Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
44 minuty temu, hubio napisał(a):

Kocham pasożytów, ale bardzo boli mnie składka zdrowotna która zabija mój jednoosobowy gówno-januszex... Którą to składkę napływ pasożytów tylko podwyższy. 😭 

Unii nie wolno krytykować i żądać zmian bo to perfekcyjny monolit. 😡

🧐

22 minuty temu, hubio napisał(a):

Dla obywateli Indii, Bangladeuszu, Afganistanu więzienia w Norwegii czy Szwecji to są hotele pięciogwiazdkowe. Jak taki typek ma mieć jakąkolwiek motywację do przestrzegania porządku publicznego jak sobie weźmie na siłę każdą dziewczynę jaka mu się spodoba, okradnie i pobije kogo chce, a potem jeszcze dostanie nagrodę w postaci hotelu? Przecież to jest jakiś absurd

Pytaj lewicy która pieje z zachwytu nad poziomem resocjalizacji w tych krajach. Oczywiście bez danych z podziałem etnicznym bo to rasizm.

11 minut temu, Winter napisał(a):

Może ja z innej gliny jestem, ale gdybym uciekł do obcego kraju jako uchodźca to siedziałbym, jak mysz pod miotłą. Alternatywa to siedzenie w kraju objętym wojną.

To są bezmózgi. Pooglądaj sobie kiedyś kanały z kamerkami policyjnymi z USA.

Jestem dilerem i mam na pokładzie narkotyki. Co robię? Wiadomka. Przyciemniam szyby do nielegalnego stopnia, łamię przepisy drogowe i prowadzę pod wpływem. 😎

A później "policyjna przemoc! 😭".

Opublikowano
Godzinę temu, tomcug napisał(a):

Wystarczy bilet na front, na pewno ucieszą się z nowego rekruta. A my zaoszczędzimy koszty aresztowania, procesu i osadzenia.

Wiek mobilizacyjny to 25 lat (obniżony 2 lata temu z 27).

To jest mobilizacja a nie pobór do zasadniczej służby wojskowej.

Jak będziesz wysyłać na mięsne szturm 19-latów to niedługo będziesz sam musiał zaludniać "dzikie pola".

Chciałbym przypomnieć że Ukraińcy nadal nie nauczyli się jeżyka polskiego ... wiec zaczepiać to ich można po rosyjsku.

Opublikowano

Samobójstwa w pierdlu to zjawisko pożądane.

30 minut temu, Auberon napisał(a):

Jak będziesz wysyłać na mięsne szturm 19-latów to niedługo będziesz sam musiał zaludniać "dzikie pola".

Takich kopiących kogoś od tyłu i leżącego? A do czego się to gówno nadaje oprócz przerobu na nawóz?

Opublikowano (edytowane)
W dniu 16.07.2025 o 19:29, Kris194 napisał(a):

"Pogratulować" przygłupom. Mam propozycję, żeby zwieżć ich wszystkich w jedno miejsce i nie wypuszczać. Zdziwię się jeśli sami się w ciągu kilku miesięcy nie wybiją.

To jest efekt Bąka, brauna i ich wielbicieli jakich tu dużo w tym temacie. Kobieta krzyknie, że imigrant nagrywa DZIECKO, a patologia, najczęściej po % z miejsca pobije bo ktoś ma inny kolor skóry. Właśnie obejrzałem sobie kto był na tych marszach przeciwko imigrantom. Głównie kibolstwo i narodowcy. Niemal zero normalnych ludzi. Konfa zwietrzyła szansę na % głosów więc zrobiła szopkę.

https://www.donald.pl/artykuly/8xLoVLeD/walbrzych-zatrzymano-dwoch-mezczyzn-za-pobicie-paragwajczyka-mysleli-ze-wymierzaja-mu-kare

Edytowane przez hubio
  • Haha 1
  • Confused 2
Opublikowano
2 godziny temu, hubio napisał(a):

Ależ źródło podałeś kurde, bardziej wiarygodne niż Washington Post normalnie. Pulitzerami się podcierają na tym donald.pl

Ale byłeś na tym marszu czy tak sobie w domciu na "jutube" obejrzałeś odpowiednio przefiltrowane filmiki i wydałeś wyrok na każdego kto tam był?

