Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Z jednej strony fajnie, że tak tanio z drugiej mogli sobie troszkę podnieść poprzeczkę cenową bo ja liczę, że faktycznie fajnie rozwiną tą gierke. 

Hype gigantyczny jak na sima do tego w wersji bieda na start.

Mam nadzieje, ze będzie to jako tako działać na moim gracie.

Edytowane przez Morv
Opublikowano

To mogą przebić moje wróżenie z fusów że dobija 30k ;)

Ja na moment odpaliłem i przerwa bo kolacja, za godzinkę siądę już na dłużej.

Ale miałem dziwne odczucie jak w FM, taki deadzone z ffb przy lekkim ruszeniu kierownica.

Opublikowano

na razie jeszcze nie mam jak zakupić i pograć ale oglądam streamy z tej gry i grafika mam wrażenie z poprzedniej epoki albo to tak słabi bitrate...? a miało być tak pięknie i cudownie? ma to jakiś podjazd do gran turismo 7? kurde grafika w tej grze to dla mnie ważna sprawa bo wpływa u mnie na immersję...

Opublikowano

@everyone

We're aware of network issues which are causing the game to go into offline mode. 

This means that the number of cars in game are restricted to the 6 starter cars, until it is resolved. 

We're working on this as a matter of urgency and hope to bring a resolution to you as soon as possible.

Opublikowano (edytowane)

Jest potecjal ale sporo jeszcze przed nimi. Jak dziala i sie jedzie to jest calkiem przyjemnie.

Pierwszy patch:

@everyone

Version 0.1.1 of Assetto Corsa EVO is now live. Your support has been overwhelming, thank you! While we resolve the server overload issues to enable online mode for all, we have enabled all cars in offline mode, so that your experience is less limited.

You will now be able to choose from all 20 car models contained in Early Access v0.1 in the Garage.

We are working non-stop in order to bring the game online again and allow for Special Events, Driving Academy and game economy to be playable as well.

Thank you for your patience

The KUNOS team.

Edytowane przez Dominix

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• https://www.wnp.pl/wiadomosci/onz-dzialania-izraela-wobec-palestynczykow-na-zachodnim-brzegu-zaczynaja-przypominac-apartheid,1020025.html   "zaczynaja" XD     Bonus hardcore:  
    • Co do jakości chińskich samochodów to faktycznie można polemizować i trochę za krótko u nas na rynku ale mity o niskim wynagrodzeniu szczególnie w branży motoryzacyjnej to dziecku na dobranoc.   W kilku fabrykach w Polsce chińczyki montują u nas najnowocześniejsze maszyny do precyzyjnej obróbki termicznej i wielofunkcyjne obrabiarki, a nawet całe ciągi produkcyjne - technologia z najwyższej półki. Niektóre maszyny dorównują najlepszym japońskim i europejskim, a wiele z nich je przewyższa zarówno jakością wykonania/sterowania jak i precyzją produktu końcowego. Pomijam już fakt, że są dużo tańsze. Zarówno produkty jak i całe zakłady produkcyjne są certyfikowane. Prawie każdy spełniają nory ISO, GB/T, CE i CCC, a audytorzy z EU również jeżdżą weryfikować czy są zachowane europejskie standardy i przestrzegane normy.   Wiele chińskich maszyn pracuje w naszych fabrykach bez problemów od wielu lat, niektóre ponad 10 ( a w tej branży to już zabytek)  dlatego właściciel decyduje na masowe wprowadzenie nowych maszyn od sprawdzonych chińskich producentów i to w fabrykach na całym świecie. Nadmienię, że 1 h przestoju produkcyjnego jest u nas liczona w dziesiątkach jak nie setkach tys. euro.   Z tego, co wiem to chińczyk w zeszłym roku obsunął się z terminami instalacji ciągów produkcyjnych o 3 miesiące, ponieważ miał braki w personelu i musieli podnieść stawki wynagrodzenia, tak ludzie też im uciekają, a to wszystko przełożyło się na czas produkcji komponentów, transport morski i montaż na miejscu. To już nie te Chiny, co 10 - 20 lat temu i tam, gdzie duże miasta i przemysł to ludzie już żyją jak w europie, a młode pokolenie nie różni się wymaganiami od naszego.   Od 10 lat pracownicy w Chinach coraz bardziej cenią sobie wolne weekendy, a od 2021 nawet weszły jakieś przepisy to regulujące i ichniejsze urzędy zwalczają praktyki wyzysku pracownika. W niektórych sektorach mają 2,5 dnia wolnego czyli w piątek pracują krócej. Oczywiście jest wiele fabryk gdzie nadal pracują jak niewolnicy ale tam nie ma pracowników dobrze wykwalifikowanych i prace maszyn zastępują właśnie tzw "małe chińskie rączki". Myślę, że to samo można powiedzieć o realiach w Polsce i taki pracownik po podstawówce, czy zawodówce będzie zapierdzielał jak niewolnik a jak nie to go szybko zastąpi ktoś inny.  
    • moze nie do konca policja ale nie widzialem lepszego tematu https://www.salon24.pl/u/bhb/1417724,prokurator-na-urlopie-zycia-blisko-19-lat-nie-pracuje-zgarnia-miliony-a-ty-liczysz-kazdy-grosz-na-chleb     tak trzeba zyc XDDDDDDDDDDDDDDDD
    • Te śmieci też niezły wał. Widzą że ludzie mają kasę np przy remoncie to podnoszą np za betony.Cale rzesze w kamizelkach tam chodzą.Przypomina to przedstawicieli medycznych wchodzących do gabinetów lekarskich bo piniondz leży
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...