Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
4 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

A spoko, raz jakiś artykuł był tak opisany jakby złapali kogoś z toną zielska , a na zdjęciach 5 wyciągniętych chochołów 🙂 ale patrząc jak to nasza policja opisuje to chyba oni tylko kopiują. 

Opublikowano (edytowane)

Nie wytrzymałem do połowy nawet, bo ten kretyn ciągle mu przerywa. Wywiad jest zresztą chyba dosyć stary, bo chyba to już lata temu widziałem (albo coś podobnego)

Szkoda, że ten pisowiec nie mówi tak mądrze na inne tematy jakoś i podwójna szkoda, że to jest gadanie pod publiczkę, a potem jego partia i tak robi dokładnie odwrotnie do tego co wynika z wypowiedzi w tym wywiadzie.

Jakby nie było to wystarczająco jasne - nie mam jakiegoś szacunku a tym bardziej sympatii do tego polityka, ale jak się kogoś zaprasza na wywiad to się robi WYWIAD a nie monolog krzyczany do bulwy nędzy. Żenada a nie dziennikarstwo.

edit: o, tak sobie pomyślałem, że fajnie jak AI będzie przydatne w takich sytuacjach. 

- wycisz tego debila prowadzącego bo chcę słyszeć co gość mówi"

i może by się dało oglądać

Edytowane przez VRman
  • Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano

kurde dobre, TELL ME MEHDI, WHY DO MUSLIMS BLOW THEMSELVES UP? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nie chce mi sie ogladac ale musialo przepalic styki

a tu z kategorii Thank you, USA

Cytat

USA: dyplomaci w Europie będą lobbować przeciw migracji

Rząd USA uznaje masową migrację za zagrożenie dla cywilizacji oraz naruszenie praw człowieka. Dyplomaci zostali poinstruowani by lobbować przeciw masowej migracji w Europie.

Cytat

Dla porównania poprzedni ambasadorowie Mosbacher i Brzeziński pouczali Polaków o prawach LGBT i transseksualizmie.

https://www.reuters.com/world/us/us-directs-diplomats-lobby-governments-against-mass-migration-cable-says-2025-11-27/

w koncu jakis dobry sygnal

Opublikowano
38 minut temu, GordonLameman napisał(a):

image.thumb.jpeg.328ea76a0d07bc2808ad33f7456aa959.jpeg

Ups 

i świtnie wolę ich od pakoli, banglów, czy przybyszów z Wenezueli czy Columbi ale wolabym Białorusinów bo w styku i kontaktach są mi najbliżsi, naprawdę fajni ludzie z którymi nie ma problemu aby po wodce pogadać o polityce czy histori w odróznieniu od Ukraińców czy Ruskich 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
W dniu 22.12.2025 o 18:08, ptys napisał(a):

wolabym Białorusinów bo w styku i kontaktach są mi najbliżsi, naprawdę fajni ludzie z którymi nie ma problemu aby po wodce pogadać o polityce czy histori w odróznieniu od Ukraińców czy Ruskich 

Pytanie tylko czy miałeś kontakt z tymi Białorusinami co uciekli od reżimu i tu się zgadzam czy z tymi zakutymi łbami od Łukaszenki niewiele różniącego się od putina?

Opublikowano (edytowane)
W dniu 24.12.2025 o 23:05, hubio napisał(a):

Pytanie tylko czy miałeś kontakt z tymi Białorusinami co uciekli od reżimu i tu się zgadzam czy z tymi zakutymi łbami od Łukaszenki niewiele różniącego się od putina?

większość tych którch poznałem wcale nie uciekali przed Baćką ale wyruszyli w świat za lepszym życiem, poznałem też trochę tych co dorabiali na frobnym handlu przygranicznym, ogólnie spoko ludzie 

Edytowane przez ptys
  • Upvote 1
Opublikowano
Cytat

Atak nożownika w paryskim metrze. Ranne trzy kobiety.

Zatrzymany to 25-letni obywatel Mali, który przebywał na terenie Francji nielegalnie.

Cytat

Mężczyzna był już wcześniej znany policji - miał na swoim koncie liczne wykroczenia, w tym niszczenie mienia pod wpływem narkotyków, rozbój oraz napaść na tle seksualnym. W lipcu bieżącego roku opuścił więzienie, gdzie odbywał karę za wcześniejsze przestępstwa. Po wyjściu na wolność otrzymał nakaz deportacji, jednak ukrywał się przed organami ścigania.

https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-atak-nozownika-w-paryskim-metrze-ranne-trzy-kobiety,nId,8053552

soo tolerant XDDDDDDDDDDD

jakby specjalnie chcieli zeby jeszcze kogos zabil albo zgwalcil, przebywa nielegalnie, znany policji za rozne przestepstwa, nawet idzie do wiezienia, ale zeby jeszcze cos odwalil to zdazyli go wypuscic na wolnosc z NAKAZEM DEPORTACJI XDDDDDDDDDDD

clown world

Opublikowano

U nas nie będzie lepiej. Zamiast wywieźć, lub wpakować do obozu pracy bez wynagrodzenia tak długo, aż sam opłaci wyjazd i wskaże jednak z którego kraju jest, jeśli "zapomniał", to będzie u nas tak samo - dostanie karteczę "masz sobie iść" i sprawa załatwiona. 

A będzie tak dlatego, że lewicowi politycy nie chcą podpaść Julkom, bo to za duża część ich elektoratu, a prawicowi politycy potrafią tylko udawać zainteresowanie tematem, ale robić czegokolwiek nie zamierzają lub ewentualnie mogą zrobić odwrotnie do tego czego oczekuje społeczeństwo. 

Opublikowano (edytowane)

sylwester w Kolonii "Streamerka Kunshikitty chce pokazać w Kolonii, że kobiety mogą bezpiecznie spacerować wśród wesołych „grup mężczyzn”. Nacisk położony jest jednak na „chce”. Jest ona pod ciągłym atakiem."

sprawca, w sumie dobrze jej wygląda jak typowy wyborca tęczowej lewicy, ciekawe czy spłynie jakaś refleksja do tego pustego łba

Edytowane przez ptys
edycja tekstu
  • Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, ptys napisał(a):

sylwester w Kolonii "Streamerka Kunshikitty chce pokazać w Kolonii, że kobiety mogą bezpiecznie spacerować wśród wesołych „grup mężczyzn”. Nacisk położony jest jednak na „chce”. Jest ona pod ciągłym atakiem."

sprawca, w sumie dobrze jej wygląda jak typowy wyborca tęczowej lewicy, ciekawe czy spłynie jakaś refleksja do tego pustego łba

obraz.png.3b24b5a78ccb9de1828f1891fc84d469.png

godfather.gif