Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie zapisy funkcjonują w większości krajów demokratycznych i nie tylko. Stan wojenny jest ściśle powiązany z konkretnymi przypadkami, więc oczywistym jest, że nie może się ciągnąć w nieskończoność i nie może sobie go wprowadzić ot tak, gdy nie ma do tego przesłanek. 

W przypadku Ukrainy stan wojenny jest po prostu uzasadniony, bo ich terytorium jest cały czas atakowane zbrojnie. 

Co więcej, wczytaj się w konstytucję Ukrainy, to dowiesz się, że jest kilka metod odwołania rady i prezydenta, w zasadzie więcej niż w naszych przepisach.

Także nie, nie uważam że tego typu zapisy są dyktaturą. Dyktaturą jest fałszowanie wyników wyborów i zmiana zapisów konstytucji tylko po to, by móc dłużej sprawować urząd prezydenta lub władcy kraju.

• Confused 1
  • Upvote 3
  • Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 godziny temu, voltq napisał(a):

Wiem ze Żeleński jest "prezydentem" Ukrainy pomimo tego ze skończyła mu się kadencja czyli jest dyktatorem , Putinowi się skończyła kadencja? nawet jeżeli wybory w Rosji są sfałszowane 

Ty nie widzisz że stosujesz podwójne standardy? Putin rządzi na podstawie sfałszowanych wyborów i/lub na skutek mentalnego spacyfikowania społeczeństwa? Żaden problem. Żeleński zgodnie z ukraińskim prawem pozostaje ma stanowisku, bo trwa wojna - dyktator. Twojego stanowiska nie da się obronić. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Suchy211 napisał(a):

Ty nie widzisz że stosujesz podwójne standardy? Putin rządzi na podstawie sfałszowanych wyborów i/lub na skutek mentalnego spacyfikowania społeczeństwa? Żaden problem. Żeleński zgodnie z ukraińskim prawem pozostaje ma stanowisku, bo trwa wojna - dyktator. Twojego stanowiska nie da się obronić. 

Pojadę Korwinem ma pan dowód?

Ja przedstawiłem dowód na moje twierdzenie że Żeleński to dyktator 

P.s to już się robi zabawne kiedy zarzuca się prorosyjskie podejście człowiekowi który jest w tej grupie najbardziej antyrosyjski i antysowiecki

Edytowane przez voltq
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, voltq napisał(a):

Przecież to jest dyktator 80% Ukrainy nieokupowane mogli spokojnie zrobić wybory albo przekazać władze komuś innemu u nas np prezydent Duda  przekazał by władze marszałkowi sejmu Hołowni i mimo to ze go nie popieram zaakceptował bym taka sytuacje nawet gdybym ja sam był prezydentem i skończyła by mi sie kadencja to z czystej moralności  i zeby właśnie wybić ruskiemu okupantowi narzędzia do propagandy przekazał bym władze innej osobie , ale wtedy Żeleński  zakończył by swoja dyktaturę i co wtedy płacz i zgrzytanie zębów ze już nie może się bogacić na krzywdzie innych i pomnażać swojego majątku kosztem życia Ukraińców i Ukrainek 

Przesunęli rubelki z Maciaka na ciebie czy po prostu nagle wyszedłeś na słońce i za mocno przygrzało? 

Bo to jest po prostu post do oprawienia w ramki, aż zacytuję, jeśli moderacja w końcu zdecyduje się tą ruską propagandę na forum ukrócić, bo tutaj to już nie może być wątpliwości.

Co "wybitniejsze" wypowiedzi ludzie sobie wrzucają w sygnaturki. To może być kandydat do sygnaturki, bo wygrałeś w kategorii :lol2:

jeszcze może udokumentuję jak ZNOWU odpowiada jakby nic nie zrozumiał, co świadczy o tym, że to trol/bot:

image.png.8d49afde5e1368fe0b4d29cf91932dfc.png

image.png.02b7b07bf61f0c0d3d4a8734ff9ec8b9.png

BTW. Ładnie go Camis zdemaskował. :)

Edytowane przez VRman
  • Haha 1
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, VRman napisał(a):

Przesunęli rubelki z Maciaka na ciebie czy po prostu nagle wyszedłeś na słońce i za mocno przygrzało? 

Bo to jest po prostu post do oprawienia w ramki, aż zacytuje, jeśli moderacja w końcu zdecyduje się tą ruską propagandę na forum ukrócić, bo tutaj to już nie może być wątpliwości.

https://bezpiecznapodroz.org/2025/02/20/korupcja-na-ukrainie-jak-kijow-roztrwonil-pomoc-zachodu-i-dlaczego-trump-mowi-dosc/

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/ukrainskie-media-znajomi-zelenskiego-bogaca-sie-w-czasie-inwazji-sledztwo/5569h62

https://www.money.pl/gospodarka/nowi-oligarchowie-zarabiaja-na-wojnie-w-ukrainie-rosna-fortuny-6776898769091136a.html

https://www.google.com/amp/s/www.bankier.pl/amp/wiadomosc/Zelenski-poprosil-dziennikarzy-by-nie-pisali-o-korupcji-w-Ukrainie-do-konca-wojny-8631388

https://www.money.pl/gospodarka/otoczenie-trumpa-oskarza-ukraine-o-korupcje-zelenski-poswieci-jermaka-7131170880453120a.html

https://www.google.com/amp/s/dorzeczy.pl/amp/427396/zelenski-zdefraudowal-400-mln-dolarow-pomocy-dla-ukrainy.html

Będąc na Ukrainie doświadczyłem jak bardzo ten kraj jest skorumpowany w porównaniu do takiej Polski gdzie my uważamy że u nas jest korupcja, u nas to jest ułamek w porównaniu do Ukrainy 

@VRman dziękuję że cytujesz moje posty gdzie jest udowodnione 

3 godziny temu, Camis napisał(a):

Ale czemu nie odpowiesz na pytanie?, czy putin jest dyktatorem?. 

Ale po co ? Przecież znasz odpowiedź, to tak jakbyśmy dyskutowali czy oddychamy tlenem zawartym w powietrzu i pisał byś do mnie ale odpowiedź na pytanie czy oddychamy tlenem ?

Edytowane przez voltq
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Winter napisał(a):

Jesteś antyrosyjski, bo lubisz barszcz ukraiński? :E

Jestem antyrosyjski z racji krwi urodzenia poglądów i czynów 

Wy tu lubicie dużo pisać o pomocy Ukrainie ale czy zrobiliście coś realnego i konkretnego żeby pomóc zwykłym Ukraińcom? I tym się ładnie różnimy że ja stawiam na czyny a wy na słowa i klepanie się po plecach w kółku wzajemnej adoracji 

Edytowane przez voltq
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, Winter napisał(a):

Czyli wg ciebie Zelenski to dyktator.

Ale jeszcze dopytam dla pewności. Wybory w Rosji są organizowane demokratycznie, nie masz zastrzezeń, a Putin rzeczywiście ma prawie 80% poparcia?

Czytasz tekst ze zrozumieniem kolego z forum ? Przeczytaj ze zrozumieniem moje poprzednie posty i uzyskasz odpowiedź na twoje pytanie 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Winter napisał(a):

Szkoda nawet tego komentować.

Ty rozumiesz mały rozumku, że prezydent to jest zwierzchnik sił zbrojnych, a tam na Ukrainie jest wojna? Już nawet abstrahując od kontytucji, która zakazuje organizowania wyborów w takim czasie, ale na zdrowy rozsądek - jak ty czubie chcesz organizować wybory, gdy rakiety ludziom na łeb spadają? Ludzie tysiącami idą do urn wyborczych, a tu zaraz syrena alarmowa. 

Wiesz co voltq, ręce już nie mają, gdzie opaść.

Już się zaczyna brak argumentów z waszej strony ,  to stosujecie wyzwiska i obrażanie 

A dowiem się ile Żeleński przeznaczył swojego majątku na pomoc swoim rodakom i obronie Ukrainy przed Rosyjskim najazdem? Czy tylko dowiaduje się jak wy to piszecie cytuję "z ruskich mediów" takich jak choćby te które wklejalem wyżej że znów dary np jedzenie które miało trafić do ludzi którzy głodują na Ukrainę, ludziom którym zniszczono domy to te dary trafiły na aukcje na olx i jakiś kolega Żeleńskiego się bogaci a jego rodacy umierają z głodu?

Edytowane przez voltq
Opublikowano
1 minutę temu, voltq napisał(a):

Już się zaczyna brak argumentów z waszej strony ,  to stosujecie wyzwiska i obrażanie 

Oho, skrypcik numer 274 activated

To już będzie ze trzydziesty raz jak to samo czytam gdy nie ma co odpisać

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Winter napisał(a):

Państwo ma obowiązek zapewnić bezpieczeństwo, niezależnie, czy to USA, Polska, czy Japonia. Państwo ukraińskie nie może tego zrobić. Poza tym jestem święcie przekonany, że ten debil z Kremla wywaliłby rekordową serię właśnie w czasie takich wyborów. A ty mu klaszczesz czubie.

Dziękuję za te słowa i nazwanie mnie czubem  i małym rozumkiem

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)

@voltq

W realu też strzelasz focha albo idziesz na policję za nazwanie małym rozumkiem albo czubem?

Czy w realu wygrałeś tym jakąś dyskusję gdy zamiast odpowiedzieć na trafny argument zacząłeś płakać, że wyzywają?

Czy Putin jest dyktatorem, który przemocą zagarnął władzę i zaatakował suwerenny kraj?

Czy szanse, że odpowiesz są większe niż szanse Maciaka zostania prezydentem?

Czy potrafisz podać przepis na Barsz Ukraiński?

Edytowane przez VRman
  • Confused 1
Opublikowano

Czyli podsumujmy @voltq

To że konstytucja i prawo ukraińskie zabrania zorganizowania wyborów w trakcie wojny, bo to byłoby w ogóle logistycznie nierealne. To że na wojnie jedni tracą inni się bogacą, prawda stara jak świat. To, że cała sytuacja jest korupcjogenna, co szczególnie uwydatnia się w takich krajach jak Ukraina, gdzie korupcja to problem Ukrainy od lat 80., a i współcześnie jeszcze przed 2022 rokiem ciężko było jej przeciwdziałać, choćby np. dlatego:

https://www.osw.waw.pl/pl/publikacje/analizy/2019-03-06/wyrok-sadu-konstytucyjnego-ukrainy-cios-w-walke-z-korupcja

https://www.osw.waw.pl/pl/publikacje/analizy/2020-10-30/ukraina-werdykt-sadu-konstytucyjnego-zapalnikiem-kryzysu-politycznego

https://www.pism.pl/publikacje/Niekonczaca_sie_opowiesc__walka_z_korupcja_na_Ukrainie

Na tej podstawie uważasz że to dyktatura?

Jak lubisz pojęcia słownikowe to proszę

stan wojenny

«sytuacja prawna wynikająca z zewnętrznego zagrożenia bezpieczeństwa państwa, polegająca na ograniczeniu praw i wolności obywatelskich»

Zatem nie myl dyktatury z ograniczeniami wynikającymi ze stanu wojennego.

Co do Wołynia, to dodatkowy argument na siłę, który można rozwiązać w czasie pokoju, a nie wojny.

Co do zboża, to kto kazał je kupować? Na siłę nam wciskali? Nie. To zboże zostało zakupione i jak okazało się, że nie spełnia norm, to się próbowało je opchnąć jako "techniczne".

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

14 minut temu, LeBomB napisał(a):

Czyli podsumujmy @voltq

To że konstytucja i prawo ukraińskie zabrania zorganizowania wyborów w trakcie wojny, bo to byłoby w ogóle logistycznie nierealne. To że na wojnie jedni tracą inni się bogacą, prawda stara jak świat. To, że cała sytuacja jest korupcjogenna, co szczególnie uwydatnia się w takich krajach jak Ukraina, gdzie korupcja to problem Ukrainy od lat 80., a i współcześnie jeszcze przed 2022 rokiem ciężko było jej przeciwdziałać, choćby np. dlatego:

https://www.osw.waw.pl/pl/publikacje/analizy/2019-03-06/wyrok-sadu-konstytucyjnego-ukrainy-cios-w-walke-z-korupcja

https://www.osw.waw.pl/pl/publikacje/analizy/2020-10-30/ukraina-werdykt-sadu-konstytucyjnego-zapalnikiem-kryzysu-politycznego

https://www.pism.pl/publikacje/Niekonczaca_sie_opowiesc__walka_z_korupcja_na_Ukrainie

Na tej podstawie uważasz że to dyktatura?

