Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez musichunter1x · Opublikowano
Gdzie kanał zero jakoś mocno wchodzi z ruską propagadną? Sam oglądam ich tylko sporadycznie i celowo, bo srają byle jakimi materiałami, więc nawet nie wiem co tam robią. Natomiast z tego co widziałem to nic wielce pozytywnego dla Rosji nie wynikało. Podeślij materiał w którym najbardziej to widać to później się zapoznam, ale zgaduje że po prostu ma problem ze zmontowaniem sensownej ekipy. Natomiast ludzie od "Otwarty Dialog" są ostatnimi którym ufałbym. Nie wykluczam, że może być nawet taki cyrk, że oczywisty ruski agent, krzyczy że drugi jest ruskim agentem, aby swoimi oskarżeniami postawić go w lepszym świetle, ale po kilku materiałach Stanowkiego nie dostrzegam czegoś takiego, a oskarżenia jakie słyszałem np. o mapie Ukrainy to były jakieś duperele. Jeśli jego pracownik odwalił jakąś szajbę to niech go zwolni. -
Przez wallec · Opublikowano
Dokładnie tak jest. Dziękuję za potwierdzenie, że GAP jest ubezpieczeniem do ubezpieczenia. -
Przez trepek · Opublikowano
Jest to możliwe. W PISie są oficjalnie dwie frakcje: Harcerzy (Morawiecki, Dworczyk) i Maślarzy (Jaki, Sasin, Błaszczak) które wzajemnie się zwalczają. Najciekawsze jest to, że generalnie większe struktury w PISie mają Maślarze ale osoby głosujące na PIS bardziej chcą aby premierem był Morawiecki. Patos trwa, Morawiecki jeździ po kraju. Do tego Brzoska (ten od InPostu) coś kiedyś przebąkiwał o jakiejś polityce. No, jest kolorowo i wielowątkowo. -
Przez Badalamann · Opublikowano
Tak tylko podpowiem że żaden Polak nie napisałby "okręcasz kota ogonem". Ktoś korzystający z łumacza, np z kacapskiego, już prędzej -
Przez Gret · Opublikowano
No i juz wszystko wiem odnośnie gap. Na 90% wykupie zeby spać spokojnie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź