Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to chyba niewielka cena?

mam nadzieje ze mozna wrzucic bo ona wykopie juz powoli banuja takie znaleziska:

Cytat

Horror w Rzymie: 18 latka zgwałcona przez imigrantów na oczach swojego chłopaka

Trzech Marokańczyków brutalnie zgwałciło młodą kobietę na oczach jej chłopaka. Moderacja usunęła pierwotne znalezisko i zbanowała użytkownika, który je wrzucił, także wrzucam ponownie. Link do oryginalnego artykułu plus screen oryginalnego znaleziska w powiązanych.

https://www.unionesarda.it/en/italy/horror-in-rome-woman-attacked-and-raped-in-a-park-in-front-of-her-boyfriend-bbalxmfx

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, kubikolos napisał(a):

to chyba niewielka cena?

mam nadzieje ze mozna wrzucic bo ona wykopie juz powoli banuja takie znaleziska:

https://www.unionesarda.it/en/italy/horror-in-rome-woman-attacked-and-raped-in-a-park-in-front-of-her-boyfriend-bbalxmfx

Musiała ich sprowokować. Niemożliwe, że biedni imigranci dopuszczają się takich aktów regularnie sami z siebie. To są tylko biedni ludzie szukający swojego miejsca na ziemi. 
https://www.telegraph.co.uk/world-news/2025/01/18/nearly-two-thirds-convicted-rapists-sweden-migrants/

• Upvote 1
Opublikowano

W tym jednym jedynym temacie okołopolitycznym się z wami zgadzam, ale no szanujmy się. Paul Watson? :boink:

Gość jest narcystycznym chamem bardzo często pierdzielącym takie pierdolety, że ręce opadają. Muszą być lepsze źródła informujące o tym problemie niż on. To trochę strzelanie do własnej bramki, bo przeciwników to takimi filmikami raczej do niczego nie przekonacie.

Opublikowano
W dniu 30.11.2025 o 09:55, Ludojad napisał(a):

mnie to zastanawia, że kobiety zawsze za imigrantami i łażą na te proimigracyjne manifestacje, a nie zauważają, że w pierwszej kolejności to one obrywają? xD 

jak zaproszę wieprzka do domu i nasra wszędzie, to do kogo mam mieć pretensje 

trump to jednak fachowiec jest

obraz.thumb.png.c841b960d9244d191a6a3a6d27a0a3d9.png

• Like 2
Opublikowano

https://wielkopolskamagazyn.pl/15-osobowa-grupa-migrantow-na-a2/

bracia wUkraińcy na ostro wzięli się za biznes sprowadzania dzikich zwierząt 

Cytat

i dobrowolnie poddał karze grzywny w kwocie 3 tys. z

xDD mój kuzyn za brak ciągłości ubezpieczenia samochodu przez dwa dni (samochodu który de facto stał bez silnika i kół) dostał chyba prawie pięć tysięcy grzywny 

Opublikowano
51 minut temu, nozownikzberlina napisał(a):

xDD mój kuzyn za brak ciągłości ubezpieczenia samochodu przez dwa dni (samochodu który de facto stał bez silnika i kół) dostał chyba prawie pięć tysięcy grzywny 

dura lex, sed lex

Opublikowano
52 minuty temu, nozownikzberlina napisał(a):

Do 3 dni (włącznie) jest 1850zł, od 4 do 14dni 4850zł.

Tylko nie rozumiem jednego - ubezpieczenie OC automatycznie się przedłuża, chyba, że zostanie ono oficjalnie wypowiedziane. Więc Twój kuzyn świadomie wypowiedział przedłużenie i zapomniał o tym? :E 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, trepek napisał(a):

Do 3 dni (włącznie) jest 1850zł, od 4 do 14dni 4850zł.

Tylko nie rozumiem jednego - ubezpieczenie OC automatycznie się przedłuża, chyba, że zostanie ono oficjalnie wypowiedziane. Więc Twój kuzyn świadomie wypowiedział przedłużenie i zapomniał o tym? :E 

Nie przedłuża się automatycznie gdy nabędziesz pojazd z ubezpieczeniem. Kupił wóz z padniętym silnikiem i nie wykupił ubezpieczenia od razu, bo auto było ubezpieczone, a czas zleciał.

Co do dni to faktycznie masz rację. Dopytałem - kazali mu przedstawić ubezpieczenie za cztery lub pięć dni (końcówka miesiąca), a on miał wykupione od nowego miesiąca. 

Natomiast nie zmienia to faktu, że to absurd :)

Edytowane przez nozownikzberlina
Opublikowano
9 minut temu, nozownikzberlina napisał(a):

Natomiast nie zmienia to faktu, że to absurd :)

NIby gdzie? :) 

Bez wysokich kar ludzie jeździliby bez OC. A brak OC jest problemem przede wszystkim dla ich ofiar. Więc pod tym względem system jest dobry. 

Już niejeden taki był co OC kupował chwilę po stłuczce. 

• Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, GordonLameman napisał(a):

NIby gdzie? :) 

za przemycane dzikusów jest mniejsza grzywna

9 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Bez wysokich kar ludzie jeździliby bez OC. A brak OC jest problemem przede wszystkim dla ich ofiar. Więc pod tym względem system jest dobry. 

Już niejeden taki był co OC kupował chwilę po stłuczce. 

akurat ten wUkrainiec miał OC. Porządna firma transportowa!

Edytowane przez nozownikzberlina
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, nozownikzberlina napisał(a):

za przemycane dzikusów jest mniejsza grzywna

tam jest jeszcze środek karny. twojego kuzyna chyba nie wysłali na UA, nie?

poza tym - on ich nie przemycał. Sami dostali się do PL, a on im tylko “ułatwiał pobyt”. To duża różnica. 

akurat ten wUkrainiec miał OC. Porządna firma transportowa!

No widzisz. Ale nie dowiózł jednak :E 

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano
1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

tam jest jeszcze środek karny. twojego kuzyna chyba nie wysłali na UA, nie?

hihi, no nie - bo jak? : D

2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

poza tym - on ich nie przemycał. Sami dostali się do PL, a on im tylko “ułatwiał pobyt”.

pewnie łapali stopa, a to bardzo dobry człowiek i poratował strudzonych wędrowców

2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

No widzisz. Ale nie dowiózł jednak :E 

refund!

Opublikowano

hihi, no nie - bo jak? : D

No to jednak nie dostał niższej kary :) 

pewnie łapali stopa, a to bardzo dobry człowiek i poratował strudzonych wędrowców

Złapali go na blablacar

refund!

I negatyw!

• Haha 1
Opublikowano
W dniu 3.12.2025 o 11:42, nozownikzberlina napisał(a):

mnie to zastanawia, że kobiety zawsze za imigrantami i łażą na te proimigracyjne manifestacje, a nie zauważają, że w pierwszej kolejności to one obrywają? xD 

jak zaproszę wieprzka do domu i nasra wszędzie, to do kogo mam mieć pretensje 

trump to jednak fachowiec jest

obraz.thumb.png.c841b960d9244d191a6a3a6d27a0a3d9.png

Nie do siebie. Pamiętaj, to zawsze "ich" wina.