Sztuczna inteligencja AI - (OpenAI, ChatGPT, Midjourney, DALL-E) - Temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Crew 900 · Opublikowano
Przecież to było oczywiste, że dojdzie do tego by jazda elektrykiem nie była tańsza od spalinówki... Ktoś jest zdziwiony... :E -
Przez Suchy211 · Opublikowano
@VRman Domyślam się, że Chiny, tylko Chiny co? Pójdą się bić z USA? I wtedy rosja nas zaatakuje? Czy poczekają aż sie wyfukamy z uzbrojenia jako sojusznik USA w walce z Chinami i wtedy zaatakują? -
Przez VRman · Opublikowano
Dopiero z ósmy raz w tym wątku to piszę: CHINY! Ruscy w życiu nie myśleliby o rozpętaniu wojny rosja-NATO sami. Widać wiedzą o planach Chin. Wtedy będzie okazja jeśli USA się zaangażują. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
W sumie nie ma się z czego śmiać. To całkiem oczywiste od początku, że od strony podatkowej docelowo będzie nie tańsze niż jazda spalinówką. W zasadzie tylko debil w ujęciu medycznym i gorzej mógł pomyśleć inaczej. -
Przez Mazior · Opublikowano
Witam, mam problem z dziwnym miganiem monitora czy bardziej rozmywaniem obrazu że jakby nie wczytuje mi się pełna zawartość tego co mam na ekranie i nie mam pewności czy jest to wina karty graficznej czy monitora ale mam przeczucie że to nie monitor się wysypuje a coś może być z kartą ale nie wiem. Może też ktoś miał taką sytuację. Gdy przeglądam internet youtube czy cokolwiek tam innego jest w miare normalnie chociaż czasami też zdarzą się jakieś mignięcia albo takie i dopiero po kliknięciu klawisza Windows jakby obraz się naprawia i rozmyty ekran znika i pojawia się strona czy coś tam na czym faktycznie jestem. Ale najczęściej takie mankamenty się pojawiają gdy mam uruchomioną gre i jest ona załóżmy w tle włączona a ja coś sobie przeglądam akurat czy właśnie yt czy cokolwiek innego. Trochę nie wiem jak to wytłumaczyć i chciałem zapytać czy ktoś też miał taki problem? Mi sie wydaje że serio to coś z kartą bo na poprzednim kompie nie miałem takich mankamentów. Karta graficzna to Radeon RX 7700 XT. Prosiłbym o pomoc jeśli ktoś może miał coś podobnego.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi