Camis Opublikowano 12 Września 2025 Autor Opublikowano 12 Września 2025 (edytowane) 3 godziny temu, areczek1987 napisał(a): NO ALE JAK TO ROSJANIE?!!!, przecież to drony Ukraińskie?!, Mentzen jest zdrajcą i broni Ukrainy?!!. Edytowane 12 Września 2025 przez Camis
Kadajo Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 To co, dajemy sobie jeszcze maks 5 lat i mamy globalną ?
Camis Opublikowano 12 Września 2025 Autor Opublikowano 12 Września 2025 Niektóre kanały pobanowały debili co twierdzili że te drony były Ukraińskie: https://www.youtube.com/post/UgkxbRIbjisEesRpoSPr0Jj2wCa_Q3_WBjrR
Crew 900 Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 też tu w końcu powinni banować pionków rosyjskiej machiny propagandy.
Kris194 Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 Wrzesień, Niemcy, lotnictwo nad Polską. Czekamy tylko na kretynów, którzy będą z tego robić jakiś idiotyczny spin.
ryba Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 3 minuty temu, Kris194 napisał(a): Wrzesień, Niemcy, lotnictwo nad Polską. Czekamy tylko na kretynów, którzy będą z tego robić jakiś idiotyczny spin. Przeciez to juz bylo Jak nas woda zalala rok temu, to jaki byl jazgot ze niemiaszki smialy nam pomagac na naszym terenie?
VRman Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 39 minut temu, Kadajo napisał(a): To co, dajemy sobie jeszcze maks 5 lat i mamy globalną ? Przerażające jak podobna jest narracja ruskiej propagandy do tej hitlerowskiej wtedy O, widzę Janusz Durniej Mikke znowu zgodnie z przewidywaniami mówi głosem kremla.
Kris194 Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 Inteligentni inaczej: Kupujcie polskie, polskie, nie niemieckie. Tymczasem polski przemysł Prototyp prototyp prototypem pogania
bbandi Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 Ciekawe, tutaj gość mówił 4 miechy temu że sa gotowi to już produkować na masową skalę (nie wiem jaka wersje, nie ważne ale widocznie 90 Apaczy bardziej sie przyda )
Henryk Nowak Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 1 godzinę temu, Crew 900 napisał(a): też tu w końcu powinni banować pionków rosyjskiej machiny propagandy. No powinni, ale nie, bo tutaj jest wolność słowa. Ciekawe czy zaczęli banować jakby Rosja nas oficjalnie napadła. Przecież takie ruskie trolle jak winter I jemu podobni powinni mieć permbana, oni mają tak zeżarte mózgi, że chyba nigdy nie zmienią narracji.
Kadajo Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 Ja jestem za banem całego działu polityki i wojny na tym forum. Dobze, dobze ?
ryba Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 @Kadajo Ale miesiane/miesiane, czy kutak na ostro?
Kadajo Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 ONZ i reszta cywilizowanego świata jest głęboko zaniepokojona brykającymi rosyjskimi dronami. https://tvn24.pl/swiat/posiedzenie-rady-bezpieczenstwa-onz-po-wtargnieciu-rosyjskich-dronow-w-polska-przestrzen-powietrzna-st8647235
Zhao Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 9 minut temu, Kadajo napisał(a): Ja jestem za banem całego działu polityki i wojny na tym forum. Dobze, dobze ? Buenos dias, señor Kadajo.
Camis Opublikowano 12 Września 2025 Autor Opublikowano 12 Września 2025 Zgadnijcie kto nie zagłosował za? Oczywiście tylko 3 konforusków. Cytat Sejm przyjął uchwałę dot. naruszenia polskiej przestrzeni powietrznej. "Stanowczy sprzeciw" W piątek Sejm podjął uchwałę w sprawie wyrażenia sprzeciwu wobec naruszenia przestrzeni powietrznej RP przez Federację Rosyjską przy użyciu bezzałogowych statków powietrznych w dniach 9 i 10 września 2025 r. Trzech posłów Konfederacji nie zagłosowało za podjęciem uchwały. https://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/9886073,sejm-przyjal-uchwale-dot-naruszenia-polskiej-przestrzeni-powietrznej.html
Mar_s Opublikowano 15 Września 2025 Opublikowano 15 Września 2025 Ale chociaż w weekend był spokój, szkoda tylko że pogoda parszywa.
TheMr. Opublikowano 15 Września 2025 Opublikowano 15 Września 2025 (edytowane) Pogoda całkiem ładna, zależy gdzie się mieszka Te liczby zaczynają powoli przerażać. Afganistan razy 10. Sztukowo sprzętu (wiadomo, wtedy nie było UAV), nie wiem czy nie zbliżamy się do strat Rosji w II wojnie światowej. Edytowane 15 Września 2025 przez TheMr.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź