Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Moskwie miał miejsce zamach na kacapskiego dowódcę wojsk powietrzno-kosmicznych. Niestety wygląda na to, że sie nie powiódł. Jeden z ochroniarzy sprawdził paczkę z bombą, wnoszoną jako prezent. W efekcie bomba eksplodowała przedwcześnie. Ale któryś z gości też zginął a wielu jest rannych, więc kto wie, paru kacapskich wysokich rangą oficerów może jeszcze się przekręci.

Ukraińcy powinni do takich zadań zacząć używać dronów. Możnaby wysłać kilka jeden za drugim i wytłuc wszystkich wojskowych kacapów w lokacji.

Opublikowano

Z Amazona paczki wozi mi od pewnego czasu jakiś Ukrainiec. Wczoraj zadzwonił, czy może zostawić u mnie paczkę dla sąsiada, bo nikogo w domu nie ma. Gęba typowo wschodnia, więc odpowiedziałem mu po polsku, bo jego angielski to taki bardziej na migi. Mówię mu, że z Polski jestem. Rozwaliła mnie jego riposta "Charków, Charków, Russia" :rotfl2:

Opublikowano
Godzinę temu, Badalamann napisał(a):

Jeden z ochroniarzy sprawdził paczkę z bombą, wnoszoną jako prezent.

Niech się zdecydują bo niby pierwotna wersja to było, że wybuch gazu w kuchni :D

Swoją drogą ciekawie kto im taki prezent zrobił, biorąc pod uwagę czas zdarzenia to potencjalnych "darczyńców" jest przynajmniej kilku.

Opublikowano

Gdzieś nad centralną Rosją uchwycono przelot ukraińskiego pocisku FP-5 Flamingo lecącego na bardzo niskiej wysokości w praktyce tuż nad koronami drzew. Jest to istotna zmiana w porównaniu do wcześniejszych nagrań Flamingów, co wskazuje na zastosowanie innego systemu naprowadzania.

https://tech.wp.pl/fp-5-flamingo-zauwazony-nad-centralna-rosja-lecial-ekstremalnie-nisko,7314367997913152a

Opublikowano
23 godziny temu, Kris194 napisał(a):

Ukraińcy zapewniają nadzwyczajne widoki na terenie osiedla

Kurczę, widok taki piękny, że jakby było w większej rozdzielczości, to by można fajny plakat zrobić. (taa, wiem, AjWaj przeyrsuje...) :E