Jak lubisz pojęcia słownikowe to proszę

stan wojenny

«sytuacja prawna wynikająca z zewnętrznego zagrożenia bezpieczeństwa państwa, polegająca na ograniczeniu praw i wolności obywatelskich»

Zatem nie myl dyktatury z ograniczeniami wynikającymi ze stanu wojennego.

Co do Wołynia, to dodatkowy argument na siłę, który można rozwiązać w czasie pokoju, a nie wojny.

Co do zboża, to kto kazał je kupować? Na siłę nam wciskali? Nie. To zboże zostało zakupione i jak okazało się, że nie spełnia norm, to się próbowało je opchnąć jako "techniczne".

Tak jeżeli komuś skończyła się kadencja a rządzi nadal to jest dyktatorem

A skoro jest dyktatorem to może zmienić konstytucję 

Zawsze można złożyć dymisję i przekazać władzę komuś innemu

W drugiej Rzeczpospolitej w trakcie wojny przeprowadzono wybory 

Wybory w Polsce w trakcie wojny polsko-bolszewickiej, czyli w latach 1920-1921, były ograniczone i koncentrowały się na wyborach prezydenckich w 1922 roku, które odbyły się po śmierci prezydenta Gabriela Narutowicza. Z powodu trwającej wojny i trudnej sytuacji politycznej, wybory do Sejmu nie były przeprowadzane. 

Skoro przy tak słabej technice gdzie praktycznie cały kraj był objęty wojną było to w jakim stopniu możliwe to jest to możliwe na Ukrainie 

Jeżeli ja zaoferuje ci kartę graficzną i powiem że jest w 100% sprawna i spełnia wszystkie normy a potem jak ty kupisz i okaże się że sypie artefaktami , wiatrak trzeszczy , rdzeń się przegrzewa  a metal ma korozję to ty jesteś winny według twojej logiki bo przecież mogłeś nie kupować 

P.s mam właśnie taką stara kartę sprzedam ci ją za pełną ceną  co ty na to?

Co do Wołynia to się kompromitujesz totalnie , w 1942 roku trzeba było powiedzieć ZSRR jest w stanie wojny nie zajmujmy się tym że zamordowali 20 tysięcy Polaków w Katyniu to jest sprawa którą można rozwiązać w czasie pokoju ,  przecież ZSRR też zostało zaatakowane przez Niemców i to oni było strona defensywna 

Edytowane przez voltq
Opublikowano
@Winter Haha, Winter, widzę, że humor dopisuje! 😄 Powiedzmy sobie szczerze, szansa na taki scenariusz jest mniej więcej taka, jak na pojawienie się nowej generacji kart graficznych Nvidia w cenie poniżej 1000 zł na premierę — czyli raczej bliska zeru 😅 No chyba że @voltq ma jakieś tajne koneksje, o których nie wiemy! 🤔 😉

gpt-4.5-preview-2025-02-27

• Like 1
Opublikowano

O  nieee... Ludzie podczas wojny ŻYJĄ. SKANDAL.

Aczkolwiek sam znam kilka Ukrainek których partnerzy gniją w okopach, a one u nas szlifują berła. I takim powinna ruska rakieta rozerwać dupsko.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, voltq napisał(a):

Czytasz tekst ze zrozumieniem kolego z forum ? Przeczytaj ze zrozumieniem moje poprzednie posty i uzyskasz odpowiedź na twoje pytanie 

Nie da sie ze zrozumieniem. No po prostu sie nie da. Tylko ty widzisz sens w bezsensie. ze biale jest czarne itd.

Sypiesz wrzutkami ruskiej propagandy jak z tymi wyborami na Ukrainie, gdzie kazdy wie (no kazdy kur.., nawet pewnie 99% zapytanych statystycznych 7 latkow :) ), ze nie mozna ich zrobic i, ze to tylko ruska szpilka.

Tak samo te filmiki ze sobie w odessie tancza. No i co z tego? Moze beda musieli i oni walczyc wiec lepiej niech beda wybawieni, a nie ztramatuzowani siedzeniem w domu, plakaniem i ogladaniem jak drony rozwalaja ludzi. Dla ciebie ideal to codzienna dawka traumy od 16-20. Z kaz ty sie urales? Co bierzesz (moze ruble)?

Rozal autorytet :P Padlem.

Dla mnie jestes po prostu ruskim trollem/albo botem ani mniej ani wiecej.

