ODIN85 3 500 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Tylko że masz alternatywę w postaci abo a z Gta tak nie będzie.
lukadd 2 901 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja 5 godzin temu, michaelius33 napisał(a): Doom jest za 70 USD tylko korpo mają bandycki przelicznik na Europę, że wychodzi 80 EURo Corpo jak korpo oni jedynie przeliczają z USD na euro czy złotówki i raczej po korzystniejszym dla nich kursie U nas i nie tylko w Polsce, a ogólnie w EU na cenę mają znaczny wpływ podatki, trzeba państwu oddawać daninę w postaci VAT. I tak w PL aż 23% jest doliczane do ceny gry państwowego haraczu Czyli gierka za 300pln, ale + VAT i musimy wybulić ~370pln
ODIN85 3 500 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja A to nie przez to że liczyli jak kurs dla nas mało korzystny i nie zaktualizowali tego do dziś? 1
lukadd 2 901 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja (edytowane) To na steam, tak przelicznik $ do pln też jest nie korzystny i nie zmieniony. Chyba, że wydawca gry sam go zmieni. Ale ci często lecą na automacie, bo nikomu nie chce się sprawdzać kilkudziesięciu walut z całego świata w jakich gra jest sprzedawana i każdej z nich osobno dostosowywać Ale jeśli chodzi o PC i steam to nie ma problemu, bo jest cała masa sklepów online z grami/kluczami z całego świata dostępnych i można sobie bez problemu kupić w dolarach i bez podatku i po normalnym przeliczniku, albo po prostu z konta walutowego I wychodzi 30%+ taniej Edytowane 21 Maja przez lukadd
michaelius33 354 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Zamówiłem sobie Dualsense Edge - zobaczymy czy to naprawdę takie super jak ludzie opisują.
ODIN85 3 500 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Ale kto i gdzie go chwali? Bo ja nie znam takich. 1
Kowal_ 263 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Jako fanaberia ok, ale dla przeciętnego gracza ten pad w mojej opinii nie ma zalet. Kolega jest zadowolony, ale to zapalony gracz CoD i tam robi z niego użytek. 1
kanon7 599 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Całe menu mam w PL, ale w PlayStation Store, region sklepu mam English / England i muszę za każdym razem ręcznie zmieniać na polski. Jak ustawić region sklepu polski na stałe?
michaelius33 354 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja https://www.pepper.pl/kupony/playstation-dualsense-30th-anniversary-edition-1052596 Jak ktoś ma numer w t-mobile to można wyrwać Pro za 3150
Elvis79 161 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Żadna okazja, co jakiś czas Prosiak lata za około 3200 1
ryba 1 246 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Od jakiegos czasu wisza napedy ~100zl taniej niz w innych sklepach, jakby ktos szukal a nie widzial. https://www.net-s.pl/produkt/sony-disc-drive-for-ps5-slim-digital-edition-1649894 1
ODIN85 3 500 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca https://ithardware.pl/aktualnosci/sony_przenosne_playstation_ps5-42380.html
Keel 55 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) Warto wziąć ps5 slim z napędem za 2050zl nowa ? Bo do wersji pro ponad 1000zl dopłaty i bez napędu to tak średnio mi się uśmiecha. Ktoś korzysta z ps portal grając w domu po WiFi, sprawdza się to ? Ewentualnie używana pro za około 2500-2600 pół roczną Edytowane 25 Czerwca przez Keel
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Bierz slim, dopłacanie do pro, nawet używanej i kupowanie osobno napędu się wg mnie nie opłaca. Portal po wifi działa bardzo dobrze, przynajmniej u mnie działał na dobrym routerze. 1
ODIN85 3 500 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca https://ithardware.pl/aktualnosci/ps5_problem_liquid_metal-42884.html
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca O, to już tylko grozi wyłączeniem konsoli? To nie tak źle, bo na początku straszyli, że ciekły metal zacznie wyciekać i wyżre dziurę w konsoli.
Totek 774 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Mam takie szybkie pytanie. Będę kupował PS5 i do konsoli dostanę konto z grami. Jak przepisać konto na mnie? Bo domyślam się że jakiś login i hasło musi mi podać sprzedawca, ale co z mailem?? Można go zmienić czy jakoś inaczej trzeba to zrobić, tak by być niezależnym już od sprzedawcy.
Rekomendowane odpowiedzi