Hydepark, Retro, Luźne rozmowy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Luki_ · Opublikowano
Nic dodać nic ująć to praktycznie pady xboxa jeden i drugi jeśli chodzi o kształt lepiej sa wykonane i mają gałki z Hall effect (brak driftu) są bardziej precyzyjne do tego cyfrowe spusty i przyciski . Mam oba ale mi jednak pasuje bardzie Cyclone2 bo jest lekki i ma lepszą aplikacje + precyzyjniejsze gałki TMR . Vader czuć bardziej premium w dotyku i jest ciężki . Vader 4 ma zwykłe Hall effect czyli mniejsze odświeżanie niż TMR ale za to ma szybkie zmianę oparu gałek pierścieniem . Jedyna ich wada to mają bateria oba po 800 mAh.. Ale dzięki małemu poborowi prądu, starczają na mniej więcej 10h-12 , @AndrzejTrg Teraz już jest do kupienia Vader 5 ulepszana wersja, posiada już tmr i lepsza aplikacja ale chyba jest jeszcze droższy . Na ali widzę po 360zł , czwórka po 300zł. Cyclona2 za to kupisz na ali za 200zł. Podrożały ja kupowałem jakos ponad rok temu to dawałem za cyclona2 160zł a za Vadera 200zł. No gemsir w swoich padach ma najlepsza aplikacja na rynku i wszystko zapisuje w padzie nie musisz mieć jej uruchomionej w tle systemu. Możesz przypisać do gałki nawet myszkę. I zmienić kazdy guzik z klawiatury do pada. Działa to genialnie. Jak gram na tv nie potrzebuje już myszki do pulpitu win, bo w locie ja sobie odpalam na padzie w jednych z profili. -
Przez RavenArsenal · Opublikowano
Tyle perd00lenia o wentylach a jak komuś zależy na ciszy to nie ma innej możliwości niż wywalic wszystko poza budę. Jak ktoś ma 5090 to trzeba się pozbyć 600+w z budy a jak się nie ma nie wiadomo jak przerośniętej budy to powodzenia.Custom WC albo zatyczki do uszu. Fizyki nie oszukasz. -
Przez Harddrinkingman · Opublikowano
Ostatnie pytanie. MSI MPG 321URX QD-OLED czy AOC AGON PRO AG326UD? MSI stówę droższy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi