JeanPepin 333 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Dla mnie po ponad 100 h w kcd 2,taki asasynek idealnie wjedzie , dodatkowo jak ma być rozmiarowo i jeżeli chodzi o długość jak w origins to ideolo, 1
Phoenix. 4 720 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Godzinę temu, kubikolos napisał(a): jak widze ze jakis gracz 'czeka na recki' takiego generycznego assassina albo 'juz robi preorder' to mam przed soba widok takiego generycznego gracza z template dla NPC To będzie najlepszy w historii asasyn Ludzie się nim zachłysną. 1
Reddzik 2 765 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Ja poczekam na promocje i wersję gold edition, ale widzę, że ta wersja nie ma złotej edycji? Ile ma być dodatków? Bo aktualnie widnieje jeden dodatek nawet dla podstawki.
Godlike 880 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca (edytowane) Ja coś kojarzę ze maja być dwa ale jak to w końcu bedzie to chyba zależy jak się ta gta sprzeda. https://www.gry-online.pl/newsroom/protest-przed-siedziba-ubisoftu-firmie-zarzuca-sie-ukrywanie-fakt/z32cbff Edytowane 13 Marca przez Godlike 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca (edytowane) Jak by ktos nie wiedzial jak zlozyc preorder na AC: Shadows Nie wiem dlaczego mi to wyskoczylo w polecanych Edytowane 13 Marca przez Roman_PCMR
dawidoxx 975 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca (edytowane) Kolejny asasssin którego nigdy nie skończę.. o tyle dobrze ze mam go za free to będzie można testować w benczusiu Edytowane 13 Marca przez dawidoxx
AndrzejTrg 2 741 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Chyba benchmark będzie ciekawszy niż cała gra 2
Godlike 880 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Aa tam, moze będzie miala to coś co miała Odyseja, ze przeszedłem ja dwa razy nawet 1
chrumcio 69 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca 4 godziny temu, Godlike napisał(a): https://www.gry-online.pl/newsroom/protest-przed-siedziba-ubisoftu-firmie-zarzuca-sie-ukrywanie-fakt/z32cbff Dla mnie to Ubi może wyparować z ziemi, to już nie jest TE stare dobre UBI co potrafili gry robić. 1 2 1
userKAMIL 856 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Na cdkeys 47€ czy ktoś znalazł coś taniej? Nawet ruskie klucze w podobnej cenie. 🤦♂️
AndrzejTrg 2 741 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca 11 minut temu, Godlike napisał(a): Aa tam, moze będzie miala to coś co miała Odyseja, ze przeszedłem ja dwa razy nawet Jesteś hardkorem mimo że uwielbiałem AC to żadnej części nie przeszedłem dwa razy, w sumie jak do tej pory to bym na palcach jednej ręki policzył co przeszedłem więcej niż raz 26 minut temu, userKAMIL napisał(a): Na cdkeys 47€ czy ktoś znalazł coś taniej? Nawet ruskie klucze w podobnej cenie. 🤦♂️ przecież za 50 zł latają/latały kody od intela, nawet tutaj jeden kolega kupił
miro 705 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca 1 godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a): przecież za 50 zł latają/latały kody od intela, nawet tutaj jeden kolega kupił nawet nie jeden, sam wczoraj drugi koledze pomogłem z olxem, ale 70zł go to kosztowało aż.. co 5 postów w tym temacie o tych kodach... 1
userKAMIL 856 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Poratuje ktoś tym kluczem z intela? Jakiś link?
ODIN85 3 502 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca https://www.olx.pl/d/oferta/assassins-creed-shadows-pc-klucz-CID99-ID14B0kh.html
userKAMIL 856 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca (edytowane) To jest pewne Odin? Jakiś random z olx ogłoszenie z 22 lutego. P.S. Jeszcze musze mieć kogoś kto ma procka intela aby aktywować klucz. Edytowane 13 Marca przez userKAMIL
miro 705 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca ale działa ci internet ? wchodzisz na olx albo lokalnie, dajesz od najnowszych i przeglądasz, piszesz, negocjujesz interesują cię tylko oferty w których sprzedajcy pomoże w aktywacji na swoim sprzęcie intela i tyle https://www.olx.pl/oferty/q-assassins-creed-shadows/?search[order]=created_at:desc 1
userKAMIL 856 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Tyle, że ten OLX to loteria może kod dostaniesz a może nie. Jak ktoś tu z forum ma i chce sprzedać to zapraszam na priv. Jak do premiery nic się nie trafi to wezmę z tego cdkeys i tyle.
miro 705 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca jak z wszystkim na olx czy lokalnie, ale nie ma co popadać w paranoję, jak ktoś ma długo konto i inne oferty... każdy robi jak uważa, zapytałeś to ci odpoweidziliśmy 50-80zł to nie pieniądze, w porównaniu do kart graficznych po 3k sam kupiłem dwa, dla siebie miesiąc temu, wczoraj koledze chłop po bliknięciu wszystko nowe założył, łącznie z mailem, nowe konto intel ( tu tylko podał nt telef do weryfikacji ), nowe ubiconnect i potem wszystko mu przekazał, ten sobie hasła pozmieniał i tyle, koszt 70zł ale absolutnie nie namawiam, pytałeś, dostałeś odpowiedź 1
userKAMIL 856 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca (edytowane) 3 godziny temu, miro napisał(a): jak z wszystkim na olx czy lokalnie, ale nie ma co popadać w paranoję, jak ktoś ma długo konto i inne oferty... każdy robi jak uważa, zapytałeś to ci odpoweidziliśmy Jasne, dzięki za ''polecajkę'' ale dziwnie się na to patrzy jak przypomnę sobie płacz o PLATI i ruskie klucze, że mogą Cię oszukać. Tu nagle linki do Janka z OLX za 50zł i masz przelać na konto i może dostaniesz klucz... XD P.S. Na plati mamy Janka co ma sprzedanych 50K kluczy i jest obawa, że rusek Cię przerobi. Edytowane 13 Marca przez userKAMIL 1
Godlike 880 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca 3 godziny temu, miro napisał(a): jak z wszystkim na olx czy lokalnie, ale nie ma co popadać w paranoję, jak ktoś ma długo konto i inne oferty... każdy robi jak uważa, zapytałeś to ci odpoweidziliśmy 50-80zł to nie pieniądze, w porównaniu do kart graficznych po 3k sam kupiłem dwa, dla siebie miesiąc temu, wczoraj koledze chłop po bliknięciu wszystko nowe założył, łącznie z mailem, nowe konto intel ( tu tylko podał nt telef do weryfikacji ), nowe ubiconnect i potem wszystko mu przekazał, ten sobie hasła pozmieniał i tyle, koszt 70zł ale absolutnie nie namawiam, pytałeś, dostałeś odpowiedź Na lokalnie to jeszcze pół biedy bo jest ochrona kupujących i jak sprzedający przygra w ciula i nie wyśle kodu to chociaż kase odzyskasz, natomiast na OLX to już z tym trochę gorzej.
userKAMIL 856 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca (edytowane) 23 minuty temu, Godlike napisał(a): Na lokalnie to jeszcze pół biedy bo jest ochrona kupujących i jak sprzedający przygra w ciula i nie wyśle kodu to chociaż kase odzyskasz, natomiast na OLX to już z tym trochę gorzej. Dokładnie ten sam mechanizm jest na Plati od 20 lat. Celowo poruszam tą kwestię bo zabawnie to wygląda niemal po dwóch dekadach... Pamiętam jak jeszcze przed wojną nowe gry w dniu premiery latały po 10 euro. Całkowicie legalnie bo takie były ceny w RU. W czasie wojny zaczeli kombinować z regionem na Kazahstan etc... Dalej jest taniej ale w zależności od premiery różne są już te widełki. Edytowane 13 Marca przez userKAMIL
Roman_PCMR 866 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca (edytowane) Nowy gameplay. Ladnie wyglada grafika na warchlaku Fajna ta dekapitacja..... Edytowane 14 Marca przez Roman_PCMR
Tomek_ITH 317 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Jest to zbiór starych materiałów z ostatnich miesięcy, nic nowego. 1
Rekomendowane odpowiedzi