Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Radziuwilk napisał(a):

Tyle belkotu, a i tak nie odpowiedzial...

Jedno niewłaściwe zdanie i oficer prowadzący wyśle onucę na front.

Ale jest pewien sposób - jak on wrzuca swoje confused to pod jego wypowiedziami wrzucać pewną nielubianą przez raszystów "fotkę"

putin2.thumb.jpg.4a05ac0bbffd1728490d8f8b7e22cdc1.jpg

Za wpis rubelków nie będzie wtedy.

4 minuty temu, voltq napisał(a):

Przecież tam jest to napisane 

Co - wciąż zakaz macie pisać o wojnie?

putin2.thumb.jpg.cdbfb662b410b66beff57bcfbad2cb92.jpg

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@Winter Maciak gość który szanuje , podziwia zbrodniarza i popiera bandytów... , obrzydliwe

Ale ogólnie stanowski zepsuł sprawę mógł mu zadawać pytania i właśnie pokazać przez te 2h ludziom jaki naprawdę jest ten kandydat ale zj... Stanowski 

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)

@voltqJeszcze kilka dni temu berlowales putinowi porownujac, ze PO gorsze. 

Maciek wez ty sie zdecyduj, bo sie strasznie zaczynasz gubic (a propo lepiej wyszedles niz na debacie). 

Czas chyba zbic temat... moze czas na linka... ty wiesz juz na jaki temat :P

Edytowane przez Radziuwilk
  • Confused 1
Opublikowano
Teraz, Winter napisał(a):

Powiem tak. Kiedyś za kolaborację i zdradę kraju dostawało się kulkę. Ten cały Maciak niech się cieszy, że tylko skończyło się na powrocie autem do Włocławka.

Takie podejście przyniesie odwrotny skutek od zamierzonego , trzeba argumentami pokonać gościa i pokazać kim naprawdę jest a po programie jeżeli np wychwalał komunizm złożyć zawiadomienie do prokuratury o możliwości popełniania przestępstwa itd

Opublikowano
1 minutę temu, Winter napisał(a):

Powiem tak. Kiedyś za kolaborację i zdradę kraju dostawało się kulkę. Ten cały Maciak niech się cieszy, że tylko skończyło się na powrocie autem do Włocławka.

Dziwie sie, ze mozna tak gadac na luzie w Polsce. Powinni jakies prawo wprowadzic.

Opublikowano
1 minutę temu, Radziuwilk napisał(a):

Dziwie sie, ze mozna tak gadac na luzie w Polsce. Powinni jakies prawo wprowadzic.

https://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,30226884,wyrok-dla-marzeny-t-ktora-chwalila-putina.html

7 minut temu, Radziuwilk napisał(a):

@voltqJeszcze kilka dni temu berlowales putinowi porownujac, ze PO gorsze. 

Maciek wez ty sie zdecyduj, bo sie strasznie zaczynasz gubic (a propo lepiej wyszedles niz na debacie). 

Czas chyba zbic temat... moze czas na linka... ty wiesz juz na jaki temat :P

Możesz przestać wyzywać innych użytkowników forum ?

Opublikowano
23 minuty temu, Winter napisał(a):

No, ale Polska nie jest przecież w stanie wojny z rosją :) A jak jest Ukraińcem, choć to raczej polskie nazwisko to niech go łapią Ukraińcy :) Więc o jakiej ty kolaboracji i zdradzie stanu piszesz? Ukraina nawet formalnie nie jest naszym sojusznikiem - nie mamy z nią zawartej żadnej dwustronnej umowy militarnej. Tak samo nie jest w NATO. Więc jaka zdrada stanu? 

Powtarzam - chwalić putina NIE ZABRANIA ŻADNE PRAWO W POLSCE... Natomiast oczywiście oburzenie społeczne na taką postawę jest jak najbardziej słuszne i je w pełni popieram. Bo ruskie nas wiele razy skrzywdzili, teraz krzywdzą Ukrainę. Bo napadli na mniejsze państwo tylko dlatego, że raczyło być częścią Zachodu... Wszyscy wiemy o co chodzi. Ale póki Polska nie jest stroną tej wojny to nie ma tu żadnej kolaboracji ani zdrady stanu :) 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Suchy211 napisał(a):

Jak to było? Przestałeś już maltretować kotki w piwnicy? Tak czy nie.