Opublikowano
W dniu 21.07.2025 o 18:13, hubio napisał(a):

Nie uważam, że dziewczyny pracujące w branży xxx czy na kamerkach są gorsze od innych. Wybrały taki zawód i styl życia. Najważniejsze, żeby były szczęśliwe. Społeczeństwo nie powinno ich absolutnie źle oceniać

O kurna, poziom Hubio dalej niezmiennie utrzymany. Moralnego dna absolutnie nie można źle oceniać :E

Dobre, dobre 🫢

• Haha 1
  • Confused 1
  • Upvote 4
Opublikowano (edytowane)

https://wiadomosci.wp.pl/cien-zbrodni-w-miasteczku-nowe-kolumbijczycy-boja-sie-ze-to-juz-koniec-ich-polskiego-raju-7177976962829280a

2 godziny temu, zdunzdun napisał(a):

O kurna, poziom Hubio dalej niezmiennie utrzymany. Moralnego dna absolutnie nie można źle oceniać :E
🫢

Kwestia oceny moralnej to akurat kwestia osobista. Dla jednego moralnym dnem będzie była aktorka xxx, a dla innego koleś wykorzystujący starsze osoby czy czerpiący zyski z sutenerstwa, a jeszcze dla innego koleś ukrywający pedofilię :) Dla mnie nie jest ona żadnym moralnym dnem. Szybciej znalazł bym paru polityków PiS i SP których bym tak określił :) 

A tymczasem Polacy w USA też są na emigracji :) :

https://wiadomosci.wp.pl/usa-44-letni-polak-aresztowany-grozi-mu-deportacja-7181218579397344a

Edytowane przez hubio
Opublikowano (edytowane)

@hubio z Twojego linka o Kolumbijczykach

Cytat

Straż Graniczna, kontrolując hotel, gdzie mieszkali cudzoziemcy, ustaliła, że 21 z nich mieszkało i pracowało w Polsce nielegalnie. Dostali nakaz opuszczenia Polski z kilkuletnim zakazem powrotu. Wyprowadzili się. Czy rzeczywiście wyjechali do Kolumbii? Nie wiadomo.

I o czym my tu k**** rozmawiamy ?

Ciekawe ilu mamy u nas takich rodzynków poza wszelkim systemem 10K? 100K? więcej ??

Edytowane przez Klakier1984
  • Upvote 1
Opublikowano
8 godzin temu, ibizpl napisał(a):

Ależ źródło podałeś kurde, bardziej wiarygodne niż Washington Post normalnie. Pulitzerami się podcierają na tym donald.pl

Ale byłeś na tym marszu czy tak sobie w domciu na "jutube" obejrzałeś odpowiednio przefiltrowane filmiki i wydałeś wyrok na każdego kto tam był?

a ty masz internet, czy trzeba Ci wszystko na tacy podawać?

https://wroclaw.tvp.pl/87863160/atak-na-paragwajczyka-po-falszywym-alarmie-w-walbrzychu-protesty-przeciw-imigrantom

https://www.radiowroclaw.pl/articles/view/152644/Samosad-w-Walbrzychu-Najpierw-pobili-Paragwajczyka-pozniej-chcieli-wystraszyc-innych-obcokrajowcow

10 godzin temu, Winter napisał(a):

9 godzin temu, Kris194 napisał(a):

Jutro chyba będzie takie wycie, że aż w Rosji będzie słychać :E

przecież wiadome było, że pisowcy mają absolutnie w dupie caly ten ROG, jedyne na co im zależało to poklask i głosy.

• Thanks 1
Opublikowano
35 minut temu, Klakier1984 napisał(a):

@hubio z Twojego linka o Kolumbijczykach

I o czym my tu k**** rozmawiamy ?

Ciekawe ilu mamy u nas takich rodzynków poza wszelkim systemem 10K? 100K? więcej ??

Z Kolumbią i pewno też z niektórymi innymi krajami Ameryki Płd jest taka sprawa, że nie potrzeba wiz na pobyt do 3 miesięcy, a wizy do pracy pewno też łatwo uzyskać. Polska w tej chwili jest już tak bogatym krajem, że żeby wyeliminować całkowicie obcokrajowców to musiałbyś zamknąć na 4 spusty, a to i tak nic nie da w kontekście Shengen. 

Czy tego chcemy czy nie Polska na przestrzeni tych ostatnich 20 lat zaliczyła tak duży progres, że po prostu przyciąga obcokrajowców. 

Opublikowano

Zobaczcie sobie drodzy wyborcy prawicy jak jesteście rozgrywani jak dzieci przez prawicowych polityków. Myśleliście naprawdę, że chodzi o jakąś ochronę granicy? :) Raczej o hajs z wyświetleń i zbijanie politycznego kapitału.

- Jak zaczniesz krzyczeć, że jesteś patriotą i zaśpiewasz "Jeszcze Polska nie zginęła", to będziesz miał 2 mln wyświetleń

https://wiadomosci.wp.pl/ruch-obrony-granic-dziennikarz-ujawnia-jakie-dostal-polecenia-7181322834324192a

Opublikowano
22 minuty temu, hubio napisał(a):

Zobaczcie

Zobacz sobie, że mam w dupie ich działania w kontekście ich celów.

Problem wpuszczania chłamu jest nagłaśniany w Polsce? Świetnie.

Wywiera presję na obozie rządzącym? Doskonale.

Niesie się za granicą przekaz, że u nas to murzynów biją? Cudownie.

Reszta to polityczny szum który uprawia każda polityczna łajza.

Po prostu Bąkiewicze to takie zło konieczne. Wiesz... Jak faszole w jednostkach na Ukrainie. 🤗

4 godziny temu, hubio napisał(a):

Shengen

A no tak. To nic się nie da. Niech płynie brązowy strumień niczym dopływ Gangesu. 🤷🏿‍♂️

To ta Unia zaczyna brzmieć jak twór totalitarny, skoro nic się nie da zmienić.

Opublikowano
5 godzin temu, huudyy napisał(a):

a ty masz internet, czy trzeba Ci wszystko na tacy podawać?

Sprawę znam, tylko podawaj jakieś normalne źródła a nie donald.pl :E

Do marszu widzę już się nie ustosunkowałeś?

Każdy kto poszedł na marsz to kibol, faszysta albo nienormalny wg ciebie. Może tam była matka tej dziewczyny której wyjęto oczy śrubokrętem, albo ludzie którzy mieszkają obok ośrodka dla cudzoziemców albo tacy co po prostu nie chcą mieć obok siebie imigrantów z Sudanu i innych egzotyków i oni wg ciebie nie są normalni? Sam się zastanów co piszesz i nie wrzucaj wszystkich do jednego wora faszystów/kiboli czy jak ich tam nazwiesz.

Jedziesz ze swoimi poglądami i twoje prawo ale pamiętaj że nie wszyscy muszą się z tobą zgadzać.

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, hubio napisał(a):

Polska w tej chwili jest już tak bogatym krajem, że żeby wyeliminować całkowicie obcokrajowców to musiałbyś zamknąć na 4 spusty, a to i tak nic nie da w kontekście Shengen. 

Jaki Schengen? Ten twór już upadł na naszych oczach a zaczęli Niemcy i w sumie dobrze bo mamy pretekst żeby zrobić to samo, tylko nie wierzę w wolę polityczną obecnego rządu. 

Wszyscy się zachowują jakby nie było żadnych innych legalnych sposobów przekraczania granic. 

Chcesz imigrować do Polski, to złóż odpowiednie papiery, poczekaj na decyzję i tyle - nie wpuszczą cię to twój problem. Jakoś wiele krajów potrafi prowadzić odpowiedzialną politykę imigracyjną.

Wbijanie że tego czy tamtego się nie da bo Schengen czy Pakt to kit dla naiwnych.  Od lat istnieją procedury przepływu ludności na całym świecie.

42 minuty temu, huudyy napisał(a):

@ibizpl nie wiem czy zauważyłeś, ale to nie ja wkleiłem link do Donalda :E co więcej, dużo mi nawtykałeś, a ja nie wiem o co Ci chodzi - nie odnosiłem się do tego marszu, bo jest mi on obojętny. 

Sorki, odniosłem się do tych linków co wkleiłeś, a powinienem to napisać do @hubio bo jego post miałem na myśli odnośnie marszu i linka.

