Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Z jednej strony fajnie, że tak tanio z drugiej mogli sobie troszkę podnieść poprzeczkę cenową bo ja liczę, że faktycznie fajnie rozwiną tą gierke. 

Hype gigantyczny jak na sima do tego w wersji bieda na start.

Mam nadzieje, ze będzie to jako tako działać na moim gracie.

Edytowane przez Morv
Opublikowano

To mogą przebić moje wróżenie z fusów że dobija 30k ;)

Ja na moment odpaliłem i przerwa bo kolacja, za godzinkę siądę już na dłużej.

Ale miałem dziwne odczucie jak w FM, taki deadzone z ffb przy lekkim ruszeniu kierownica.

Opublikowano

na razie jeszcze nie mam jak zakupić i pograć ale oglądam streamy z tej gry i grafika mam wrażenie z poprzedniej epoki albo to tak słabi bitrate...? a miało być tak pięknie i cudownie? ma to jakiś podjazd do gran turismo 7? kurde grafika w tej grze to dla mnie ważna sprawa bo wpływa u mnie na immersję...

Opublikowano

@everyone

We're aware of network issues which are causing the game to go into offline mode. 

This means that the number of cars in game are restricted to the 6 starter cars, until it is resolved. 

We're working on this as a matter of urgency and hope to bring a resolution to you as soon as possible.

Opublikowano (edytowane)

Jest potecjal ale sporo jeszcze przed nimi. Jak dziala i sie jedzie to jest calkiem przyjemnie.

Pierwszy patch:

@everyone

Version 0.1.1 of Assetto Corsa EVO is now live. Your support has been overwhelming, thank you! While we resolve the server overload issues to enable online mode for all, we have enabled all cars in offline mode, so that your experience is less limited.

You will now be able to choose from all 20 car models contained in Early Access v0.1 in the Garage.

We are working non-stop in order to bring the game online again and allow for Special Events, Driving Academy and game economy to be playable as well.

Thank you for your patience

The KUNOS team.

Edytowane przez Dominix