Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
Okej, jest w tym sens, że stanowił realną konkurencję, ale nie w kontekście powyższego pro-konsumenckiego podejścia. Podciąganie pod to samego faktu istnienia... well, nie brzmi to przekonująco. Nie zmienia to faktu, że wszyscy powinni trzymać kciuki za powrót Microsotu do gry, ale do tego długa droga, którą niekoniecznie nowi włodarze będą chcieli podążyć. Są inne opcje, przynajmniej na papierze równie korzystne. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
Wszystko wina facetów. Nawet na tym forum czytałem opinie, że Polacy to tacy niewykształceni, mało zarabiają, nie mają czym zaimponować kobiecie i dlatego kobiety nie chcą się z nimi wiązać. Powinniśmy brać przykład z Senegalczyków? Średnie IQ zaraz za Etiopią, zarobki na poziomie 100 dolarów miesięcznie. Ale przynajmniej nie brak im jaj XDDDDDD -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Nikomu nic nie psujesz, spokojnie. Ale hobby na Twoim miejscu już dawno nowe bym znalazł. Jutro ładne szambo się wyleje po tej akcji ze sterownikami. XD -
Przez Totek · Opublikowano
@Slayer Masz sporo racji, jesteśmy mega sfrustrowanym narodem, ale to w zasadzie we wszystkich aspektach życia. Ja generalnie mam w co się dzieje na drodze, szkoda moich nerwów na zwracanie uwagi, donoszenie, "udzielanie lekcji pokory". Po prostu chce dojechać na miejsce i nie roztrząsywać tematu, jak w komunikacji miejskiej, wsiadam wysiadam i nic do czaszki. Inna sprawa że pojeździłem trochę po świecie i w naszym kraju serio jest spoko na drogach, jak na 20 gospodarkę świata to nie ma wstydu, problemem są tylko frustraci a ci zawsze będą.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź