Pawelek6 44 Opublikowano Sobota o 14:09 Autor Opublikowano Sobota o 14:09 Był jeden rdzeń, działający system, gry, które były grami na premierę bez łatania, człowiek nie miał neta i... dobrze się bawił. Swoją drogą, dzisiaj pierwszy raz zobaczyłem pełnoekranowy monit na swoim Win10 aby zmienić na Win11 kupując nowe urządzenie z nim oczywiście. Pfff... niech mi MS kupi. 1
Pawelek6 44 Opublikowano Niedziela o 10:28 Autor Opublikowano Niedziela o 10:28 Analogi mogłyby być odrobinę większe 2
Pawelek6 44 Opublikowano Poniedziałek o 14:05 Autor Opublikowano Poniedziałek o 14:05 Fajnie, że jest ten nowy anticheat w BF1. Jednak niefajnie, że powoduje ogromne spadki klatek. Momentami mam dosłownie stop klatkę i wygląda na to, że nie tylko ja: KLIK i KLIK. Ostatnią dobrą normalną strzelankę zepsuli. Ciekawe czy naprawią, bo gra już ma bagatela 8 lat...
tuhmunud 65 Opublikowano Poniedziałek o 14:40 Opublikowano Poniedziałek o 14:40 Ktoś się nie poddaje 1
Lypton 43 Opublikowano Poniedziałek o 14:42 Opublikowano Poniedziałek o 14:42 To pracownik Sony, który wyłącza serwery. 1
musichunter1x 101 Opublikowano Poniedziałek o 21:48 Opublikowano Poniedziałek o 21:48 Valve jednak jest niesamowite i to bardziej niż myślałem Kupiłem używanego, kompletnego indexa za grosze, a po napisaniu do supportu dostałem jeszcze zwrot za HL:Alyx, zakupioną na promocji. Z tego co wyczytałem na reddit to czasem się to udaje oraz możliwe, że liczą kontrolery i gogle oddzielnie.
skypan 16 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Elon Musk chce otworzyć własne studio by tworzyć gry. W sumie mu się nie dziwię. Można stworzyć guano a gracze i tak kupią.
Lypton 43 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 27 minut temu, skypan napisał(a): Elon Musk chce otworzyć własne studio by tworzyć gry. W sumie mu się nie dziwię. Można stworzyć guano a gracze i tak kupią. Cytat Too many game studios that are owned by massive corporations. @xAI is going to start an AI game studio to make games great again! To z jego Xa.
Rekomendowane odpowiedzi