Dlaczego mnie pomawiasz  i wypisujesz jakieś głupoty? Skąd taki pomysł masz takie osobiste doznania i próbujesz przerzucić je na kogoś innego ?

3 minuty temu, Camis napisał(a):

Polecam komentarze, większość jedzie po Stanowskim. 

Mają rację,zamiast wykorzystać szansę i dać mówić zaproszonemu gościowi to uciekł po jednym zdaniu , szkoda że wychwalanie komunizmu przez zadnberga i aborcji przez biejat mu nie przeszkadza, jego akcja przyniosła odwrotny skutek od zamierzonego, maciakowi skaczą wyświetlenia i suby do góry , więcej osób się zainteresuje jego osoba i wypowiedziami niż gdyby dał mu mówić 

Swoją drogą ciekawe, republika nie wpuszcza maciaka a kanał zero wyrzuca maciaka ze studia 

Edytowane przez voltq
Opublikowano
7 minut temu, voltq napisał(a):

Dlaczego mnie pomawiasz  i wypisujesz jakieś głupoty? Skąd taki pomysł masz takie osobiste doznania i próbujesz przerzucić je na kogoś innego ?

Wow. Jestem serio pod wrażeniem, że nie pokojażyleś.

• Confused 1
Opublikowano

Wiecie co, ten Maciak oczywiście rysuje się na rasową onucę, jasne.

Ale gdy go słucham, to jak intonuje głos, jak się wypowiada, to jaką ma mimikę i gesty, to nie jestem taki pewny czy nią jest. Piszę serio.

Mi on zaczął się rysować jako osoba bez empatii, bez wyczucia i taktu, nie przestrzegająca dobrych obyczajów, osoba, która nie ogarnia co robi źle.

Putina porównałbym do zmarłej osoby. O zmarłych nie mówi się źle publicznie. Putin jest przeciwieństwem. Nie mówi się o nim dobrze, pomimo posiadania wielu dobrych cech jako przewódca. Putin po prostu przekroczył pewne granice, gdzie jego wszystkie superlatywy stały się całkowicie nieistotne. Tak jak u zmarłego wszystkie złe cechy stają się nieistotne.

Wydaje mi się, że Maciak ma po prostu jakieś zaburzenie psychiczne i postrzega świat zbyt surowo.

Bez względu jaka jest prawda, to wciąż niepokojące, że taka osoba wspięła się na tak wysokie 'medialne' stanowisko.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
53 minuty temu, Winter napisał(a):

A według ciebie ten drugi ananas, tj. Szmidt to nie jest kolaborant i zdrajca? Oczywiście, że jest. I na Maciaka przyjdzie pora, jak ABW mu wparuje na chatę. Najwidoczniej dostał instrukcje, że ma jeszcze siedzieć w Polsce :E .

Wobec Szmidta toczy się postępowanie karne i z doniesień medialnych wszystko na to wskazuje, że był szpiegiem. Miał dostęp do niejawnych materiałów wojskowych. Wokoło niego kręciła się dziewczyna z rosji. Maciak raczej jedyne co ma to dostęp do głów wyborców, którzy podpisali się pod jego listą... :rotfl:Natomiast oczywiście nie wykluczone, że jest też tak jak piszesz... Sam w temacie prezydenckim napisałem, że powinno się nim zainteresować ABW.

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, VRman napisał(a):

Tylko że zaburzenia psychicznie nie dają ci nagle 100 000 podpisów znikąd.

Do tego coś ostatnio bardzo przybrały na sile te zaburzenia. W USA, w Niemczech...

Niestety w Polsce nasila się retoryka antyukraińska więc te 100 000 głosów mógł zdobyć legitnie... W sumie nie wiem co gorsze: że GRU mu je spreparowała czy, że Polscy obywatele rzeczywiście się pod nimi podpisali...

