Gothic 1 Remake
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez azgan · Opublikowano
O tej godzinie to większość kończy dopiero pracę, nie każdy ma takie luksusy jak Ty Na DZ byłeś, sprawdzałeś czy tylko przetrwanie? -
Przez Dimazz · Opublikowano
https://www.newsweek.pl/polska/spoleczenstwo/kupili-pompy-ciepla-i-sa-zrozpaczeni-100-zl-dziennie-za-ogrzewanie/j4t415k?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=newsweek-page-post -
Przez MaxaM · Opublikowano
@Karister Tak, ale w przytoczonym przypadku rozchodzi się nie o drogo/tanio, a absurdalnie drogo/normalnie. Bo litości, kamienne blaty do średniej wielkości kuchni za 75k? Absurdalna cena Sobie też robiłem kamień i wiem z czym to się je. I jak myślisz, kto na tym zarabia? Bo ja podejrzewam, że kamieniarz ładnie... i projektant również Część projektantów liczy na osoby, co mają kasę i nie ogarniają. Wepchać drogie usługi, a później podział zysku. Ale nie tylko usługi. Z tego co mi wiadomo, niektórzy projektanci współpracują z danymi firmami i potrafią wciskać materiały tylko z tych firm. -
Przez VRman · Opublikowano
Ale właśnie nie ma różnicy. Dla mnie ponad 40 lat temu Pankracy był prawdziwy. Mój mały mózg nie miał jeszcze wiedzy potrzebnej aby się zorientować, że coś jest nierealistyczne. Skoki "nindżóf" na 10m w górę i zeskoki z tylu w filmach z Hong-kongu, też wydawały mi się normalne, bo mózg nie miał informacji na temat tego, co jest możliwe. Nie miał punktu odniesienia. Wiedzy. I właśnie dokładnie taka sama sytuacja jest teraz. Ludzie widzą jak czołg wjeżdża komuś do salonu i wysiada z niego 80letnia babcia i się ZASTANAWIAJĄ czy to fejk czy film prawdziwy Jakbyś film Jurassic Park z roku 1993 puścił ludziom w latach 70tych, to by myśleli, że dinozaury istnieją, bo przecież w kinie widzieli i przecież potrafią odróżnić kukiełki od prawdy. Zawsze będzie grupa ludzi, których mózgi sobie nie radzą z detekcją nieprawdy. Tylko z AI ta grupa będzie nieporównywalnie większa i możliwe, że będzie rosnąć tak mocno, aż w końcu obejmie wszystkich. Ja się bawię Ajajami już kilkanaście godzin, jak podsumować, a mimo to nawet ja mam czasem wątpliwości czy to co widzę to fake AI udający prawdę, czy może, jak mi się zdarzyło ostatnio - czy to nie jest czasem montaż prawdziwego materiału, który ma udawać AI. Dopiero przy drugim obejrzeniu znalazłem kilka błędów, ale to są początki. Jeśli chodzi o obraz, głos i video to będzie przesrane i nawet fachowcy od AI pewnego dnia nie dadzą rady.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi