Piraci drogowi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez huudyy · Opublikowano
że natychmiast powinieneś wrócić do gazownika, niech to ogarnie. -
Przez Marvf · Opublikowano
Dobra udało się zrobić wyjątek dla PBO tunera w defenderze, akcja w task schedulerze dodana do automatycznej aktywacji nastawów offsetu. Idzie -30 na wszystkich rdzeniach i póki co żadnych problemów, chociaż nie używałem żadnego stress testu do sprawdzenia (tylko gry). Procesor wcześniej zahaczał o 90 stopni i throttling po dłuższym teście w procesolubnej grze (bf6), teraz po nastawach waha się w okolicach 80 stopni (nadal wysoko mimo wszystko, ale cieszy 10 stopni mniej tanim wysiłkiem). Swoją drogą to normalne że 5800x3d pobiera w idlu 40w? Odczyt z hwinfo tyle podaje, w ryzen masterze CPU Power to okolice 5-10w / SoC Telemetry do 20w, trochę rozjechane wartości -
Przez Phoenix. · Opublikowano
AMD Ryzen 7 7800X3D https://browser.geekbench.com/v6/cpu/15643575 -
Przez sideband · Opublikowano
Nikt poważny nie sprawdza ani sprzętu ani sterowników we wbudowanych benchmarkach. Bez urazy co Ty możesz wiedzieć na ten temat. -
Przez DQH7 · Opublikowano
Dzisiaj przełożyłem podzespoły do nowej obudowy i wszystko śmiga. Sprawdziłem również ten przycisk zasilania w starej obudowie i co się okazało... Po odkręceniu dwóch śrubek plastik wokół włącznika jak i sama płytka były zmasakrowane i pokryte jakimś klejem, gdzie pewnie to on powodował zwarcie. Ogólnie nie warto tego naprawiać. Trzeba wymienić cały włącznik i będzie git. To nie będzie droga operacja. A to naprawdę bardzo porządna skrzynka tak, że to zrobię, aby komuś jeszcze posłużyła.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi