AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia (edytowane) 1 godzinę temu, Tomek_ITH napisał(a): Jutro o 18:00 2h gejmpleju https://www.ppe.pl/news/361839/assassins-creed-shadows-otrzyma-dlugi-pokaz-rozgrywki-tworcy-zapraszaja-na-transmisje-z-gry.html 8 postów wyżej... jeszcze na innej stronie to bym zrozumiał, ale na tej samej stronie jest info o tym nie odbierz tego źle, ale wypadałoby przynajmniej zerknąć co zostało napisane przynajmniej na bieżącej stronie Edytowane 22 Stycznia przez AndrzejTrg
Tomek_ITH 318 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia Oj tam czepiasz się, nie było mowy o 2h gejmpleju, tylko o trailerze fabularnym i gościu z kanady który będzie sobie grał od 18:00 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia Jutro na zywo bedzie streamowal Jorraptor 1 1
Tomek_ITH 318 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia Uważaj, bo to już 3 info o strimach z tej gry, niektórzy są na to wyczuleni 1
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia @Roman_PCMR to był cios poniżej pasa... Andrzeju nie denerwuj się 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Playing Assassin's Creed Shadows Live... 21 godzin temu, Roman_PCMR napisał(a): Jutro na zywo bedzie streamowal Jorraptor stream
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) rozdziałka 1080 aby nie zacinało Wuj oglądnę jak się skończy bo 25 min to nudy jak flaki z olejem, no ale czego się spodziewać. AC tylko w innej otoczce, kto lubi będzie zadowolony Edytowane 23 Stycznia przez AndrzejTrg
Godlike 880 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) https://www.gry-online.pl/opinie/po-6-godzinach-w-asassins-creed-shadows-wolalbym-zeby-mapa-byla-m/z046d2 "Podróżując, możemy też spotkać zwierzęta w ich naturalnym środowisku. Tym razem jednak nie będziemy na nie polować – zamiast tego mamy okazję je... namalować. Najpierw musimy się do nich podkraść tak, by ich nie spłoszyć, po czym widzimy, jak Naoe maluje scenkę odbywającą się na jej oczach. Przekreśliłbym to jako całkowicie zbędny zapychacz, gdyby nie fakt, że dostajemy w związku z tym namacalne nagrody. Ryciny Naoe mogą zostać następnie powieszone na ścianach w naszej kryjówce, a zwierzątka, które w ten sposób odkryliśmy, możemy zespawnować w naszej wirtualnej wiosce." Super, zwierze se mozna namalowac w zamian za nic nie wnoszace nagrody, ciekawe jakie inne beznadziejne aktywności poboczne po wrzucali. Edytowane 23 Stycznia przez Godlike 1
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Budowanie bazy... to jest coś czego nie trawiłem, w Valhali tylko to co było konieczne do ruszenia fabuły do przodu. Czyli nic nowego, wielkość mapy z valhali, naładowana pierdyliardem bezwartościowych znaczników...stary dobry AC 1
Godlike 880 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia To zle wróży bo Valhalla bylem zmęczony i końcówkę to na speedzie juz robiłem byle by tylko poznac zakończenie a taka Odyseje ogrywalem dwa razy włącznie z DLC bo mimo nudnych zadań pobocznych miala to coś, moze murzyn tez bedzie mial to coś
Element Wojny 4 776 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 9 minut temu, Godlike napisał(a): Podróżując, możemy też spotkać zwierzęta w ich naturalnym środowisku. Tym razem jednak nie będziemy na nie polować – zamiast tego mamy okazję je... namalować. Francuzi akurat lubią różne formy artystyczne, od jakiegoś czasu kredki są u nich wyjątkowo popularne. Ciekawe tylko, jak Japończycy się do tego malowania odniosą.
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 3 minuty temu, Godlike napisał(a): To zle wróży bo Valhalla bylem zmęczony i końcówkę to na speedzie juz robiłem byle by tylko poznac zakończenie a taka Odyseje ogrywalem dwa razy włącznie z DLC bo mimo nudnych zadań pobocznych miala to coś, moze murzyn tez bedzie mial to coś A to widzisz, ja mimo że każdego starałem się robić na 100% to przy odyseji wysiadłem, za dużo tych wysepek było i strasznie mnie to irytowało Taaa murzyn ma to coś i pewnie bardzo wielkie
JeanPepin 333 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 22 minuty temu, Godlike napisał(a): https://www.gry-online.pl/opinie/po-6-godzinach-w-asassins-creed-shadows-wolalbym-zeby-mapa-byla-m/z046d2 "Podróżując, możemy też spotkać zwierzęta w ich naturalnym środowisku. Tym razem jednak nie będziemy na nie polować – zamiast tego mamy okazję je... namalować. Najpierw musimy się do nich podkraść tak, by ich nie spłoszyć, po czym widzimy, jak Naoe maluje scenkę odbywającą się na jej oczach. Przekreśliłbym to jako całkowicie zbędny zapychacz, gdyby nie fakt, że dostajemy w związku z tym namacalne nagrody. Ryciny Naoe mogą zostać następnie powieszone na ścianach w naszej kryjówce, a zwierzątka, które w ten sposób odkryliśmy, możemy zespawnować w naszej wirtualnej wiosce." Super, zwierze se mozna namalowac w zamian za nic nie wnoszace nagrody, ciekawe jakie inne beznadziejne aktywności poboczne po wrzucali. wiadomo ze zapychacz, no ale nie, lepiej zbierac 10 jąder jelenia
DITMD 787 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) Tego JorRaptora się nie da oglądać, gość grać nie potrafi Edytowane 23 Stycznia przez DITMD 2
Stjepan 2 379 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia Ubigry nie mają podjazdu do gier R*, gram w RDR1 i jestem oczarowany, jakie to wszystko jest ogarnięte, nie wymuszone, jedne zależne od drugiego, gra ma 15 lat, gamepley jest miodny, a nie od znacznika do znacznika, co by tu nie mówić Wiesiek 3 i CP 2077 wyglądały lepiej w tej materii niż ubigry, tu jest zawsze ten sam schemat, nawet nie ma co się zastanawiać to będzie średni średniak 5/10. 1 1
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 12 minut temu, DITMD napisał(a): Tego JorRaptora się nie da oglądać, gość grać nie potrafi Nie umieć grać w AC, to już trzeba być ganc niepełnosprawnym, przecież to jest samograj jak wuj 13 minut temu, Stjepan napisał(a): Ubigry nie mają podjazdu do gier R*, gram w RDR1 i jestem oczarowany, jakie to wszystko jest ogarnięte, nie wymuszone, jedne zależne od drugiego, gra ma 15 lat, gamepley jest miodny, a nie od znacznika do znacznika, co by tu nie mówić Wiesiek 3 i CP 2077 wyglądały lepiej w tej materii niż ubigry, tu jest zawsze ten sam schemat, nawet nie ma co się zastanawiać to będzie średni średniak 5/10. Tutaj raczej nikt się czegoś wybitnego nie spodziewał no po prostu kopiuj wklej ze zmienioną otoczką i tak od x części 1
DITMD 787 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Obejrzałem gameplay Skill Up'a, i szczerze mówiąc to Yasuke mógłby zostać usunięty z gry, niczego nowego nie wnosi, wręcz przeciwnie, jego postać jest strasznie ograniczona w porównaniu do Naoe. Nie mieści się w małych przejściach, nie potrafi się wspinać, jego możliwości parkour są na maksa ograniczone, nawet nie da się eliminować przeciwników po cichu. Także grając nim gramy Rambo, który jest nastawiony tylko na walkę, a to szybko stanie się nudne. 3
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Ja to już po zapowiedziach mówiłem, że jakby była możliwość to digidongiem bym w ogóle nie grał, i nawet nie wiem/nie pamiętam czy taka możliwość w ogóle będzie. No ale mnie to nie dotyczy
Phoenix. 4 730 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia https://www.ppe.pl/news/361933/assassins-creed-shadows-rusza-z-zamowieniami-wymagania-sprzetowe-wsparcie-techniczne-i-wiecej.html
Stjepan 2 379 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia 7 minut temu, Phoenix. napisał(a): https://www.ppe.pl/news/361933/assassins-creed-shadows-rusza-z-zamowieniami-wymagania-sprzetowe-wsparcie-techniczne-i-wiecej.html RT 1 4
Godlike 880 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 27 minut temu, Phoenix. napisał(a): https://www.ppe.pl/news/361933/assassins-creed-shadows-rusza-z-zamowieniami-wymagania-sprzetowe-wsparcie-techniczne-i-wiecej.html Beda mieli co rozdawac do nowych RTX i Ubi sie wtedy moze chwalić ile graczy online jednocześnie 1
Stjepan 2 379 Opublikowano 24 Stycznia Autor Opublikowano 24 Stycznia Assassin's Creed: Shadows na konsolach dużo droższe niż na PC. Różnica rzuca się w oczy szczególnie w przypadku wersji Deluxe Nie kupować i tyle.
Rekomendowane odpowiedzi