Nielegalni imigranci i uchodźcy w UE - temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
@209458 I pisałem że nie będzie mniej. Tzn nie będzie długotrwałych braków, bo nadrobimy je migracją. Przecież robimy tak od wielu lat. -
Przez Wu70 · Opublikowano
Za dużo skynetu, centr danych będzie mnóstwo i tak samo zdecentralizowanych "systemów AI". Pojazdy autonomiczne to właśnie takie lokalne AI a nie sterowanie z centrum. Z centrum ma przyjść tylko polecenie, tak jak dzisiaj dla kuriera. A w czasie kiedy będą robione wdrożenia na skalę o której tu mówimy to będzie zupełna inna rzeczywistość zaawansowania AI i mocy obliczeniowej. Szykuje się bardzo ciekawa przyszłość ale spokojnie, na pierwszym froncie są usługi cyfrowe zanim w ogole przejdziemy do kurierów -
Przez Kadajo · Opublikowano
No nareszcie się ktoś chociaż przyznał do upalonego kabla. A tym czasem side manipuluje zasadami fizyki i u niego 600W nawet się nie grzeje Mnie to się wydaje ze nikt tutaj się nigdy nie przyzna jeśli coś z tym złączem pójdzie nie tak Tylko ty świadomie wybierasz bubla, w tym problem. Dlatego Nvidia nic z tym nie robi. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Mój ma płukankę co 2-3 dzień, sól nie może być długo na samochodzie. -10 a ja lecę z lancą -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@galakty no i o to właśnie chodzi. Żeby być świadomym tego co się robi i co się wybiera. Tyle. A że ogół ma to do siebie że świadomych jednostek jest zdecydowana mniejszość to jest to co jest. I dotyczy to nie tylko kwestii gpu ale też bardziej przyziemnych i życiowych kwestii 😀 nVidia to pazerna suka, tak samo zresztą jak inni w tym interesie więc tutaj zero zaskoczenia - przynajmniej dla mnie 👍
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi