Dziękuję. Uczyli mnie mnożenia i dzielenia w szkole podstawowej. Jeśli i ty tego się nauczyłeś, to będziesz w stanie wyliczyć to o co cię pytam. A odpowiedź na moje pytanie nie została udzielona przez ciebie ani nikogo innego. Niezmiennie, czekam na odpowiedź rzeczową na moje rzeczowo zadane pytanie. Żadne uniki tutaj ci nie pomogą
BTW: o mój stan wiedzy nie muszę się martwić, bo zbieram gratulacje nawet od ciebie
Oczywiście. Komfort jazdy jest nieporównywalny. Jak masz się gdzie podładować, to spoko.
Zapewne jest napisane na 347stronie instrukcji obsługi. Poza tym POWINIEN SIE DOMYŚLEĆ! :E
auta chinskie byly za tanie? prosze bardzo. na poczatek tylko EV
https://www.money.pl/gospodarka/jedynie-wskazowki-i-nic-wiecej-ke-zaprzecza-porozumieniu-z-pekinem-ws-cen-aut-elektrycznych-7242707542539232a.html
ale na pewno teraz bedziecie mogli marudzic, ze sie psuja i ze sa drogie
Jak DDR4 to wolałbym składać na Intelu. Jakaś MSI B760M Pro + 13400F jak chcesz ciąć koszty. W razie potrzeby sobie wrzucisz później 14600, w AM4 już raczej bym nie wchodził, bo kupisz na start 5600 lub 5700X i nie masz ewentualnej opcji upgradu, bo lepsze procki są tylko używane za dziwne ceny typu 1400 zł.
Gratuluję umiejętności podstawowego mnożenia i dzielenia powtarzam, wszystko zostało napisane. A o stan mojej wiedzy nie musisz się martwić, martw się o swoją bo póki co to tylko próbujesz mnie sprowokować bez rzeczowych argumentów.
Rekomendowane odpowiedzi