KamcioGF 160 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca W xkomie jeszcze dzisiaj rzucili pakiet z napędem za 3800zl. 1
Spychcio 911 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca 16 godzin temu, kanon7 napisał(a): ^^ nieprawda, tutaj masz odpowiedź: - PSSR 1.0 - 3499 zł - PSSR 2.0 - 3999 zł PS. W sklepach już braki konsol Ludziom nie dogodzisz... Pod koniec zeszłego roku PRO było po 2800zł i nadal było kręcenie nosem... no to teraz zapłacą 3999zł
galakty 5 169 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Daliby chociaż dwa pady na litość boską XD 1
kanon7 820 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca 29 minut temu, znaFca napisał(a): Niektóre sklepy już mają kwiecień Tutaj wyraźnie mają 1 kwietnia
Krystian03 35 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca Albo mogliby dać jakąś losową grę jak to zazwyczaj było przy kupowaniu konsoli - a no tak bo teraz są sprzedawane jako bez napędu, ale w formie elektronicznej też byliby w stanie zrobić.
znaFca 244 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca Mój prosiaczek doszedł. Nowa rewizja. Gówno tam, a nie jest cichsza od starej Taki sam szit. Współczuje tym co tu pisali, że te konsole są ciche. Chyba nie wiecie co to cisza Pamiętam, że @Kadajo robił za ciszowego mentora na Labie. Weź tu wytłumacz kolegom, że takie wartości (pomiary z REDDIT): PS5 PRO menu: ~31-32 dB PS5 PRO w grze (gra PS4): ~44-45 dB PS5 PRO w grze (gra PS5): ~46-47 dB NIE MAJĄ ABSOLUTNIE NIC WSPÓLNEGO Z CISZĄ
Dudzio 14 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca Nie zna cichej pracy ten kto nie mial Xboxa Series X/S.
hwdp43 1 928 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca Nie wiem jak pro ale moja zwykla slimka (nowa rewizja) jest cicha .
znaFca 244 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca (edytowane) 4 minuty temu, hwdp43 napisał(a): jest cicha . No super cicha nie jest, ale na pewno w uj cichsza od PRO W sumie poziom menu w PRO PS5 w grze (gra PS4): ~33 dB PS5 w grze (gra PS5): ~36-37 dB Edytowane 30 Marca przez znaFca
kanon7 820 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca 1 godzinę temu, hwdp43 napisał(a): Nie wiem jak pro ale moja zwykla slimka (nowa rewizja) jest cicha . 1 godzinę temu, znaFca napisał(a): No super cicha nie jest, ale na pewno w uj cichsza od PRO W sumie poziom menu w PRO A ja ciągle czytam na necie że Pro w nowej rewizji CFI-7121 jest cichsza (dużo cichsza) niż Slimk'a.
DżonyBi 2 228 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca (edytowane) Miałem PS5 fat, miałem PS5 slim, teraz mam Pro pierwszej rewizji. Żeby Pro jakoś mocno odróżniała się akustycznie od pozostałych to bym napisał o tym, a PS5 fat była naprawdę cicha. Ja tam 50 dB nie słyszę, ale przy uchu jej nie trzymam. To jest zabawka tylko na exy, a ostatni to był Ghost of Yotei, więc od dobrych kilku miesięcy się kurzy, ale, że jeść nie prosi to stoi i czeka na kolejny ex. @znaFca https://www.reddit.com/r/PS5pro/comments/1gsypmx/i_replaced_my_ps5_pro_due_to_coil_whinefan_noise/?utm_source=chatgpt.com (..) Overall, I’m really happy I decided to return the first unit. While it’s not as silent as my Series X or OG PS5, the Foxconn fan makes the PS5 Pro much quieter and far more enjoyable for me. To give you a bit more context, I actually measured the fan noise with a dB meter from a distance of around 4 inches: Delta fan PS5 Pro: 48-50 dB Foxconn fan PS5 Pro: 40-43 dB Original PS5: 36-39 dB Ja mam w takim razie fan Foxconn'a i ciche cewki. Edytowane 30 Marca przez DżonyBi
Elvis79 203 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca 7 godzin temu, Dudzio napisał(a): Nie zna cichej pracy ten kto nie mial Xboxa Series X/S. Akurat mój jest głośny
kanon7 820 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca PS5 Pro wyprzedane we wszystkich sklepach - wczoraj cena 3499 zł - dzisiaj i jutro cena: 3699 zł - od środy stała cena 3999 zł
Zdzisiu 430 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca Jedno jest pewne, ta generacja przejdzie do historii
ODIN85 4 926 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca 7 godzin temu, Zdzisiu napisał(a): Jedno jest pewne, ta generacja przejdzie do historii No dysk to game changer
Geble 57 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Albo w Cyberpunka, podobno od dzisiaj dostępna jest już łatka na PS5 Pro. Jeszcze tylko łatka na RDR2
DżonyBi 2 228 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia PS5 Pro jak wino. Im starsze tym lepsze
kanon7 820 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) @DżonyBi zapomnialeś też dodać, im starsze tym droższe Edytowane 9 Kwietnia przez kanon7 2
Rekomendowane odpowiedzi