Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, VRman napisał(a):

O kurła. Ptyś, żyjesz?

LiTq9E8.png

Nie warto marnować czasu ludzkiego na odpisywanie trolowi/botowi, więc niech to zrobi forumowy chatbot:

Bez niespodzianek. Jak się komuś nie chce czytać długiego tekstu od AI, to GPT podsumował tak:

To jest dokładnie to, co robią pro‑RU kanały:
– miks prawa z Wikipedii + kłamstwa o ewakuacjach + wyśmiewanie oskarżeń = „nic się nie stało, proszę się rozejść”.

znów dokonałeś samozaorania - informacje które podałem są zgodne z prawdą i łatwo je znaleźć a ty wrzucasz jakieś gówno o Rybarze (pierwsze o tym słyszę i co to ma do tematu), ewakuacja została wykonana w listopadzie ubiegłego roku zostali tam cywile którzy nie poddali się ewakuacji (czyli zostali tam na własną odpowiedzialność), oczywiście forsfor użyty tam przez armie Rosji nie służył do oświetlenia czy zadymienia ale do wypalenia pozycji ukraińskich, wywołania pożarów aby SBU opuściło pozycje obronne, także swoją retorykę rozsiewaj na swoim "kanale" youtuba a nie tutaj bo łatwo cię wyjaśnić w trzech zdaniach, swoją droga jak chcesz sprawdzić co naprawdę ma AI do powiedzenia użyj algorytmów bez cenzury na swoim sprzęcie, bo każda szeroko dostępna w necie ma jest oparta na złożeniach i cenzurze 

kolejna sprawa "Nie warto marnować czasu ludzkiego na odpisywanie trolowi/botowi, więc niech to zrobi forumowy chatbot:" -  zaprzeczasz sam sobie po co odpisujesz, brak ci konsekwencji, dodaj mnie do ignorowanych i masz spokój, wielkie banery i skomlenie do administracji o bana chyba nic nie daje, sam byś wyłapał pewnie wielokrotnie ale mnie osobiście twoich inwektyw w moja stronę zgłaszać się po prostu nie chce, traktuję was jak ziemie rolną oram faktami 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Badalamann napisał(a):

Wspaniały początek weekendu :D 

Czekam na więcej info ilu terrorystów udało się wyeliminować, w tym dowódców.

Liczę że tym razem ataki będą większe i dłużej trwające, tak by umożliwić obalenie reżimu.

Pełna zgoda, a już totalnie idealnie to by było gdyby przed upadkiem Iran do spółki z resztą "mafii z regionu" wyrżnął maksymalnie dużo Izraelskich zbrodniarzy :D

Edytowane przez Klakier1984
Opublikowano (edytowane)

O ile pójdą w górę ceny na orlenie po niedzieli? :E. Oni zapasy maja tylko gdy tanieje.

Durne pismaki już robią grunt pod podwyżki.https://forsal.pl/swiat/aktualnosci/artykuly/10651058,analityk-rynku-paliw-ceny-ropy-po-ataku-na-iran-wzrosna-w-poniedziale.html

Von der szwindel wyraziła zaniepokojenie...:E
https://forsal.pl/swiat/aktualnosci/artykuly/10651047,ursula-von-der-leyen-i-antonio-costa-sytuacja-w-iranie-jest-niezwykl.html

Edytowane przez Cappucino
Opublikowano
1 godzinę temu, Klakier1984 napisał(a):

Pełna zgoda, a już totalnie idealnie to by było gdyby przed upadkiem Iran do spółki z resztą "mafii z regionu" wyrżnął maksymalnie dużo Izraelskich zbrodniarzy :D

Tak powinni zrobić :D

Opublikowano
6 godzin temu, Badalamann napisał(a):

Wspaniały początek weekendu :D 

Czekam na więcej info ilu terrorystów udało się wyeliminować, w tym dowódców.

Liczę że tym razem ataki będą większe i dłużej trwające, tak by umożliwić obalenie reżimu.

Co nie będzie proste, bo po prostestach z początku roku reżim wymordował wiele tysięcy opozycjonistów. Szczególnie celująć w loklanych liderów.

Uważam że poza nalotami powinna tam być też realizowana misja wojsk lądowych. Bez tego nie ma gwarancji pokonania reżimu.

Też uważam, że Trump zrobił dobrze. Ilu tam ludzi zginęło tylko dlatego, że demonstrowali? 

Jasne - jak zwykle ropa itp ale tam był reżim, a ludzi - głównie młodzi mieli tego serdecznie dość. Dla mnie Iran to jest taki PRL tamtego regionu.

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, hubio napisał(a):

Też uważam, że Trump zrobił dobrze. Ilu tam ludzi zginęło tylko dlatego, że demonstrowali? 

Jasne - jak zwykle ropa itp ale tam był reżim, a ludzi - głównie młodzi mieli tego serdecznie dość. Dla mnie Iran to jest taki PRL tamtego regionu.

No dobra kolego ale w ilu krajach muzułmańskich interwencja USA przyczyniła się do poprawy zycia zwykłego człowieka? odpowiem za Ciebie - O.  Za to w każdym się pogorszyła. Tak że tutaj nie ma żadnych plusów. 

Z perspektywy Polski plus jest taki ze IRAN to sojusznik Rosji, ochoczo wysyłali tam swoje drony. Nie mniej jak konflikt rozciągniecie się w czasie na cały region to odczujemy to negatywnie pod względem gospodarczym.

Czekam teraz na chociażby prowokacje Chin w kontekście Tajwanu, lepszej okazji długo nie będzie 

Edytowane przez Decus
Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, hubio napisał(a):

To zobacz sobie na Syrie. Przed rewolucją zorganizowana przez Izrael i USA to było poprawnie funkcjonujące państwo. Obecnie to praktycznie ziemia niczyja, arena ciągłych potyczek różnych grup interesów. Jak to niby pomogło zwykłym ludziom? Żadna interwencja USA nigdy nie pomogła zwykłym ludziom. Takie bzdury to można między bajki włożyć.

Filmów takich jak ten jest pełno, zwykłym ludziom do tej pory nie działa się krzywda w Iranie. Zobaczymy co będzie po tych bombardowaniach, mi się coś widzi że będzie z tego drugi Syria. Ciekawe czy niemiaszki też będą chciały przyjmować imigrantów teraz z Iranu. 

Edytowane przez Zdzisiu
Opublikowano
3 godziny temu, Klakier1984 napisał(a):

alez to by bylo wycie, boze, wszystkie najwieksze media na calym swiecie dostaly by instrukcje ze trzeba zrobic zbiorke na 3 tryliony zeby wspomoc izrael :D

1 godzinę temu, Camis napisał(a):
7 godzin temu, Badalamann napisał(a):

Liczę że tym razem ataki będą większe i dłużej trwające

:sex:

Opublikowano (edytowane)

Ja pird. Tam będzie jeszcze większy wkurw na USA i Izrael, niektórzy tu żyją w jakimś innym świecie twierdząc ze reżim będzie obalony. Niestety nie trzeba by tam wejść siłowo i uwiklac się w wojnę na 10 lat. Na to sobie żadne państwo nie pozwoli bo wyborcy tego nie poprą.

Edytowane przez Tomik83
Opublikowano

Gotuje się na świecie coraz mocniej ale nie sądzę żeby konflikt w Iranie był długi. Nie mają czym go prowadzić. Na szczęście ruskie są teraz słabe i nie odbudowali potencjału

1 godzinę temu, Decus napisał(a):

Czekam teraz na chociażby prowokacje Chin w kontekście Tajwanu, lepszej okazji długo nie będzie 

Nie będzie gry o Taiwan bo Iran ma za dużo wrogów w okolicy a jest za słaby żeby zaangażować duży potencjał USA.

Opublikowano
4 minuty temu, Dimazz napisał(a):

Gotuje się na świecie coraz mocniej ale nie sądzę żeby konflikt w Iranie był długi. Nie mają czym go prowadzić. Na szczęście ruskie są teraz słabe i nie odbudowali potencjału

Hmn. No zobaczymy  Persowie są  zawzieci, zeby w zemscie brudnej bomby na Izrael nie wystrzelili. Ja osobiście myślę ze jak by sie żydzi tak nie panoszyli to by wojen nie było.

Opublikowano

dobry materiał z dr. Szewko wypuścił dziś kanał na temat, Pan Wojciech opowiada o przyczynach, dlaczego rezim nie padnie nawet po zabiciu Ali Hosejni Chamenei, dlaczego USAreael kłamie w sprawie irańskiej doktryny posiadania broni jądrowej (a w zasadzie nie posiadania) i porusza wiele ciekawych zagadnień na temat tego konfliktu

Swoją droga jedno mnie zastanawia czy USA zaczęło rywalizować z Izraelem o palmę pierwszeństwa kto więcej jednego dnia dzieci zabije, jak czytam powyższe posty niektórzy przygłupy z tego forum wtórują tym działaniom, ale co tam w jakiejś gówno tv powiedzieli że to terroryści, niech ich zabijają bomby wypełnione miłością i demokracją, naprawdę wspaniały weekend

26 minut temu, Arctor napisał(a):

Grok znowu w trybie "wyłączonej poprawności politycznej".Screenshot_20260228-1809532.thumb.png.62e32ac35f40a77e5702c9e6bfacc77f.png

prezydent nie musiał ich informować bo Irańczycy doskonale wiedzieli że atak nastąpi, mam tylko nadzieję że nikt z polskich władz nie podejmie decyzji o braniu udziału w tej awanturze bo po Iraku został tylko wstyd