Nintendo Switch
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez NotQuite · Opublikowano
Umiesz czy nie, zawsze w cenie jest pokora. Wczoraj na ostatnim rondzie przed domem nie zauważyłem za słupkiem A gościa z pierwszeństwem. Dałem ostro po hamulcach a auto dalej ślizgało się jeszcze ze 3m, wpakowałbym mu się w prawy bok gdyby nie jechał defensywnie. Hamowanie po czarnej mazi o wyglądzie mokrego asfaltu bezpośrednio po tym jak temperatura poszła w górę. Byłem w stanie tylko nieco zmienić kierunek ślizgu a tak totalne zaskoczenie i tym razem się udało. -
Przez ostryb · Opublikowano
CoolerMaster https://www.facebook.com/share/v/1BvXiiAtJq/ -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Ale ile tam ona uzywana była -
Przez bergercs · Opublikowano
Mam takie pytanie - pozostali właściciele Mazd kazali tym narzekającym wyp..ać i nazwali ich niemieckimi albo chińskimi agentami (ewentualnie agnetami TVN), lub informowali, że "wszystkie auta tak mają"? Czy też próbowali pomóc, czy też podpowiedzieć, jakie jest najlepsze rozwiązanie problemu? Wracamy do typowych świątecznych zimowych choinek w Chinatown: Cherry Tiggo: Piotrek Kuuzz toedrnopSs.mg601z8lf9aa8lh1ad 6617944hg9826a2h948026u8lf9otu · Cześć, miał ktoś podobny problem ? Ikona silnika i EPC. Auto zaczęło szarpać przy okazji. Chery Tiggo 8 PHEV Kamil Kamil Tak, ja to przerabiałem, to nic wielkiego auto pewnie trzymasz na mrozie jedź do serwisu to skasują błąd Piotrek Kuuzz Autor Błąd pojawił się ponownie po odpalenia auta w garażu. Akurat kończyło się ładowanie. W dzień trasa ok 15km po wyjechaniu z z garażu, zmienione na tryb wymuszony 80%. Po chwili zaczął szarpać po drodze na samym początku. Na powrocie po pracy (auto stoi na dworze) to ikony już się świeciły i tryb wymuszony był również włączony. Szarpanie było delikatne. Po powrocie do domu, zaprawkowane do garażu i podłączone do ładowania. Po 3h postoju odpalone i ikony dalej się świeciły. Następnie po 30 min jak już się nie ładował, ponownie odpalony i ikony znikły. Zrobiłem parę km na EV potem na HEV i wymuszony i problem znikł sam z siebie. Kilka dni temu były dwa razy ikony żółwia, dlatego ostatnie jazdy były na wymuszonym. Łukasz Koselski Wysłać maila do [email protected], serwisy nic nie wiedzą w tym temacie Piotrek Kuuzz Autor Łukasz Koselski Jutro przypilnuje temat. Wysłałem już do nich o ikonie zółwia. Przekazali do działu technicznego, ale cisza od tamtej pory. Łukasz Koselski Piotrek Kuuzz ja też dostałem informację zwrotną, że zostało przekazane do działu technicznego i cisza. Daj znać jak będziesz miał jakąś odpowiedź Rafał Mróz Podczas jak ma podlacozny przewód to ikonki sie pala. Ale jak szarpie itp to koniecznie serwis. Mi kiedyś na początku mój szarpnął moze ze dwa razy chyba aż sie obawiałem ze cos nie tak ale teraz śmiga ok moze cos sie ułożyło nie wiem... ************************** Ogólnie już wiem, jaka jest przyczyna wszystkich problemów z chińskimi autami - one są idealne, winna jest zima.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi