VRman 2 641 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca I po dniach pięćdziesięciu nastąpi rozejm - tak rzekł Trump i to było dobre
indexinfio 180 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca 20 godzin temu, TheMr. napisał(a): Można było zakończyć na przeczytaniu imienia i nazwiska jegomościa który jest informatorem - Seymour Hersh - to jest poziom Carlsona, Joe Rogan czy innych „ekspertów” na pasku Kremla. Żeby być dosadnym - to debil. Nie ma żadnego informatora w Europie, to są tylko jego domysły i wrzuca plotki na zachodzie by odwrócić się od Żeleńskiego. https://jeremyfassler.medium.com/the-sad-downfall-of-seymour-hersh-4397459dba31 On zdobył nagrodę Pulitzera za swoje dziennikarstwo śledcze, ale z czasem zaczął popierać takie kanalie jak putin. Ewidentnie coś mu się na starość pomieszało.
VRman 2 641 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca Albo nic mu się nie pomieszało, tylko nadepnął na nie tą stopę co trzeba i mu grzecznie wytłumaczono, że albo przestanie i wręcz zacznie wychwalać kształt pięty, albo mu też na coś nadepną. Na starość może po prostu chce mieć spokój. Co do tego czy gość sobie zmyślił, to nie wiem. Szkoda, że nie zapamiętałem źródła podobnych informacji w podcaście oglądanym kilka miesięcy temu.
hubio 1 175 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca https://wiadomosci.wp.pl/rosjanie-boja-sie-nowej-ofensywy-dla-nich-oznacza-to-ze-zwieksza-sie-ryzyko-poboru-7179575727880800a
areczek1987 910 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca a póki co kolejny atak z użyciem dronów i rakiet.
trepek 1 359 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca Jakbym uciekł przed wojną do innego kraju to siedziałbym cichutko w tym kraju sumiennie wykonując swoją pracę. 1 2
VRman 2 641 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca Jestem oburzony! To skand... a nie czekaj. Czy to jest filmik, który ma mnie oburzyć? Czy oni tam śpiewają odpowiednik "Fuck America" czy "Great Britain go to hell!"? Czy może się zebrało kilka osób i sobie śpiewają? 2
Kadajo 7 414 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca Młodzi ludzie w świetle zagrożenia i niebezpieczeństwa lubią się bawić a nie chować. Nic w tym nadzwyczajnego. Świat idzie ku zagładzie a my wszyscy jeszcze to napędzamy szczując się nawzajem. 1
VRman 2 641 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca Gdzie? Bo ja na przykład nie znam tego języka ani wszystkich ich piosenek czy pieśni. Wrzucasz filmik, z którego większość Polaków nic nie zrozumie, do tego nie mający nic wspólnego z tematem. 1
Kadajo 7 414 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca Tez tam nic nie słyszę prócz slava ukraina. No ale lepiej nakręcać hejt. 3
Klakier1984 727 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca 2 godziny temu, trepek napisał(a): Jakbym uciekł przed wojną do innego kraju to siedziałbym cichutko w tym kraju sumiennie wykonując swoją pracę. Mi by było generalnie wstyd. Jak już bym się uchylał od służby wojskowej to nie chwalił bym się tym całemu światu 1
VRman 2 641 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca (edytowane) Jasne, że będą ludzie-szmaty w każdym społeczeństwie. Każdego narodu. Ale pewnie jak zliczyć wszystkie przypadki zachowania, które nam się nie podoba, od początku wojny, to pewnie wyszłoby mniej niż dziennie umiera ich na froncie, więc może starajmy się pamiętać o skali i może nie wrzucajmy tweetów towarzysza Millera, który ostatnio chyba zaczyna coraz milej wspominać pomoc bratniego narodu radzieckiego. PS. Głosowałem na Millera kiedyś. Byłem młody i głupi a on wydawał się mądrze gadać. Edytowane 21 Lipca przez VRman 1
hubio 1 175 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca Dwa zawzięte narody. Nigdy się nie dogadają póki jeden nie pokona drugiego albo nie odejdzie jeden z przywódców. https://wiadomosci.wp.pl/rosja-bierze-odwet-drony-uderzyly-w-kijow-7180511890229984a