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, MaxaM napisał(a):

Wiecie co, ten Maciak oczywiście rysuje się na rasową onucę, jasne.

Ale gdy go słucham, to jak intonuje głos, jak się wypowiada, to jaką ma mimikę i gesty, to nie jestem taki pewny czy nią jest. Piszę serio.

Mi on zaczął się rysować jako osoba bez empatii, bez wyczucia i taktu, nie przestrzegająca dobrych obyczajów, osoba, która nie ogarnia co robi źle.

Putina porównałbym do zmarłej osoby. O zmarłych nie mówi się źle publicznie. Putin jest przeciwieństwem. Nie mówi się o nim dobrze, pomimo posiadania wielu dobrych cech jako przewódca. Putin po prostu przekroczył pewne granice, gdzie jego wszystkie superlatywy stały się całkowicie nieistotne. Tak jak u zmarłego wszystkie złe cechy stają się nieistotne.

Wydaje mi się, że Maciak ma po prostu jakieś zaburzenie psychiczne i postrzega świat zbyt surowo.

Bez względu jaka jest prawda, to wciąż niepokojące, że taka osoba wspięła się na tak wysokie 'medialne' stanowisko.

Jak osoba z zaburzeniami i totalny noname moze zebrac 100k podpisow? Wiesz, sam chcialbym zeby prawda bylo, ze to po prostu jakis zwykly gostek z mozliwosciami o takich, a nie innych pogladach i nie ma tu zadnych zewnetrznych wplywow. Ale ta historia sie tak nie lepi, obrazek wyglada tragicznie, ze trudno brac to na serio bez podtekstow.

Opublikowano (edytowane)

Mi też te 100k podpisów nie leży ale Maciak narobił już tak dużo szumu, że nie chce mi się wierzyć, że nikt tego nie zweryfikował na obecnym etapie. Sam Stanowski trochę pokazał od kuchni jak wygląda weryfikacja głosów i jak jemu było trudno tyle zebrać, mimo że jest znacznie bardziej rozpoznawalną osobą.

Zwróćcie uwagę, że niemal przy każdych wyborach jacyś niszowi kandydaci miewali wpadki z częścią podpisów. A tutaj cisza, mimo że mamy dobre okoliczności aby rząd mógł się pochwalić skutecznością (i zebrać poparcie).

Edytowane przez MaxaM
  • Like 1
Opublikowano

@MaxaM bylo 15 zgloszen komietetow, ale do 2 sie doczepili i sie chwile przepychali z PWK - temat od tego czasu cicho. Ale jeden z nich mial odrzut na poziomie 60% jak dobrze kojarze? Nie chce mi sie tego googlowac dokladniej.

Ogolem te 100K podpisow pokazalo, ze walki byly, sa i beda jak sie cos nie zmieni. Stano z pospolitym ruszeniem od ludzi, tysiace listow i byl problem to zebrac. Wyskakuje nagle jakis jeden czy drugi anonim - o zebralem 200K podpisow w 2 tygodnie :E

• Like 1
Opublikowano

Osobiście, pierwszy raz usłyszałem o Maciaku na pierwszej debacie, jak pewnie wielu tu z nas.

Ale zaglądając do internetu, to on nie jest takim nonamem.

image.png.2fde655c45c226799a5a6458effc5183.png

Do tego na YT ma 67k subów, wykręca średnio 50k wyświetleń.

Także dużo osób go zna i imho 100k podpisów, to tylko kwestia odpowiedniego zaplecza logistycznego.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• tym bardziej, ze konstrukcje chinskie, to przewaznie stare, sprawdzone, proste rozwiazania. wklejalem gdzies filmik. nie widze wiec powodu na ten moment, aby jednoznacznie stwierdzac, ze beda to konstrukcje jakos mocno odbiegajace zywotnoscia od tych europejskich. 
    • Obniżcie temperaturę dyskusji, to dobrze wszystkim zrobi. A kolega przez jakiś czas nie odpowie.
    • Mam tylko 1 telefon z Androidem i kilka starych telefonów z 2006 roku opartych na pakietach jar javy i kilka kart SIM i mam kilka komputerów. Pierwszy numer telefonu na prawdziwym telefonie w WhatsAppie mi się bezproblemowo zarejestrował ale na komputerze w VMware Workstation z Androidem LineageOS 14.1 R5 (Cynagenmod) VMware (VMDK) 64bit  Size: 665MB SHA256: 85E1BA927B5F29FC009691C128907608A69F118D3FD5BE603D9339B0EF61683C https://www.osboxes.org/android-x86/ jest problem. Alarm Masz zainstalowany niestandardowy ROM, co może powodować problemy z WhatsApp Messenger i nie jest wspierane przez naszą obsługę klienta. Aby się zalogować, musisz korzystać z oficjalnej aplikacji WhatsApp i wszystkie uprawnienia dla WhatsAppa są odblokowane i WhatsApp jest na 100% pobrany z oficjalnej strony internetowej i jest zainstalowany w najnowszej wersji. Chciałbym mieć na każdym komputerze konto WhatsAppa z zarejestrowanym innym numerem i chciałbym móc na WhatsAppie rejestrować nowe numery telefonu bez potrzeby używania telefonu z Androidem. W telefonie z Androidem mam już zarejestrowane 1 konto WhatsAppa i nie chcę dalszych kont WhatsAppa przez telefon z Androidem rejestrować żeby mi się numery nie pomieszały. Mam kilka komputerów to chcę żeby każde 1 konto w WhatsAppie przypadało na 1 komputer i żeby te wszystkie konta w WhatsAppie były niezależne od siebie. Każdego konta w WhatsAppie chcę używać do czegoś innego. Na Wszystkich komputerach mam zainstalowany 64 bitowy Windows 10 22H2 Pro i VMware Workstation. Najbardziej by mi pasował taki emulator Androida żeby był wirtualnym systemem wewnątrz VMware Workstation żeby sobie Windowsa dodatkowymi programami nie zaśmiecać chyba że byłby to jakiś lekki program portable albo strona internetowa emulująca Androida albo IPhona. W LDPlayer https://www.ldplayer.net/ i w MEmu https://www.memuplay.com/how-to-use-futebol.dahora32-on-pc.html Czy gdyby w komputerze a zamontować pusty dysk twardy to czy dałoby się zainstalować Androida i w czasie uruchamiania komputera wybierać czy ma się uruchomić Windows czy Android? Czy gdyby do telefonu z Androidem wgrać CyanogenMod albo LineageOS to czy byłyby problemy z WhatsAppem? Czy dałoby się korzystać dalej z WhatsApoa gdybym miał zablokowane wszystkie numery w WhatsAppie ze rozsyłanie spamu i czy wtedy musiałbym kupić nową kartę SIM i na nowy numer zarejestrować WhatsAppa?
    • @TheMr. jeden ban ci nie wystarczył? Słowa o usunięciu konta niezrozumiałe. Nigdy nie pisałem, że usunę konto. Chyba kogoś pomyliłeś. Tak czy inaczej uwaga personalna. A uwaga o brandzlowaniu się do.... No cóż... A na koniec kolejna prowokacja dotycząca mojej wiedzy.   Fora są po to żeby uczyć się nawzajem więc jak czegoś nie wiedziałem to już wiem. Za resztę merytorycznej odpowiedzi dziękuję choć odp. merytorycznej było z 10% w twojej odp. Mam ciebie w ignorach, ale tym razem odwinąłem - na moje nieszczęście     @8V32 PcLab oby stał jak najdłużej.
    • Zgadza się, póki co komputer chodzi bez zawiechy od rano. Dzięki za poradę, sam bym na to nie wpadł, że to może być wina przewodów. Zainteresuje się tymi kątowymi SATA, trochę drogie (mnie interesują takie plecione bo są elastyczne), ale co teraz jest tanie z akcesoriów PC ; ]
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...