Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@crush w USA są już czarnej dupie, bo próba przywrócenia normalności skończy są burdami, zamieszkami ze strony czarnych, którzy przez ostatnie 15-20 lat zostali przyzwyczajeni do bycia na uprzewiliejowanej pozycji, z dosłownie każdej strony. Skończy się buntem białych + "normalnych" latynosów i wróci jakiś rodzaj segregacji rasowej czarnych od reszty. Albo będzie po staremu patologia będzie postępować dalej. Albo skrajność w jdedną albo drugą stronę

12 minut temu, crush napisał(a):

Pytanie jak w to się niby wpisuje ""naród wybrany""? Przecież to jest absurd. Nie istotne jak prymitywni są brązowi to Izrael nie poradziłby sobie z ich liczbą w muzułmańskiej Europie. Nawet zakładając to, że się kozi chłopcy napieprzają między sobą.

Jednym jest wspieranie lewicy, a czym innym wykorzystanie głupoty lewaków przez muzułmanów. Nie twierdzę, że stoją bezpośrednio za islamizacją EU/US, tylko że odegrali ważną rolę a później już poszło. Jaki był ich prawdziwy cel to wiedzą tylko oni. Ja to tak interpretuję, bo schemat jest bardzo czytelny. Skutki działań, moze nie są po myśli żydów, ale do tego doprowadziła lewica. Najdobitniejszym przykładem UK - gdzie się nie asymilują i przejmują władzę wprowadzając nowe, swoje zasady. We Francji/Niemczech ta asymilacja jest mimo wszystko większa (w obu krajach z różnych powodów).

Wiem, że to podchodzi pod teorię spiskową, ale coś prawdy w tym jest

Edytowane przez Fatality
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Cytat

Holendrzy unikają dzielnic, w których mieszkają Marokańczycy i Turcy

Badania pokazują, że wielu Holendrów unika mieszkania w dzielnicach, w których mieszkają Marokańczycy lub Turcy, a nawet jest gotowych podróżować dziesięć minut dłużej po zakupy spożywcze, żeby tylko móc mieszkać w bardziej jednorodnej okolicy.

https://nieuws.marokko.nl/106297/onderzoek-veel-nederlanders-mijden-buurten-met-marokkaanse-en-turkse-buren/

dziwne, o co tu chodzi?

75baf3bb93315466e39e350a01629e60cc8221d4

• Upvote 1
Opublikowano

Polecam wszystkim lewakom i amatorom multi-kulti :) 

Bruksela, stolica unii europejskiej lol. Ludzie na ulicy w tym miejscu na pytanie dlaczego jest tu niebezpiecznie, odpowiadają że zdecydowana większość przyjezdnych z wiadomych terenów nie ma ŻADNYCH papierów hahaha. Zaskoczeni ???

Sugeruję obejrzeć z uwagą i konstruktywnie pomyśleć - w miarę możliwości intelektualnych oczywiście :D 

• Haha 1
Opublikowano
Cytat

Antyimigrancki protest w Londynie

Tysiące osób na ulicach Londynu protestują przeciw polityce migracyjnej UK.

https://www.telegraph.co.uk/news/2025/09/13/tommy-robinson-march-london/

nagranie tlumow:

https://x.com/TRobinsonNewEra/status/1966828686092415410

troche smieszy, oni jeszcze mysla ze pokojowymi protestami moga cos zmienic jak w londynie sa mniejszoscia a na wladze kraju wybieraja obcych XDDDDDDDDDD

• Like 1
Opublikowano
W dniu 28.07.2025 o 22:34, nozownikzberlina napisał(a):

No można, można, tylko nie o to w tym chodzi. Niech siedzą sobie w tych egzotycznych krainach i nadal gwałcą, w niczym mi to nie przeszkadza. Nie rozumiem tylko dlaczego cywilizowane państwa są tak przesiąknięte tym lewactwem i ściągają do siebie dzikusów, którzy nawet w drugim pokoleniu nie są w stanie przystosować się do obowiązujących w cywilizowanych krajach norm społecznych. Przecież w takiej Szwecji dzikusy parają się tylko gangsterką i morderstwami. Jakiś czas temu czytałem, że Duńczycy protestowali bo importowane dzikusy wjeżdżały do Danii na Szwedzkich papierach jako prawowici obywatele i oczywiście byli pierwsi do przestępstw. Ostatnio było, że trzech Szwedów z imionami typu Abdullah, Mahmoud czy inny Amir zgwałciło jakąś laskę na wakacjach. Albo ta historia z Niemiec gdzie dwunastu Niemców i jeden Polak gwałciło dwunastolatkę xDDD no to są jakieś jaja po prostu

Powiem Ci mój drogi jedno stopień przestępczości skorelowany jest z bieda i brakiem pracy jak nie masz skąd brać kasy to musisz ja sam wyszarpać.

Czy ty naprawdę myślisz ze w Szwecji nie było gangów i przestępczości? Jedyne co się zmieniało to kolor skóry i imiona gangusów.

Wystarczy przypomnieć sowie co się działo w Polsce jeszcze w latach '90 i nie było zadnich abulachow a najlepszym razie wietnamczycy w każdej budce na rogu.

Jakim cudem ich wtedy nie pogromiono...

Przestańmy udawać że migrantów nie trzeba podawać asymilacji; że cenra dla obcokrajowców uczące jeżyka są nie potrzebnej i bo potem mamy w Polsce tabuny Ukraińców z którym tylko ukraiński lekarz się dogada. Przestańmy udawać że język polski jest światowym lingua franca którego wszyscy się uczą jak angielskiego.

Jak oni mają znaleźć sobie prace skoro oni "ni rozgawarijat" po polsku a potem zostaje im szarpanie kasy od przechodniów.

Najtragiczniejsze jest to że tych ludzi nikt nie przywiózł do Europy za frajer musieli zapłacić za transport inaczej nie wejdą na pokład albo konduktor wywali z pociągu.

Opublikowano
22 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Nie ma nawet pół informacji w necie o takim zdarzeniu. Ani po angielsku, ani po niemiecku.

śmierdzi fejkiem albo drugim dnem. A, że wszystkie informacje pochodzą od Stonogi to... sam wiesz. Do tego jest du bardzo dużo emocji. Typowy gadany patriotyzm. 

Ciężko powiedzieć, ja nie znalazłem tego u Stonogi bo patola nie oglądam, trafiłem na to w sieci.

https://40ton.net/parkingowy-atak-na-polskiego-kierowce-z-gleboka-rana-cieta-komentarz-policji/

Dobra, faktycznie jest tam morda tego patola na innej zbiórce, więc już pewności nie mam.  :W

Uznajmy że nie było tematu.  ;)

Nie było czasu wcześniej na rzetelne sprawdzenie.  

Opublikowano

@GordonLameman czasem człowiek się niestety nabiera, ale ja wpłacam dosyć często tyle ile mogę, i tam to już nie ma wątpliwości że są to ludzie w potrzebie.

Zresztą na dzieciaki wpłacam głównie, przykre to że smecą coś o 20 gospodarce świata, a ludzie żebrzą żeby dzieci ratować. Fakt że to często jakieś rzadkie schorzenia, a więc i kuracje dosyć eksperymentalne, no ale rozumiem tych ludzi.  :)

A jak to fejk tego patola to niech się udławi, zresztą zbiórkę można zgłosić.

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
15 godzin temu, Auberon napisał(a):

Powiem Ci mój drogi jedno stopień przestępczości skorelowany jest z bieda i brakiem pracy jak nie masz skąd brać kasy to musisz ja sam wyszarpać.

Czy ty naprawdę myślisz ze w Szwecji nie było gangów i przestępczości? Jedyne co się zmieniało to kolor skóry i imiona gangusów.

Przestępczość zawsze jakaś istnieje. Szwecja to ciężki przykład bo tam już w latach 90 najwięcej przestępstw popełniali imigranci, a nie chce mi się przekopywać przez internet do lat wcześniejszych. Natomiast jeśli chodzi o zabójstwa, wojny gangów czy przestępstwa z użyciem ładunków wybuchowych, no to jest to bezpośrednio skorelowane z imigrantami, możesz to wyczytać chyba nawet na wikipedii.
https://www.salon24.pl/u/tekstykanoniczne/668669,przestepczosc-w-szwecji-odpowiedz-prof-jerzego-sarneckiego

Ale już w Niemczech świetnie widać 

obraz.png.a234408e0774c5884af60f0c4deec347.png

https://www.dw.com/pl/przestępczość-w-niemczech-są-wzrosty-ale-i-spadki-nowe-dane/a-72116973
https://hey.bild.de/?icid=hey_search_bar_input&prompt_text_sent=Kriminalität Deutschland

Imigranci są nadreprezentatywni niemalże we wszystkich kategoriach przestępstw, a w szczególności w tych, które zagrażają życiu lub zdrowiu. 

Jest skorelowany, ale głównym czynnikiem zwielokrotnienia przestępczości w krajach które tego doświadczyły jest to, że nasprowadzały sobie element dziki, nienadający się do życia w cywilizowanym społeczeństwie. 

Wystarczy przypomnieć sowie co się działo w Polsce jeszcze w latach '90 i nie było zadnich abulachow a najlepszym razie wietnamczycy w każdej budce na rogu.

Lokalna przestępczość to zupełnie inny wątek, nie mieszałbym tego.

