Silent Hill 2 Remake
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Umpero · Opublikowano
@lukadd Ta... Mnie zamknięto za tekst antysemicki "niedobra o tym mówić jest"... -
Przez doman18 · Opublikowano
Na redditach pisali że generalnie GSC jest otwarte na scenę moderską. W poprzednich częściach to była bardzo ważna zaleta gry. Ale sam nie szukałem (jeszcze) potwierdzenia tej informacji u źródła. Samo Anomaly to jest przepisanie silnika który został udostępniony i zlepienie 3 cześci w jedną razem z odblokowaniem powycinanych rzeczy i dorzuceniem najbardziej popularnych i dopracowanych modów.. Co prawda jak twierdzą moderzy Anomaly to wcale nie jest jakiś programistyczny "cut miut", dlatego wiele rzeczy tam leży i kwiczy i sama GAMMA ugina się pod ciężarem swoich modów (nawet na kkompie z sygnaturki mam przycinki) ale jest, ktoś to udostępnił ludziom, więc była dobra wola ze strony twórców. Jeżeli udostępnią zaawansowane narzędzia (jak np. w Skyrimie) to gra będzie żyła przez lata. -
Przez lukadd · Opublikowano
@Mar_sMam rozwiązanie. Nie czytajcie raportów z politycznego Na pclabie karali za nagminnie głoszone herezje i nic w tym dziwnego. A, że te herezje najczęściej głosili radykalni prawacy czy konfederaci to cóż Taki mają klimat po prostu. Radykalnym lewakom też się obrywało, żeby nie było, ale ich nie było za wielu w porównaniu do tej drugiej grupy. -
Przez indexinfio · Opublikowano
Skupmy się na sytuacji na froncie. Od dawna widać, że nawet teoretycznie profesjonalni analitycy i wojskowi w stopniu generała często się mylą przewidując sytuację na Ukrainie i przyszłe działania Rosji. -
Przez Send1N · Opublikowano
Parę dni temu rozmawiałem z @mateusz1993 i on po dzień dzisiejszy miał te akcje z niestabilnością/odcinaniem USB na AM4 (płyta msi b550)
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi