Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też się nie mogę doczekać, mimo że mam w co grać i raczej mi czasu brakuje niż gier, ale jakoś... No chcę już odpalić :E 

Wiadomo jakie tory będą? Nie śledziłem zbytnio, wiem że Nordschleife i Imola bo foty widziałem.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, galakty napisał(a):

Też się nie mogę doczekać, mimo że mam w co grać i raczej mi czasu brakuje niż gier, ale jakoś... No chcę już odpalić :E 

Wiadomo jakie tory będą? Nie śledziłem zbytnio, wiem że Nordschleife i Imola bo foty widziałem.

https://www.overtake.gg/news/everything-we-know-so-far-about-assetto-corsa-evo.2532/

Jako ze multi nie bedzie, mozna sprobowac w starym stylu, wybrac tor i auto/a i walczyc o najszybszy czas i zapisywac na tabilcy ;)

Edytowane przez Dominix
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Nie no, powielanie tego samego tyle razy, jest juz w zwyklym ac, acc i jeszcze tu.

Nie zdziwie sie jak kiedys dodadza, ale na poczatek moga byc zwykle furki, tym tez da sie jezdzic :)

Podali tylko 4, jeszcze 16, moze jakies z nich bedzie GT3, a moze GT2 lub podobne.

Edytowane przez Dominix
Opublikowano
34 minuty temu, halfi napisał(a):

Jak myślicie cena za pre-order będzie taka sama jak za pełną wersję w dniu premiery?

AC była sporo niższa, ACC 25 euro, w tym przypadku zakładam że będzie podobnie.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Zależnie od fizyki, upalanie będzie na wszystkim, może poza Morganem.

A110, MX5 i Giulia świetnie się prowadzą w innych simach.

To w EVO też może być fajna jazda niemainstreamowymi autami.
W AC po wielu latach i po przygodach z innymi simami i simcadami, mocno doceniam fizykę i prowadzenie samochodów, stale tam wracam.

Mam duże nadzieje co do fizyki ACE. 

Edytowane przez tekkno
  • Upvote 2