Skocz do zawartości

PlayStation 5/5 PRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oficjalna cena PS5 Blu-ray slim w Polsce - 2689 zł
Cena oficjalna po obniżce przez Sony + gra AstroBot - 2199 zł
+ 25% cło wprowadzone przez Trumpa -> obniżona nowa cena PS5 = 2748 zł :E 

• Like 1
Opublikowano

Nie będziesz mieć niczego i będziesz szczęśliwy :E

Opublikowano

Ja mam za darmo. Bierzesz ps5 na alledrogo płacąc allepay. Po 2 tygodniach zgłaszasz zwrot, po czym masz kolejne 2 tygodnie na wysłanie. Przeszedłem tak stellar blade i śpidermana 2, płacąc tylko za gry gdzie później je sprzedałem. Gierki wyniosły mnie mniej 50-70zł gdzieś.

• Thanks 1
  • Haha 5
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, creatinfreak napisał(a):

Ja mam za darmo. Bierzesz ps5 na alledrogo płacąc allepay. Po 2 tygodniach zgłaszasz zwrot, po czym masz kolejne 2 tygodnie na wysłanie. Przeszedłem tak stellar blade i śpidermana 2, płacąc tylko za gry gdzie później je sprzedałem. Gierki wyniosły mnie mniej 50-70zł gdzieś.

Ale fajny pomysl. Nie myslales zeby zaebac PS5 Pro z domu dziecka i po miesiacu oddac?

Albo od sasiada, nie wiem. Kombinuj.

Banany tez obierasz przed wazeniem na wadze?

Edytowane przez Roman_PCMR
  • Like 1
  • Haha 4
  • Upvote 1
Opublikowano
8 minut temu, creatinfreak napisał(a):

Nie cierpię takiego pasożytnictwa.

4 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

@GordonLameman Ty żeś się śmiał z gościa że chce przejść grę w 24h i oddać... patrz co tutaj się dzieje :D tam napisałem że cebula poziom średni, to tutaj to już jest level master expert :D 

Daj spokój. Mam większy szacunek do prostututek niż do takich ludzi. One przynajmniej pracują.

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, creatinfreak napisał(a):

A pomyśl jakbyś te gry zaje...chał z półki w sklepie. 50-70 w kiermanie! 😎

2 minuty temu, Roman_PCMR napisał(a):

Ja przemycam. Nie pytaj gdzie. 😳

Edytowane przez crush
Opublikowano
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Daj spokój. Mam większy szacunek do prostututek niż do takich ludzi. One przynajmniej pracują.

Gardzę takimi podludźmi... to się w mojej głowie nie mieści. i to nie jest obraza tylko określenie adekwatne do zachowania...

Opublikowano (edytowane)

Raz zrobiłem i zaraz pasożytnictwo. Żadnego prawa nie złamałem, ani nie spiraciłem gier. Nie chciało mi się czekać na premierę pc, konsola mi zbędna a chciałem ograć. Ot cała historia. Spider na steam już jest, a jak stellarek wyjdzie na pc to też kupię i pogram.

Edytowane przez creatinfreak
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

Ale fajny pomysl. Nie myslales zeby zaebac PS5 Pro z domu dziecka i po miesiacu oddac?

Albo od sasiada, nie wiem. Kombinuj.

W dupie je przemyca i pewnie całą kiść :D 

I kolejny do kolekcji 

png-clipart-ash-ketchum-pokemon-x-and-y-

9 minut temu, crush napisał(a):

Ja przemycam. Nie pytaj gdzie. 😳

Już wiemy :P 

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Haha 1
Opublikowano
15 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

Ot i macie politykę zwrotów.

Pisałem o tym, że zwroty bez podania przyczyny często gęsto powodują właśnie takie patole, jw.

• Like 1