Przestańmy udawać że migrantów nie trzeba podawać asymilacji; że cenra dla obcokrajowców uczące jeżyka są nie potrzebnej i bo potem mamy w Polsce tabuny Ukraińców z którym tylko ukraiński lekarz się dogada.

Mówisz o Ukraińcach, którzy nie są aż tak dalecy kulturowo jak dzikusy z krajów, gdzie gwałty i morderstwa to element kultury, a sam zauważasz problem asymilacji. 
Państwa UE udowodniły, że asymilacja dzikusów nie działa, nie wiem czym chcesz tutaj handlować. 

Opublikowano
4 godziny temu, crush napisał(a):

PROBLEMU Z DZIKĄ MIGRACJĄ NIE MA! A PRZESTĘPSTWA POPEŁNIA LUDNOŚĆ NATYWNA! 😡

Mówi w szwedzkim parlamencie pani poseł... Abir Al-Sahlani. default-smilies-whee.gif

to samo beda mowic (juz mowili?) nasi politycy i dokladnie takie same argumenty sluchac od czesci elektoratu tych politykow (nawet na tym forum) ;)

mowiac prosciej: ludzie zgotuja nam dokladnie to samo

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, areczek1987 napisał(a):

O ja pierniczę, jeszcze skończeni kretyni na serio dyskutują pod tym tweetem. Jednak głupota nacjonalistycznych kretynów nie ma granic. Najpierw powinni zadać sobie pytanie - czy ktokolwiek by chciał przyjechać do jakiegokolwiek kraju na takich warunkach? Nie. Jakby każdy Polak wyjeżdżający do pracy za granicę w latach 90" miał zrzec się swojego obywatelstwa to byśmy pewnie teraz mieli z 1-2 miliony (strzelam na oślep) mniej Polaków. Nie mówiąc ilu by trzeba było zabić za jakieś niewielkie przewinienia z kodeksu karnego. 

Mimo wszystko cieszy, że autor tych bredni nie dostał się do Europarlamentu, jednak Polacy nie są aż tak głupi :) 

Edytowane przez Henryk Nowak
  • Upvote 4
Opublikowano
16 godzin temu, Mar_s napisał(a):

Zresztą na dzieciaki wpłacam głównie, przykre to że smecą coś o 20 gospodarce świata, a ludzie żebrzą żeby dzieci ratować. Fakt że to często jakieś rzadkie schorzenia, a więc i kuracje dosyć eksperymentalne

Orientacyjnie, ponad 80% tych zbiórek medycznych kończy się porażką albo ewentualnie kolejną zbiórką, zazwyczaj większą, apetyt rośnie w miarę jedzenia.

Trzeba mieć trochę wiedzy okołomedycznej aby wyłuskać te w miarę sensowne zrzutki.

Globalnie na pewno lepszy efekt dałoby przekazanie środków z tych wszystkich zrzutek na medyczne badania naukowe, tylko niestety nie ma za bardzo jak tego zrobić. No i Wpłacający wolą się wzruszać i doświadczać porywów serc, zamiast kalkulować 

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Henryk Nowak napisał(a):

Najpierw powinni zadać sobie pytanie - czy ktokolwiek by chciał przyjechać do jakiegokolwiek kraju na takich warunkach? (...) Nie mówiąc ilu by trzeba było zabić za jakieś niewielkie przewinienia z kodeksu karnego. 

Terroryzm, morderstwo, gwałt - "niewielkie przewinienia" :E Wiadomo, że facet z filmu odklejony, ale nie odklejajmy się w drugą stronę. Akurat co do muzułmanów to akurat całkiem dobre rozwiązanie - właściwie jest to przyjęcie ich lokalnego prawa w takich sprawach - oni powinni być szczęśliwi, że będzie tak samo jak w ich ojczyźnie?

Chyba, że chcemy prawo zachodnie, czyli zabije, zgwałci i zostanie wypuszczony bo powiedział sędzi, że już więcej tak nie zrobi.

Edytowane przez Fatality
Opublikowano

Dopoki UE bedzie forsowalo socjal dla kazdego przyjezdnego, to nigdy sobie z imigrantami zaden kraj nie poradzi.
Dla mnie to jest niepojete, ze imigrant jest w stanie przezyc z socjali bez jakiejkolwiek legalnej pracy. Na forum jest pewnie od groma ludzi, ktorzy od 10/15/20/25/30 lat pracuja/ucza sie wiecej niz te 160h miesiecznie, a imigrant jest sobie w stanie w niektorych krajach UE 'zalatwic' lepszy standard zycia poprzez lozkowa rekreacje. 

Prawa strona odplywa z wymogami, ale lewa juz dawno poplynela hen hen zezwalajac na takie jawne hedozenie lokalsow.

• Upvote 3
Opublikowano

wielki sukces zwyklych ludzi wypychajacych inwazje przestepcow?

nic bardziej mylnego,

kiedy zagrozony jest przestepca, honorem Europy jest interweniowac XDDDDDDD

Cytat

According to official information, a Frontex vessel later intervened, taking the migrants on board and transporting them to the port.

https://greekreporter.com/2025/09/16/locals-push-back-migrant-boats-gavdos-south-crete/

Opublikowano
W dniu 17.09.2025 o 22:06, Auberon napisał(a):

Przestańmy udawać że migrantów nie trzeba podawać asymilacji; że cenra dla obcokrajowców uczące jeżyka są nie potrzebnej i bo potem mamy w Polsce tabuny Ukraińców z którym tylko ukraiński lekarz się dogada. Przestańmy udawać że język polski jest światowym lingua franca którego wszyscy się uczą jak angielskiego.

Jak oni mają znaleźć sobie prace skoro oni "ni rozgawarijat" po polsku a potem zostaje im szarpanie kasy od przechodniów.

Najtragiczniejsze jest to że tych ludzi nikt nie przywiózł do Europy za frajer musieli zapłacić za transport inaczej nie wejdą na pokład albo konduktor wywali z pociągu.

A co mnie obchodzi dlaczego oni żyją z działalności przestępczej? Jeśli nie nadają się do życia w naszej społeczności, jeśli nie są przygotowani do podjęcia tutaj pracy, niby dlaczego mielibyśmy ich przyjmować? Po to jest właśnie polityka migracyjna, aby wpuszczać tych co się wpasują i będą cennymi członkami społeczeństwa. Resztę trzeba powstrzymać, choćby torpedami na morzu śródziemnym, choćby miotaczami ognia na białoruskiej granicy. A w przypadku takich przyszywanych "szwedów", co niby paszport mają, ale i tak albo gangsterka albo socjal, dać krótkie ultimatum, apotem choćby z katapulty przez granicę ze "szwecją". A jak "szwecja" jest za daleko, zapakować do samolotu do luku bagażowego i otworzyć go w locie nad "szwecją". Kiedyś mówiłem, że wyposażyć w spadochron z automatem. Dziś mówię, jak sobie sam nie kupi spadochronu, to trudno. Jego problem. 

W dniu 18.09.2025 o 10:20, Mar_s napisał(a):

@GordonLameman czasem człowiek się niestety nabiera, ale ja wpłacam dosyć często tyle ile mogę, i tam to już nie ma wątpliwości że są to ludzie w potrzebie.

Zresztą na dzieciaki wpłacam głównie, przykre to że smecą coś o 20 gospodarce świata, a ludzie żebrzą żeby dzieci ratować. Fakt że to często jakieś rzadkie schorzenia, a więc i kuracje dosyć eksperymentalne, no ale rozumiem tych ludzi.  :)

A jak to fejk tego patola to niech się udławi, zresztą zbiórkę można zgłosić.

Ja bym chyba wolał, aby właśnie takie rzadkie schorzenia były jednak leczony z kasy podatników, aby to czy przeżyjesz czy nie nie zależało od tego jaki jesteś fajny i jak potrafisz się płaszyć, czy może od tego że spermiarzom na twój widok lub twojej matki staje pałka. Kosztem bezpłatnych wizyt towarzyskich z katarkiem u lekarza, (bo te często tak wyglądają. Można zaobserwować sporo pacjentów przychodzących na pogaduchy i receptę na paracetamol). Niech takie wizyty będą współpłacone, choćby 50 zł. Znajdzie się kasa na schorzenia rzadkie. 

15 godzin temu, kubikolos napisał(a):

wielki sukces zwyklych ludzi wypychajacych inwazje przestepcow?

nic bardziej mylnego,

kiedy zagrozony jest przestepca, honorem Europy jest interweniowac XDDDDDDD

https://greekreporter.com/2025/09/16/locals-push-back-migrant-boats-gavdos-south-crete/

dokąd nie zaszyjemy sobie brzoskwinek między nogami i nie będziemy odholowywać takich łajb z powrotem z dala od wybrzeża, takie scenariusze będą się powtarzać.  To nawet nie jest ich wina tylko nasza. Skoro wiedzą że taki rodzaj migracji jest niemal gwarancją sukcesu niby czemu mieliby tego nie robić?

Opublikowano

Nie chcę śmiecić w temacie o wojnie, więc przenoszę dyskusję tutaj. 

@crushmógłbyś mi wytłumaczyć dlaczego liczba migrantów w Niemczech wzrasta wykładniczo? Napisałeś że tak jest w ja mam co do tego obiekcje, mógłbyś mi wyjaśnić jak działa mechanizm wykładniczego wzrostu liczby migrantów w Niemczech?