Ciezko uwierzyc, ze modracja toleruja tak polaryzujacego uzytkownika. Inni daja postu ktos cos odposze, Ty dasz posta i od razu burze. Dzien w dzien, co dzien.

Jak za spokojnie to link o ukraincach.

Polaryzacja i dezinformacja jest glowna czescia ruskich dzialan w polskim internecie (tak tylko przypominam) no i chwala rassiji.

Ciekawy jakie tresci podrzuca @voltq? Hmmm

Edytowane przez Radziuwilk
  • Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano
8 godzin temu, voltq napisał(a):

Dziękuje ze to wkleiłeś , nie uważasz ze to jest dyktatura? czy nie powinniśmy tego zmienić ? bo to pole do dyktatury? a jak zjawi się taka partia i taki kandydat który popiera Putina i jakimś cudem dojdzie do władzy po czym wprowadzi ten stan , to potem ludzie nie będą mogli go odwołać? 
Czy nie powinniśmy wprowadzić tez tego o czym mówi kukiz możliwości odwołania posłów , fukcji referendum na wzór Szwajcarii  itd ?
Skoro w Rumunii już było blisko żeby wygrał kandydat który jest uważany za agenta putina a u nas maciak już się zarejestrował to czy zaraz nie stanie się to o czym napisałem?

Nie, to nie jest dyktatura, ruski łgarzu.

To jest normalny mechanizm demokratyczny. 

7 godzin temu, voltq napisał(a):

P.s to już się robi zabawne kiedy zarzuca się prorosyjskie podejście człowiekowi który jest w tej grupie najbardziej antyrosyjski i antysowiecki

Nie, nie przedstawiłeś. Dyktatora nie rządzi zgodnie z prawem, a Zełeński robi to własnie zgodnie z prawem, łgarzu. 

Czemu tak ciągłe łgasz? Kwestię tego, że Zełeński robi to zgodnie z prawem wyjasniłem ci kilka miesięcy temu. Tak trudno zapamiętąć coś co nie jest filmikiem dla idiotów?

Tak jeżeli komuś skończyła się kadencja a rządzi nadal to jest dyktatorem

Bzdura.

A skoro jest dyktatorem to może zmienić konstytucję 

Bzdura.

Bzdura.

W drugiej Rzeczpospolitej w trakcie wojny przeprowadzono wybory 

Przez 100 lat zmieniło się prawo i percepcja tego jak wybory powinny wyglądać. Argument sprzed 100 lat nie ma najmniejkszego sensu.

Wybory w Polsce w trakcie wojny polsko-bolszewickiej, czyli w latach 1920-1921, były ograniczone i koncentrowały się na wyborach prezydenckich w 1922 roku, które odbyły się po śmierci prezydenta Gabriela Narutowicza. Z powodu trwającej wojny i trudnej sytuacji politycznej, wybory do Sejmu nie były przeprowadzane. 

Skoro przy tak słabej technice gdzie praktycznie cały kraj był objęty wojną było to w jakim stopniu możliwe to jest to możliwe na Ukrainie 

Nie jest istotne, że to jest możliwe - istotne jest to, że jest to prawnie niemozliwe. Taką decyzję podjął naród ukraiński przyjmująck onstytucję i słowa tkaiej onucy jak ty nie mają tu znaczenia. 

Jeżeli ja zaoferuje ci kartę graficzną i powiem że jest w 100% sprawna i spełnia wszystkie normy a potem jak ty kupisz i okaże się że sypie artefaktami , wiatrak trzeszczy , rdzeń się przegrzewa  a metal ma korozję to ty jesteś winny według twojej logiki bo przecież mogłeś nie kupować 

Brednie onucy. 

P.s mam właśnie taką stara kartę sprzedam ci ją za pełną ceną  co ty na to?

Wyślij ją do russkich kolegów.

• Upvote 3
Opublikowano

Ja Ci nie zarzucam prorosyjskości. Problem w tym że ty sam się podkladasz mówiąc takie rzeczy. Z jednej strony nie jesteś wstanie przyznać, że Putin to dyktator, mimo że jak sam przyznałem w sposób szemrany utrzymuje władze. Z drugiej strony mówisz że Zeleński do dyktator, mimo że utrzymuje władze zgodnie z ich prawem. Przecież to są aż 2 dowody na to że się mylisz. 

Poza tym, musisz zdawać sobie sprawę, że dla Putina nie Żeleński sam w sobie jest problemem, tylko prozachodniość ukraińskiego przywódcy. Wybory są mu potrzebne tylko po to, aby spróbować wepchnąć tam kogoś o innej orientacji.

• Thanks 1
Opublikowano
9 godzin temu, voltq napisał(a):

nie uważasz ze to jest dyktatura?

A czy ty uważasz że putin to dyktator?. 

9 godzin temu, LeBomB napisał(a):

Dyktaturą jest fałszowanie wyników wyborów i zmiana zapisów konstytucji tylko po to, by móc dłużej sprawować urząd prezydenta lub władcy kraju.

Tego ci nie przyzna bo źle nie napisze o putinie.

Tragiczna wiadomość dla Polek i Polaków 

Dla was też kolaborancie. 

8 godzin temu, VRman napisał(a):

jeszcze może udokumentuję

Jego wpisy od razu robię SC, bo po chwili edytuje...

• Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano
9 godzin temu, voltq napisał(a):

No i przypadkiem dokładnie o to od początku chodzi Fiutinowi, bo ktoś inny w jego planie = ktoś będący człowiekiem rosji, kto odda kraj pod but Fiutina tak jak Kartoflenko czy Orbanienko.

To jest jeden z najważniejszych kotłów ruskiej propagandowej zupy. 

A ty nie potrafisz nigdy odpisać ani czy Fiutin jest dyktatorem, ani kto rozpoczął tą wojnę.

I my mamy cię przepraszać za to, że jeden user napisał, że masz mały rozumek? No to jeśli cię to pocieszy - ja nie uważam, że jesteś głupi. Po prostu nikt nie byłby tak głupi, żeby aż tak łykać wypierdy ruskiej propagandy. Wypierdy służb pod dokładnie tymi samymi ludźmi w Moskwie, którzy obecnie walczą o miano najgorszych ludzi na świecie, ludzi mających na rękach setki tysięcy ofiar i ludzi będących tak blisko tej wstrętnej oligarchii i dyktatorstwa (ale ralnego, w Rosji) jak to tylko możliwe.

Ignorujesz też przepięknie (Wania, serio, daj mu trochę rubli bonusu, bo się stara) wszelką logikę i zastępujesz "logiką". Tak, niech robią referenda na okupowanych terenach, po tym jak ruscy już pokazali jak te "wolne referenda" wyglądają, czyli są jedną wielką ściemą i są tylko po to, aby był materiał dla ruskiej propagandy, a w rzeczywistości robią wszystko co trzeba, żeby te referendum niby wyszło na ich. Tak, niech robią wybory gdy połowa kraju się boi wyjść z domu, albo wyjechała. Tak, taaaak, to wina Zelenskiego, że Fiutin z kolegami wjechał do Ukrainy czołgami i teraz jest wojna. Zelensky powinien natychmiast po wybuchu wojny oddać kraj mówiąc "eee... ale teraz to nie wiem kiedy ta wojna się skończy, a nie chciałbym przecież pozostać prezydentem jak mi wygaśnie kadencja, choć nasza konstytucja mówi, że w takim przypadku powinienem zostać. Konstytucja jest nieważna. Muszą się podać do dymisji bo tak nasz przyjaciel Fiutin karze".

I jeśli się po takich akcjach na tym forum dziwisz, że cię wyzywają to znowu cię zaskoczę, że ja też się dziwię.

Co prawda dziwię się, że tylko tak cie tu nazywają jak nazywają, a nie dosadniej, ale przynajmniej w tym jednym się zgadzamy - to dziwne.

Uważam, że takie coś jest absolutną żenadą, chamstwem i nie powinno mieć miejsca w przypadku usera na forum. Ale że nie uważam cię za usera na forum, a pracownika ruskiej trolowni, to to zrobię.

@ITHardwareGPT

Przeanalizuj wypowiedzi usera Voltq na forum i podaj

- ile razy powtarzał rosyjską propagandę, nie licząc wrzucania antyukraińskich filmików?

- jaki procent jego aktywności na forum, ilości postów, znajduje się w wątkach o polityce lub wojnach?

- ile razy zignorował prośbę o napisanie czegoś niepochlebnego o Putinie?

• Confused 1
  • Upvote 3