hubio 1 345 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia To jest bardzo słabe, że jakikolwiek Ukrainiec może być taką podłą kanalią: https://wiadomosci.wp.pl/podpalenia-obi-i-ikei-jest-akt-oskarzenia-za-dzialanie-na-rzecz-rosji-7270956025997536a Myśmy ich przyjęli, a wśród nich znalazły się takie gnidy. Może lepiej ich oddać samym Ukraińcom bo myślę, że mocniej na Ukrainie ich ukarzą niż u nas bo zdradzili własną ojczyznę i wizerunkowo w Polsce.
VRman Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia W tytule masz "działanie na rzecz rosji" W tekscie masz "nie podlega wątpliwości, że działali na zlecenie rosyjskich służb" Ale pakujesz się tu aby naładować na Ukraińców To są pionki, narzędzia. Równie dobrze mogli to być Niemcy czy Polacy. Jedyne wymagania - być na ruskich komunikatorach/społecznościówkach i mówić po rosyjsku. I tyle. A w samej Ukrainie też masz mnóstwo pro-ruskich zdrajców, bo to nie jest tak, że piekelna rosja zaatakowała kraj aniołków. Eh hubio... Myśl czasem.
hubio Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia @VRman nie no wiem o tym. W samej Ukrainie też ich nienawidzą. Ale jednak chcieli podpalać w Polsce. Dla mnie te szumowiny powinny wylądować w ukraińskim obozie pracy bez okien. Polskie więzienie z wszystkimi normami europejskimi to zdecydowanie za mało. No chyba, że przez "pomyłkę" oddziałowy wpakuje ich do odpowiedniej celi ogólnej, a nie ochronki. Największą krzywdę wyrządzili swoimi rodakom - tym zarówno mieszkającym na Ukrainie jak i w Polsce.
hubio Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia UWAGA WAŻNE: jak go rozpoznacie zadzwońcie na policję!!! https://kryminalne.o2.pl/informacje/babayigit-mustafa-poszukiwany-okropne-co-mial-zrobic-w-polsce-7269416899135584a
hwdp43 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia https://kryminalne.o2.pl/informacje/zabil-policjanta-sad-odrzucil-zarzut-morderstwa-7270578431662304a
GordonLameman Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca przez GordonLameman
kubikolos Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia W dniu 31.03.2026 o 06:29, huudyy napisał(a): XDDDDDDDD a gwałty zbiorowe w Indiach to taki akcent kulturowy, co nie? dla Ciebie pewno Pakolsko-hinduskie mafie groomingowe w UK to też nic takiego w porównaniu do mudżina z czarnego kontynentu XD przynajmniej wiemy, że oficjalnie braunistą jesteś, lol. Jakich to szpagatów człowiek nie zrobi, żeby jego osąd nie został wystawiony na ośmieszenie. hindus > mudzin, ty z tego probujesz stworzyc przekaz ze popieram sprowadzanie tutaj brudasow i co mam tracic czas na tlumaczenie takiego wysrywu? XD byle ukrainiec stoi 4 ligii wyzej niz tamte 2 grupy jak braun chce sprowadzac ukraincow zamiast mudzinow i hindusow to ok, ma moj glos
VRman Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 7 minut temu, kubikolos napisał(a): jak braun chce sprowadzac ukraincow zamiast mudzinow i hindusow to ok, ma moj glos Jezusa Chrystusa chodzącego po wodzie i wskrzeszającego umarłych musiałby sprowadzić, żeby dostać mój.
kubikolos Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia tak wysokich wymagan nie mam, calkowite zamkniecie na czarny lad i ameryke poludniowa mi wystarczy, mozna dorzucic tez hindusow
VRman Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) Mi chodziło o to, że głos na BRAUNA. W sensie - po powrocie Jezusa mogę rozważyć. W innych scenariuszach nie, bo szkoda kraju. Co by nie obiecywał. Może obiecać, że nikogo nie wpuści, ale co z tego jak wpuści tu znowu Kacapię i ich rządy. Ja pamiętam PRL. Na proponowaną powtórkę życia pod ruskim butem mówię "nie, dziękuję". Zamknięcie kurka z inżynierami i zastopowanie ubogaceń kulturowych jest bardzo wysoko na liście priorytetów, którymi się kieruję w wyborach, ale no kurde nie na Brauna, którego mocodawca nasyłał nam na białoruskiej granicy inżynierów. Edytowane 3 Kwietnia przez VRman
kubikolos Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia nie sadze zeby ktos tu glosowal na Brauna, przypominam ze odpisywalem na post trolla poza tym to nawet nie ma sensu, nasz sojusznik zapowiedzial ze nie zaakceptuje rzadu z Braunem 14 minut temu, VRman napisał(a): którego mocodawca nasyłał nam na białoruskiej granicy inżynierów. offtop: mamy rzad ktory walczyl o dokladnie tych inzynierow od putina i zycie toczy sie dalej XDDDDDDDD
VRman Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) Aha, no to OK. edit: oj, to wątek o imigrantach a zrobiłem offtop. Jak komuś przeszkadza to śmiało zgłaszać do usunięcia. Przepraszam Zwinę w spojler: Spoiler Co do sojusznika - gadać to se mogą. Trump gadał, że jak z winy Fiutina nie zakończą wojny zaraz jak zostanie preziem, to wjedzie na rosję całym powerem armii USA. I co? I jajco. Gadać to se można byle co. Najwyżej Braun w razie problemu z tą akurat kwestią, się przestanie mienić takim anty-izrealitą i po sprawie. Zresztą nie tylko Braun reprezentuje interes Kacapów. Edytowane 3 Kwietnia przez VRman
ptys Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia Gruzinów to już dawno powinni wypierdolić i nie wpuszczać pod żadnym pozorem zdaje się że mają najwyższy współczynnik przestępczości wśród imigrantów, ta jak są wszyscy won a tę młodzież z filmu powyżej spakować z rodzinami i na granicę w trybie natychmiastowym
LeBomB Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia (edytowane) Wyłapywać, robić szczegółowy profil biometryczny, odstawiać za granicę z całkowitym, dożywotnim zakazem wjazdu na teren Polski i UE. Jeżeli ponownie pojawi, znaczy że przybył nielegalnie, znów odstawić. Jak to nie pomoże, do paki jako osoba stwarzająca zagrożenie przebywająca nielegalnie. Ogólnie skończy się prędzej niestety tym, że pewnie zaostrzą tylko przepisy dotyczące posiadania przy sobie niebezpiecznych narzędzi... Edytowane 4 Kwietnia przez LeBomB
VRman Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Cytat w języku rosyjskim Nie ukraińskim? 0/10, bez punktów. Następny!
Zas Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia No ale Żabki zawsze były otwarte w święta, więc rację ma - nie wiem, co się w tej Warszawie wyprawia.
areczek1987 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia I nasz kraj powinien się momentami puknąć w głowę... Część gości a druga w najlepszym razie tylko znieważa...
Zas Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia A to się wiąże z jakaś przepowiednią? W sensie "goły murzyn na moście w Toruniu" tak jak "śpiący rycerz z Giewontu?"?
kubikolos Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) jest taka przepowiednia ale jeszcze niedobre o tym mowic, dopiero przechodzi z pozycji teorii spiskowej na rzeczywistosc a tu zobaczcie jak postepowo, poswiecili dwie kobiety dla takiej puli genetycznej XDDDDDDDDDDDDDD Cytat UK. Nigeryjczyk który zgwałcił kobietę miał być wcześniej deportowany. Złożył jednak odwołanie "z powodów rodzinnych" i deportację wstrzymano. Wcześniej odsiedział wyrok za uwięzienie innej kobiety. https://www.manchestereveningnews.co.uk/news/uk-news/nigerian-national-who-raped-teenager-33616582 Edytowane 7 Kwietnia przez kubikolos
VRman Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia "Mamy to" to coś jak mem. W sensie ironicznego " w końcu i u nas jest nowocześnie! Osiągnęliśmy postęp!"
Rekomendowane odpowiedzi