huudyy 2 848 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca (edytowane) 6 godzin temu, Winter napisał(a): Rekrutów tu od groma. W którym miejscu? To dzieciaki są, a na front idą ludzie 25+, więc w tej grupie znajdziesz może kilku co by się nadali. Swoją drogą czy wrócisz z Holandii na wypadek wojny? Czy dalej będziesz bawił się w ekspata? 3 godziny temu, Kadajo napisał(a): Tez tam nic nie słyszę prócz slava ukraina. No ale lepiej nakręcać hejt. +1, niektórzy słyszą to co chcą słyszeć. 3 godziny temu, Klakier1984 napisał(a): Mi by było generalnie wstyd. Jak już bym się uchylał od służby wojskowej to nie chwalił bym się tym całemu światu wstyd bo masz minimum instynktu samozachowawczego? Dla mnie wstydem jest kraść, a nie się bawić gdy jest możliwość. Edytowane 21 Lipca przez huudyy 1
crush 3 575 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca (edytowane) 16 minut temu, huudyy napisał(a): To dzieciaki są, To jak na naszych marszach narodowych. Cieszy mnie, że w końcu zacząłeś je popierać. 🥹 Edytowane 21 Lipca przez crush
huudyy 2 848 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca (edytowane) 2 minuty temu, crush napisał(a): To jak na nadzych marszach narodowych. Cieszy mnie, że w końcu zacząłeś je popierać. 🥹 póki nie rzucają brukiem, butelkami i petardami w policję, to nic do nich nie mam. Jak widać można się zachować, dzieciaki z Ukrainy też to potrafią, zobaczymy co będzie 11 listopada w tym roku Edytowane 21 Lipca przez huudyy 1 1
crush 3 575 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca Godzinę temu, VRman napisał(a): to pewnie wyszłoby mniej niż dziennie umiera ich na froncie, A może patole trzeba gnoić, niezależnie od skali? Jesteś w Polsce, nie robisz pochodów pro-obcemu krajowi. Polak może takowy zorganizować, nie obcy. O odwoływaniu się do obcych bandytów nie wspomnę. Chciałbym zobaczyć jak szybko nasi nacjole w Kijowie zostali by spacyfikowani.
huudyy 2 848 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca Teraz, crush napisał(a): Jesteś w Polsce, nie robisz pochodów pro-obcemu krajowi Ty to jesteś specjalny jakiś. https://pl.wikipedia.org/wiki/Parady_3-majowe_w_Chicago 2
crush 3 575 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca Teraz, huudyy napisał(a): Ty to jesteś specjalny jakiś. https://pl.wikipedia.org/wiki/Parady_3-majowe_w_Chicago Jeśli kraj na to pozwala. Ja jestem zdania, że nie powinien.
huudyy 2 848 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca Teraz, crush napisał(a): Jeśli kraj na to pozwala. Ja jestem zdania, że nie powinien. Na szczęście Konstytucja i zdecydowana większość polaków ma w głęboko w dupie Twoje zdanie. Pozdrawiam, miłego dnia 4
crush 3 575 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca (edytowane) 9 minut temu, huudyy napisał(a): Na szczęście Konstytucja i zdecydowana większość polaków ma w głęboko w dupie Twoje zdanie. Pozdrawiam, miłego dnia Do czasu. 😉 A później będzie slava na chodniku. 😁 Edytowane 21 Lipca przez crush 1
huudyy 2 848 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca 6 minut temu, crush napisał(a): Do czasu. 😉 A później będzie slava na chodniku. 😁 a w tej bajce były smoki. PS póki co jedyne ślady Bandery w moim mieście to wszelkiego rodzaju tagi na blokach "anty UPA" albo "je**ć Banderę". Debile niszczą naszą własność pod pretekstem walki z wrogiem ze wschodu XD
crush 3 575 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca 6 minut temu, huudyy napisał(a): Debile niszczą naszą własność pod pretekstem walki z wrogiem ze wschodu XD A ja widziałem "j***ć putina". To też złe? 🤔
huudyy 2 848 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca (edytowane) 5 minut temu, crush napisał(a): A ja widziałem "j***ć putina". To też złe? 🤔 jakiekolwiek niszczenie mienia publicznego/prywatnego jest skrajnym debilizmem, nie wiem co w tym trudnego do zrozumenia jest dla Ciebie. Gdy marsz kobiet sprajował po kościołach, byłem oburzony, gdy prawicowi debile robili chlew 11 listopada, byłem oburzony, czy gdy kibice mojego klubu tagują ściany kamienic, też jestem oburzony. Konsekwencje powinny po równo dotyczyć każdej strony polityki. Aczkolwiek z samym hasłem o Putinie bardzo się zgadzam. Edytowane 21 Lipca przez huudyy 1 1 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź