Jestem na razie w trakcie testowania ( już kolejny dzień). Codziennie idę kawałek do przodu. Właśnie skończył mi się run w TM5 na czymś takim ( z napięciami będę schodził, jak już wszystko ustawię)
Mam pytanie: Co bym nie robił, jakich ustawień bym nie zmieniał od początku ( od expo 6000 cl 30), czy to na fclk 2067, czy 2167, czy co mi do głowy przyjdzie, nie mogę zejść z latency w aidzie poniżej 68 ns
Wiecie jaki może być powód?
Pozdrawiam
Mi to nie przeszkadza. Tak samo jak nie przeszkadzało jeździć ciężarówkami z tym samym ładunkiem po dokładnie tych samych drogach do dokładnie tych samych miast. Był ładunek to zawiezienia i kasa za to więc się jechało bo chciało się np kupić nową ciężarówkę czy kolejny garaż, tak samo mam tutaj.
Żeby było jasne oczywiście też chciałbym aby zachowanie i dialogi NPC były lepsze, loty i misje zróżnicowane i ciekawe ale dla mnie ważniejsza jest ta marchewka na kiju w postaci kasy i expa za loty by odblokować kolejne misje, samoloty, licencje itp. Są gracze którzy po pół godzinie gry w ATS/ETS chyba by zasnęli z nudów a inni potrafią w to grać i całą noc.
A co do różnic sam napisałeś że lokacje są inne tylko schemat lotu ten sam. Tylko jak niby chciałbyś to urozmaicić? Taka np misja cargo? Masz coś przewieźć z punku A do B, co musieliby dodać abyś uznał że misja była fajna?
Rekomendowane odpowiedzi