Jak gra jest dobra to śmiało można zagrać ponownie. Alien Isolation był zwyczajnie za długi. Gdyby odjęli z 5 godzin bezsensownego łażenia/bactrackingu to tempo rozgrywki byłoby o wiele lepsze.
Jechanie na jednym schemacie przez tyle godzin potrafi znużyć i zniechęcić do dalszej gry.
Nic nie da, zrobiłem przemianę w robala, w nocy jak strażnicy drzemią na stojąco dotarłem do Saturasa ale jak go obudziłem to mnie atakował wezwał wszystkich magów i mnie zabili.
Z racji tego odpaliłem sobie Klasyka, bo Remake jest niegrywalny, a patcha nie wiadomo kiedy dostaniemy, może za tydzień, może w inny dzień.
Zamówiłem 9800x3d boxa w Media Expert z promki za 1.7k do tego powinienem dostać 150zł kodu rabatowego 15/17 to będzie na płytę do zużycia.
Może ktoś polecić jakieś powietrzne chłodzenie do tych 180zł co sobie spokojnie poradzi z 9800x3d? z ME? Mam też kod rabatowy do zużycia 95zł to od razu użył bym na chłodzenie.
I ostatnia kwestia zasilacz czy sobie poradzi z 9800x3d + RTX 3070, niby ma te 550W na lini 12v, procek też nie jest jakoś prądożerny. Z podkręconym i 5600 + rtx 3070 nie miałem żadnych problemów. Zasilacz otwierałem, kondensatory są całe, od razu wentylator wyczyszciłem.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez azgan,
1 reakcja
Pokaż odpowiedź