No to ciekawe i poszła jakaś misskomunikacja, bo ja V-synca nigdy w sterowniku nie miałem wymuszonego na stale, chyba ze jak coś testowałem i mowie ci ze jak wymusisz Vsync w sterowniku to FG w MFS 2020 i 2024 przestaje działać.
Nawet o tym pisałem kiedyś ze cos mi się krzaczyło i FG przestało działać i potem wykminiłem ze to było wymuszenie Vsync w sterowniku.
Ja mam wymuszony, ale Fastsync, V-synca nigdy na stale nie wymuszałem.
Ale Vsync z FG działa tylko jak go włączysz z poziomu sterownika.
Z poziomu gry po włączeniu FG nie masz możliwości włączenia Vsync.
Ty działałes bez Gsync dlatego wbijałeś Vsync bo inaczej masz tearing i totalny brak płynności. Na samym początku nie dało się włączyć Vsync z FG i dopiero po czasie zaczęło to działać.
Dopiero jak Ci zwróciłem uwagę by odstawić Vsync zacząłeś grzebać i przestałeś używać Vsync.
Zdejmowanie OZE to dla mnie nieistotny szum informacyjny. Natomiast system kaucyjny to świetne pole do trollingu. Zresztą będzie bardzo trudno obronić wprowadzenie systemu kaucyjnego, skoro od lat działała selektywna zbiórka. Krytyka systemu kaucyjnego to prawdopodobnie będzie samograj, no chyba że wezmą się za to Kowalski i Suski, wszystko da się popsuć.
Ciężka pewnie jest, ale nie wiem czy żałować. Ja po prostu kupuje gierki po przecenach poniżej 100. Taki Vampyr za 70, potem rozdawali za darmo ale doceniłem bo podobał się. To też wygląda git i mocne. Ale nie ta cena.
Rekomendowane odpowiedzi