Tanie granie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ODIN85 · Opublikowano
Ale zdajesz sobie z tego sprawę że czasem to wychodzi taniej niż za gotówkę jak dają ratę luja dwie gratis? Potem i tak to można prędzej spłacić. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Yhym. Czyli tak, jak masz sklep spożywczy zamknięty w danym dniu, to po prostu nie jesz? A może jak nasz otwarty i sklep i punkt gastronomiczny to jesz więcej? A może przy 4 wolnych niedzielach co miesiąc oszczędzasz 13,3% wypłaty, bo nie masz gdzie wydać pieniędzy? Handel generalnie nie jest problemem. Klienci się dostosują i wydadzą swoje pieniądze wtedy kiedy sklepy będą otwarte. Co do dodatkowych wolnych dni problemem są branże gdzie wielkość produkcji/obrotu jest wprost zależny od ilości przepracowanych godzin. To dlatego za wolną wigilię trzebaby skasować inny dzień, lub pogodzić się z utratą zarobków za ten dzień, a w skali makro utratą PKB (pochodzącego z wrażliwych branż) z tego dnia. -
Przez voltq · Opublikowano
Co ty pier.... Człowieku mój dziadek dostał 5 lat więzienia tylko dlatego że pomógł Polskim partyzantom , Polskę sprzedali alianci tj USA i Wlk Brytania pod but ZSRR , wszystko szło do ZSRR dlatego wprowadzili między innymi kartki na produkty i były limity byliśmy okradani przez Ruskich , opozycja była prześladowana, a wcześniej mordowani masowo przez Ruskich chyba że ty pochodzisz z rodziny która trzymała z ruskimi i była po tamtej stronie , teraz to samo te państwa zrobią z Ukrainą a my nie mamy nic do gadania co najwyżej zostaniemy wyznaczeni na państwo które jest odpowiedzialne za porażkę Ukrainy w wojnie przeciwko Rosji -
Przez dawid8896 · Opublikowano
@kalderon Mordo nie wiem, o co chodzi temat już dawno rozwiązany może poczytaj temat dopiero pisz ok. @Miszek A patrzyłeś, czy na poprzednim bios miałeś tę opcję kombo strike i czy w tym aktualnym bios szukałeś wyszukiwarką tej opcji w bios, czy sam ręcznie szukałeś, bo ja ją znalazłem to wyszukiwarką była trochę zakopana głębiej.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi