Skocz do zawartości

PlayStation 5/5 PRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
38 minut temu, Jaycob napisał(a):

Tak, są, ale 8-letnich gier od Nintendo za mniej niż 160 zł raczej się nie znajdzie. :E  Nie powiedziałbym też, że promocje pojawiają się tam często - przynajmniej nie w przypadku tytułów first-party. Z kolei gry od zewnętrznych wydawców i indie faktycznie regularnie trafiają na przeceny.

Super Mario Odyssey - gra z 2017, a ostania promocja ponad rok temu. :E 

Nintendo ma chociaż dobre exclusive, ich gry są świetne.

Noooo i można sobie emulator na steam decku ogarnąć i grać za darmo... Nie popieram, ale da się. To teraz ograj GT7 na piracie, powodzenia :E 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Dyskusja tutaj co jest lepsze, cyfra czy pudełko - to jałowa dyskusja i pytanie retoryczne. Jak wybór:  Hyundai i30 N (cyfra), czy Porsche 911 GT3 (płyta) -  :E 
Ma być wybór obu i tyle. 

Edytowane przez kanon7
Opublikowano
14 godzin temu, musichunter1x napisał(a):

A Nintendo przypadkiem nie walczyło z nieuzasadnionym zmienianiem regionu?

Nie, z tego co pamiętam to ograniczenia (z uwagi na metodę płatności) są z Japonią i Ameryką Łacińską.

42 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Tak, są, ale 8-letnich gier od Nintendo za mniej niż 160 zł raczej się nie znajdzie. :E  Nie powiedziałbym też, że promocje pojawiają się tam często - przynajmniej nie w przypadku tytułów first-party. Z kolei gry od zewnętrznych wydawców i indie faktycznie regularnie trafiają na przeceny.

Super Mario Odyssey - gra z 2017, a ostania promocja ponad rok temu. :E 

Screenshot-2026-07-04-at-09-05-09-Super-

Pisałem o grach 3rd party - wyprzedaże są na bieżąco.

1st party to wiadomo, że drożyzna, ale o tym też wspomniałem. Niektórzy wydawcy mają taką "okropną" politykę cenową i nic z tym nie zrobisz. Nie dotyczy to tylko Nintendo.

Na NS kupowałem cyfrowo głównie indyki - nigdy nie przepłacałem.

Opublikowano
7 minut temu, galakty napisał(a):

Nintendo ma chociaż dobre exclusive, ich gry są świetne.

Sony też ma niektóre tytuły świetne i nie uważam, aby taki Astro Bot (2024) był w czymś gorszy od któregoś z Marianów. A to, że gry od Big N trzymają ceny, to akurat plus przy rynku wtórnym. :D 

BTW Super Mario Odyssey jest przereklamowany.

Opublikowano
26 minut temu, Jaycob napisał(a):

Szczerze, raczej to niewiele zmieni. Finalnie i tak decydują wyniki sprzedaży.

Edit: I te 60 tyś podpisów to jest żart. :E 

Oczywiscie, ze nic sie nie zmieni, fabryki do tloczenia plyt juz ponoc przechodza szkolania pod nowe tasmy produkcyjne jak plyty zostana zmniejszone do 1/10 obecnego wolumena.

Opublikowano
Godzinę temu, azgan napisał(a):

Cóż rzec? Sam mam wywalone jajca na płyty, bo od lat kupuję już tylko cyfrę, ale nie zmienia to faktu, że od dawna mierzi mnie zachowanie Sony oraz ich podejście do wielu kwestii, w związku z czym wypisałem się z tego cyrku na rzecz innego sprzętu do grania, który również świetnie spisuje się jako „konsola” — zarówno stacjonarnie, w salonie, podpięty z tyłu do TV, jak i jako mobilny sprzęt do cyfrowej rozrywki.

1703051236.jpg

Vector-16-and-17-HX-info.jpg

I przy okazji cofasz się do pięknych czasów PS4 - laptop pod obciążeniem zachowuje się jak odrzutowiec :P 

Opublikowano
6 minut temu, Jaycob napisał(a):

Sony też ma niektóre tytuły świetne i nie uważam, aby taki Astro Bot (2024) był w czymś gorszy od któregoś z Marianów. A to, że gry od Big N trzymają ceny, to akurat plus przy rynku wtórnym. :D 

BTW Super Mario Odyssey jest przereklamowany.

Kilka tytułów się znajdzie, nie mówię że nie ;) 

Opublikowano
Godzinę temu, azgan napisał(a):

🙄 takiej zadymy już dawno nie było 🤯. Walka ostra, niech próbują ale wątpię żeby to coś dało 🙃😏

Zadyma pod kliki. Do września temat umrze.

Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, slafec napisał(a):

I przy okazji cofasz się do pięknych czasów PS4 - laptop pod obciążeniem zachowuje się jak odrzutowiec

PS4 także się tak zachowywała. :E 

:E

Edytowane przez Jaycob
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Wjedzie trailer gta 6 i wszyscy zapomna :hihot:

Już większość zapomniała, że GTA 6 wyjdzie tylko w cyfrze :E 

5 minut temu, Kadajo napisał(a):

Pod samym trailerem w komentarzach bedzie wojna wiec nie licz na to ;)

Rockstar wyłączy komentarze :hihot: