caleb59 2 062 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia 36 minut temu, Element Wojny napisał(a): Nigdy nie grałem w oryginał, więc chętnie zagram w remake. Żaden ryzyk, fabuła gwarantowana. Miałem na myśli wykonanie i działanie tego remake'u.
Reddzik 3 349 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) Gothic jest krótszy, nawet gdy będziemy robić prawie każdy quest, prędzej do ok 30 godzin. Świat był też tzw hubem, bo się wczytywała kolejna sekcja, jak np okolice orków. Edytowane 7 Kwietnia przez Reddzik
PaVLo 1 047 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Oryginalny może i tak, ale tutaj mamy mieć nowe lokacje i zadania 3
Reddzik 3 349 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) Ja nie wiem co tutaj ma być, ja znam oryginał, który ogrywałem. Nie śledziłem tego co gra ma zawierać, jeśli mają dodać coś nowego, to jestem tego ciekaw jak to będzie wyglądać, bo wiadomo, że nie zawsze musi to być udane. Do czerwca jeszcze kawał czasu Mniejsza o to, ale moje pytanie brzmi: Sekta? Stary czy nowy obóz? Edytowane 7 Kwietnia przez Reddzik
Radio Tirana 1 279 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Godzinę temu, Element Wojny napisał(a): Nigdy nie grałem w oryginał, więc chętnie zagram w remake. Zazdroszczę, sam znam wszystkie części Gothica na pamięć i mógłbym je przechodzić z zakrytymi oczami, więc grając w Remake pozostanie mi odkrywać zmiany, które poczyniono względem oryginału. 3
Nexar 1 Opublikowano Piątek o 14:44 Opublikowano Piątek o 14:44 Grałem w pierwszą część, z przyjemnością zagram w remake
dawidoxx 1 047 Opublikowano Piątek o 18:09 Opublikowano Piątek o 18:09 Ja juz tak dawno grałem ze nie pamiętam nic z fabuły
galakty 4 382 Opublikowano Sobota o 07:27 Opublikowano Sobota o 07:27 A ja też nie grałem w oryginał, więc spróbuję remake
Dominix 515 Opublikowano Sobota o 08:11 Opublikowano Sobota o 08:11 Ja tylko 2 i nk, trochę 3 i tyle. 1 nigdy nie grałem więc remake może sprawdzę jak będzie czas xd
Reddzik 3 349 Opublikowano Sobota o 08:17 Opublikowano Sobota o 08:17 Gothic 1 to must have, ja się w to zagrywałem. Z Gothica zostało mi ograć dodatek do Gothica 3, ale ciężko się w niego gra, bardzo ciężko mimo tych wszystkich patchy. Muszę nadrobić Kroniki Myrtany Archolos, świetny mod, to jak nowa gra. Mam nadzieję, że Gothic Remake będzie udaną grą, żeby w jakiś sposób go nie zepsuli, bo zamiast zebrać owoce swojej pracy, to będzie trzeba kreślić czarny scenariusz, a tu lepiej z Xardasem nie pertraktować. 1
nalewator 60 Opublikowano Sobota o 11:46 Opublikowano Sobota o 11:46 Chyba jedyna gra na którą czekam (oprócz W4). Demo jet ok , więc bądźmy dobrej myśli. 1
RaViV 204 Opublikowano Sobota o 18:40 Opublikowano Sobota o 18:40 Ja bardzo dawno ogrywałem dwie pierwsze części gothica i już mało co pamiętam, więc na pewno remake przetestuje. Dla fanów polecam dodatek "Kroniki Myrtany: Archolos". Ogrywałem na premierę i jest kozacki. Bawiłem się świetnie.
King Arthas 124 Opublikowano Sobota o 18:48 Opublikowano Sobota o 18:48 6 minut temu, Crew 900 napisał(a): Nie grałem w żadną część. Cudowna historia bracie. 1 1
Crew 900 1 164 Opublikowano Sobota o 18:49 Opublikowano Sobota o 18:49 Teraz, King Arthas napisał(a): Cudowna historia bracie. Co nie ? ;p Ale może zagram w Remake ;p
noah 46 Opublikowano Sobota o 20:45 Opublikowano Sobota o 20:45 W tej grze chciało się grać dalej.A nie jak w innych grach po iluś tam godzinach człowiek już nie bardzo był zainteresowany i gra szła na półkę. 1
dawidoxx 1 047 Opublikowano Niedziela o 16:35 Opublikowano Niedziela o 16:35 Kupiłem, będzie grane w czerwcu :-) 6
DITMD 1 133 Opublikowano Niedziela o 17:31 Opublikowano Niedziela o 17:31 (edytowane) Do czerwa jeszcze trochę czasu Edytowane Niedziela o 17:33 przez DITMD 1
noah 46 Opublikowano Niedziela o 19:24 Opublikowano Niedziela o 19:24 Mogą o tydzień to wrócę z wycieczki
dawidoxx 1 047 Opublikowano Niedziela o 20:36 Opublikowano Niedziela o 20:36 3 godziny temu, DITMD napisał(a): Do czerwa jeszcze trochę czasu Zleci 😁 dobrze ze jakiś czas temu nie kupiłem jedynki bo bym sobie już raczej remake odpuścił, a tak będzie w co pykać przed wakacjami
ODIN85 4 250 Opublikowano wczoraj o 04:09 Opublikowano wczoraj o 04:09 8 godzin temu, noah napisał(a): Mogą o tydzień to wrócę z wycieczki Może będziemy na tej samej
PaVLo 1 047 Opublikowano wczoraj o 04:31 Opublikowano wczoraj o 04:31 19 minut temu, ODIN85 napisał(a): Może będziemy na tej samej Ty ją przejdziesz szybciej bez zwiedzania pobocznych lokacji, to możesz tego NPC nawet nie spotkać 🤷🏻 2
Rekomendowane odpowiedzi