Na granicy dalej cyrk

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-07-23/strzal-na-granicy-z-bialorusia-zolnierz-ranil-migranta/

Biedny Sudańczyk, teraz go wyleczą, nakarmią a za rok, dwa dostanie odszkodowanie z polskiego sądu :E

Edytowane przez ibizpl
Opublikowano
3 godziny temu, hubio napisał(a):

Zobaczcie sobie drodzy wyborcy prawicy jak jesteście rozgrywani jak dzieci przez prawicowych polityków. Myśleliście naprawdę, że chodzi o jakąś ochronę granicy? :) Raczej o hajs z wyświetleń i zbijanie politycznego kapitału

a to ty nie wiedziales ze o to trzeba walczyc w mediach? pewnie myslales ze beda dzialac w ukryciu jak assassin? XD

oni osiagneli wielki sukces, rzad zareagowal kontrolami na granicy po ich protestach + dostarczyli nagrania pokazujace podrzucanie nam nielegalnych odpadow po lasach, wczesniej trolle twierdzily ze to niemozliwe XDDDDDDD

a teraz zastanow sie co ty osiagnales broniac juz na drugim forum przestepcow i gwaltow na polskich kobietach? albo brutalnych atakow na nieswiadomych obywateli? oczywiscie poza dnem moralnym, ile mogles zarobic w tym temacie na kilkudziesieciu postach, 10zl?

7 godzin temu, hubio napisał(a):

Z Kolumbią i pewno też z niektórymi innymi krajami Ameryki Płd jest taka sprawa, że nie potrzeba wiz na pobyt do 3 miesięcy

latwosc zlamania prawa wcale nie uprawnia do jego zlamania, pieknie kolejny raz bronisz i wybielasz przestepcow dzialajacych na szkode narodu, gratuluje, znowu wlecialo 19gr

17 godzin temu, voltq napisał(a):

to jest strasznie PRZYKRE

jestesmy w 100% na kursie zachodnim, tak rozne szczeble wladzy tez byly zobligowane do umniejszania przestepstwom dokonywanych przez odpady i maksymalne gnebienie wlasnych obywateli

Cytat

Białostocka Prokuratura od razu założyła, że winny jest żołnierz, który miał pobić migranta i pod tym kątem wszczęła śledztwo. Dlaczego nikt nie wziął w obronę żołnierza?

Pospieszne działanie prokuratury, ale tylko w interesie migranta. Co z żołnierzem? Musiał bronić się sam

ale mu napluli na mundur, przykro to czytac

• Haha 1
Opublikowano

@kubikolos bardzo cię proszę nie testuj do granic możliwości mojej własnej obietnicy danej sobie samemu, że nie zgłoszę na tym forum ani jednego postu... :rotfl:Tym nie mniej zapewniam ciebie, że nikt nigdy w życiu mi nie zapłacił za napisanie czegokolwiek, a może szkoda :) 

Ale jak wiesz kto płaci za to co piszę te 10zł albo i 19gr to bardzo proszę napisz bo fajnie, nie dość, że pisać zgodnie ze swoim przekonaniem to jeszcze dostawać za to hajs :) 

Opublikowano

@hubio nie strasz nie strasz ... ;) ja widzialem twoje raporty na labie jak dzielnie walczyles z Polakami w obronie przestepcow wiec twoje raporty nie beda dla mnie zaskoczeniem ;)

zreszta zakonczyles przygode z labem jako zbanowany za dzialania antypolskie :hihot:

11 minut temu, hubio napisał(a):

Ale jak wiesz kto płaci za to co piszę te 10zł albo i 19gr to bardzo proszę napisz bo fajnie, nie dość, że pisać zgodnie ze swoim przekonaniem to jeszcze dostawać za to hajs :) 

jesli rekrutujecie to daj znac, przemysle :D

• Haha 1
Opublikowano

a tu jak sie kreci biznes

Cytat

Na TikToku rekrutują kierowców do przewożenia migrantów z Białorusi.

Wyświetliła mi się taka kampania w której namawia się Polaków do współpracy przy przerzucaniu nielegalnych emigrantów z Białorusi na teren Unii Europejskiej przez Polskę. Oczywiście proponują dobre zarobki.

https://vm.tiktok.com/ZNdujH7c4/

Cytat

Niemcy: Szok i niedowierzanie 99% poważnych ataków terrorystycznych.

powodują przyjezdni i (a raczej zawsze) Islamscy Ekstremiści
TLDR: mimo że cudzoziemcy stanowią zaledwie niewielki ułamek populacji, odpowiadają oni za niemal wszystkie poważne przestępstwa związane z bezpieczeństwem państwa w kraju.

https://rmx.news/article/germany-incredible-99-of-serious-terror-cases-were-foreigners-and-islamic-extremists/

w zyciu bym nie pomyslal XDDDDDDDD

• Like 1