Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez boban666 · Opublikowano
Dzień dobry. Zastanawiam się nad zmiana obudowy. Obecnie mam obudowe RGT4 od SPC , w srodku siedzi 9800x3d i 5080 , w obudowie mam dodatkowo zabudowane wentylatory na górze i z tyłu obudowy. Zastanawiałem się nad jakimś "akwarium" tylko czy w srodku takiego "akwarium" nie będzie się wszystko kisiło , tym bardziej że obudowa będzie od strony blachy stała przy ścianie , a druga sprawa to , że gram na 3 monitorach 1440p więc GPU leci cały czas na 100 % do tego jest po OC. Czy zmiana na ARX 700 , na przykład , poprawi wentylacje znacząco , czy będzie to raczej kosmetyka, czy może da się coś sensownego wykombinować przy "akwarium". Hałas mi nie przeszkadza bo gram w słuchawkach. Jak coś to mam ok 500 na coś fajnego , oczywiście ATX z szybką -
Przez MJRegul · Opublikowano
Myslalem o tym tylko nie wiem co kupić bo nigdy zadnego podświetlenia nie robiłem. HELP -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Jak kazda gra, jednym sie poodba, a innym nie, mi ten "szokujacy" scenariusz sie poodbal, a gra tak jak miala wywolac wiele burzliwych emocji to wywlala czyli spelnila swoja role i zalozenia tworcow Gdyby nie wyciek gry przed premiera pewnie by zbierala kapke mniej batow -
Przez Amsztel · Opublikowano
Secure boot to jedno wielkie NO NO jesli chcesz uzywac Nvidia propretary modules, ktorych praktycznie kazdy "sane" user uzywac powinien. Nie wiem jak to jest w przypadku kart AMD - tutaj bylby potrzebny feedback od kogos ogarnietego w kartach AMD pod linuxem.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi