KiloKush 612 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 8 minut temu, Tomek1623 napisał(a): Jest, 111zł Świetna cena! 1
tekkno 27 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Oglądam Jardiera trzeba trochę się pobawić z konfiguracjami, żeby ruszyć
Morv 9 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Z jednej strony fajnie, że tak tanio z drugiej mogli sobie troszkę podnieść poprzeczkę cenową bo ja liczę, że faktycznie fajnie rozwiną tą gierke. Hype gigantyczny jak na sima do tego w wersji bieda na start. Mam nadzieje, ze będzie to jako tako działać na moim gracie. Edytowane 16 Stycznia przez Morv
maras2574 891 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Pedały wykrywalne (T-LCM), kiera nie (SF1000)
Phoenix. 4 730 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Ponad 22k juz gra ludu. Edytowane 16 Stycznia przez Phoenix.
Dominix 405 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia To mogą przebić moje wróżenie z fusów że dobija 30k Ja na moment odpaliłem i przerwa bo kolacja, za godzinkę siądę już na dłużej. Ale miałem dziwne odczucie jak w FM, taki deadzone z ffb przy lekkim ruszeniu kierownica.
pieciak 44 Opublikowano 16 Stycznia Autor Opublikowano 16 Stycznia na razie jeszcze nie mam jak zakupić i pograć ale oglądam streamy z tej gry i grafika mam wrażenie z poprzedniej epoki albo to tak słabi bitrate...? a miało być tak pięknie i cudownie? ma to jakiś podjazd do gran turismo 7? kurde grafika w tej grze to dla mnie ważna sprawa bo wpływa u mnie na immersję...
halfi 4 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Zgadza się, szału nie ma. Graficznie średnio jak na przeskok po tylu latach. Długa droga przed nimi jeszcze.
Dominix 405 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia @everyone We're aware of network issues which are causing the game to go into offline mode. This means that the number of cars in game are restricted to the 6 starter cars, until it is resolved. We're working on this as a matter of urgency and hope to bring a resolution to you as soon as possible.
Tomek1623 266 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Grafika póki co wiadomo, ssie. Sporo problemów, DD thrustmastera trzeba bindować, nie ładuje się żadny preset.
Dominix 405 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Dobra, wybralem alfe i ona ma automat zrobilem sobie wyscig, wbijam bieg a tam D i se mysle WTF, no i autentycznie jazda na automacie. To chyba pierwszy raz kiedy z takim czyms sie spotykam, 1
JohnyWol 81 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Jest pierwsza łatka która odblokowuje dostęp do reszty zapowiadanych samochodów, która odblokowuje je w trybie offline bo na razie są problemy z serwerami 1
Dominix 405 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Jest potecjal ale sporo jeszcze przed nimi. Jak dziala i sie jedzie to jest calkiem przyjemnie. Pierwszy patch: @everyone Version 0.1.1 of Assetto Corsa EVO is now live. Your support has been overwhelming, thank you! While we resolve the server overload issues to enable online mode for all, we have enabled all cars in offline mode, so that your experience is less limited. You will now be able to choose from all 20 car models contained in Early Access v0.1 in the Garage. We are working non-stop in order to bring the game online again and allow for Special Events, Driving Academy and game economy to be playable as well. Thank you for your patience The KUNOS team. Edytowane 16 Stycznia przez Dominix
KiloKush 612 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Na oficjalnej stronie jest nowe Video. Doszły kolejne auta 1995 Porsche Spyder, Shelby Cobra, Mustang GT, Corvette C7, Audi Quattro, 488 GTB
maras2574 891 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 59 minut temu, Tomek1623 napisał(a): Grafika póki co wiadomo, ssie A lepsza wcale nie jest od ACC
Tomek1623 266 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 2 minuty temu, maras2574 napisał(a): A lepsza wcale nie jest od ACC Po prawdzie tylko zachód słońca robi robotę. Tak to na tym etapie bez szału. 1
Rekomendowane odpowiedzi