Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Umpero · Opublikowano
Dokładnie tak było. Prawdę mówi. Swoją cenzurę zaprowadzali dzięki moderacji na PCL. Można było tylko głosić poglądy od centrum do skrajnie lewej strony. Obrażanie przez osoby o lewostronnych poglądach uchodziło, płazem. Po drugiej strony leciały srogo bany. Może użyć określenia "subsacharyjczyk", "rzyn", "rzynmu"? Powszechnie się przyjęło ze względu na cenzurę, że na ludzi okupujących terytorium Palestyny mówi się "żymianie". Więc może i tutaj trzeba coś takiego zastosować? -
Przez Mar_s · Opublikowano
@Michaelred Drogi kolego, nam się po prostu nie chce z tym wszystkim użerać bo nikt nam za to nie płaci, owszem wątek polityczny ma chyba więcej wyświetleń niż inne w tym dziale razem wzięte, ale pytanie czy to jest warte ciągłego odpowiadania na te same zarzuty. @lukadd Są równie "precyzyjne" jak te raporty które ostatnio dostawaliśmy, tak więc ponieważ są ludzie którzy wszystko co nie zgadza się z ich poglądami uznają za "mowę nienawiści", to tak samo mętnie nakreśliliśmy zasady użytkowania wątku politycznego. Panowie i ja teraz mówię naprawdę poważnie, jak będziecie się taplać w błotku w ciszy i spokoju to będzie to trwało ad infinitum, ale jak będziemy dostawać ciągle takie raport spomiędzy pośladków to temat poleci do kosza. -
Przez larry.bigl · Opublikowano
U mojej mamy Huawei Fit Watch chodzi bez problemu z Motorola Edge 40. Ale już P20 Pro nie Bangla z wyżej wymienionym Samsungiem. Z drugiej strony P20 Pro postawił wysoko poprzeczkę. Ekran ma świetny jak na swój wiek. Nawet w służbowym S21 FE zauważam że ekran jest gorszej jakości. Szczerze mówiąc to gdyby nie służbowy to nadal prywatnie bym kartę trzymal w Huawei. -
Przez lukadd · Opublikowano
@Mar_sTo co już nie będzie można mówić ciapaty na koleżkę z klatki obok? Ale jemu to nie przeszkadza Tak samo mi nie przeszkadza jak mówią na mnie białas. Ciężko się połapać w tych wytcznych bo nie są sprecyzowane. Nowe forum znowu szukać będzie trzeba? Oby nie -
Przez Art385 · Opublikowano
Jak to co? Nie wykryto usterki
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi