FH5 ogrywałem za czasów gdy miałem XGS Ultimate a FH6 powinno na moim konfigu spokojnie działać na przyzwoitych detalach gdzieś wysokie-bardzo wysokie. Graficznie to będzie poziom FH5.
Nie znają się i nie wiedzą co dobre. Romans z Judy jest odrobinkę lepszy od tego Panam - ma to związek pośrednio z mega dobrym questem Evelyn i jego konsekwencjami, ogólnym budowaniem relacji podczas całej gry, a potem już bezpośrednio z podwodną wycieczką. No ale to co się odwaliło w DLC to już było przegięcie
Aha no tak musi to być w ten sposob W sensie inaczej to działa, chodziło mi bardziej o podobna zasade, że takie algorytmy sa po prostu, które dostosowuja rozdziałke w zależnosci od innych wytycznych. Najczesciej sa to stałe warianty
@Coffee Banan Najwydajniejszy i jednocześnie najchłodniejszy będzie 7800x3D.
245k też spoko. Ale dla bezpieczeństwa będzie trzeba skroić na nieco mniejszą moc.
Tylko dlaczego miliony palaczy tego nie odkryły? Przecież walą w organizm kilogramami nikotyny.
Ale ciekawe co Ajaj napisał odnośnie objawów, choć kompletnie nie ma to związku z Waszą dysksują, to naprowadza mnie na pewien pomysł.
Swoją drogą poleci ktoś jakieś mniej bezużyteczne Ajaje do pytania o tematy zdrowotne? Takie, do których nie blokują dostępu na tylko studentów medycyny. Mogą być płatne. Miałem zapisane jakiś czas temu ale to się szybko zmienia.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź