userKAMIL 856 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) 3 minuty temu, Kadajo napisał(a): W ruchu pewnie nie da się tego wszystkiego wyłapać. Dla mnie stary nie ma to większego znaczenia i zero różnicy w tym widzę. XD Ale naprawdę podziwiam Twój kunszt. 😜 Edytowane 20 Marca przez userKAMIL
Kadajo 7 411 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca No, to rozdzielanie włosów na łbie praktycznie.
RTX4090 358 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Maks z gry + FG. W HDR na Oledzie prezentuje się ciałkiem całkiem. No i głosy po japońsku 1
Kadajo 7 411 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Jakość Transformera i tak jest niesamowicie dobra jak na punkt wyjścia. Gdyby DLSS od początku miał taką jakość chyba nigdy bym na niego złego słowa nie napisał 3
crush 3 575 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 2 godziny temu, GordonLameman napisał(a): Yup - usuń konto Najpierw Ty.
lukadd 2 912 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 7 minut temu, Kadajo napisał(a): Ale widac te wyostrzenie tak działa bo nie ma az takiej duzej roznicy miedzy 40 a 10. 6 minut temu, Isharoth napisał(a): Dokładnie. Dziwnie działają te suwaki z wyostrzaniem przy DLSS 4. To samo miałem w KCD2. To tak jak pod prysznicem. Lekko w lewo i leci wrzątek, lekko w prawo i czujesz się jakbyś wskoczył do zamarzniętego jeziora. Brakuję bardziej precyzyjnego sterowania. Podobnie właśnie w KCD2. 0 bardzo miękkie, a dasz już na jeden i od razu znaczny skok ostrości, wyższe poziomy to już coraz większy dopał 1
Kadajo 7 411 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Mozna probowac sie ratowac wyostrzeniem w monitorze (jeśli nie mamy na 0) no ale mało to wygodne i tak jak mówię i tak to rozdzielanie włosów, szczególnie w 4K.
tomcug 2 440 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 2 minuty temu, crush napisał(a): Najpierw Ty. A może solidarnie klikniecie... jeden i drugi? 1
crush 3 575 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) 2 minuty temu, tomcug napisał(a): A może solidarnie klikniecie... jeden i drugi? Zgodzę się na bana dla nas obu. 😎 Edytowane 20 Marca przez crush 3
Roman_PCMR 866 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Romuś, weź mnie nie rozśmieszaj. Jestem w top10 ekspertów w mojej dziedzinie w kraju, wiec mozesz mi skoczyć. I tak - wiem, że tekst pisany jest dla Ciebie trudny. Mają, bo to była ich sugestia po warnie W dobry miesiac zarobie tyle co ty w rok Ekspertow to ja zatrudniam Zreszta takim jestes ekspertem ze na forum caly czas siedzisz
userKAMIL 856 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) 2 minuty temu, crush napisał(a): Zgodzę się na bana dla nas obu. 😎 @GordonLameman To masz te jaja? XD Przyjmujesz wyzwanie? Edytowane 20 Marca przez userKAMIL
tomcug 2 440 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 2 minuty temu, Stjepan napisał(a): ... To nie wina stricte "samuraja" z Mozambiku. Po prostu ubikacja od lat robi wyłącznie słabe gry. 2
Element Wojny 4 775 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca @Stjepan VG247 dopiero co dał 10/10 Avowed, nie trać czasu na ten portal, tam pracują jacyś psychopaci.
Sheenek 330 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Ciekawie dobrali muzyke pod scenki. Ta kiedy pierwszy raz spotykamy 11 (czy ilu ich tam jest) bardzo mi przypomina styl Tarantina, wlasnie ze wzgledu na styl muzyki jak i samych ujec prezentujacych poszczegolnych gosci. 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Tak sobie oglądałem kilka gameplayów z tego ACS i powiem Wam, że są tutaj fajne rzeczy. Gra wygląda mega, design lokacji naprawdę dobry, fajna muza itd. To mi trochę przypomina Veilguarda, tam też były fajne rzeczy, które po prostu utonęły pod ciężarem gówna które na nie spadło. 1
crush 3 575 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 7 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): Zreszta takim jestes ekspertem ze na forum caly czas siedzisz I to nie na jednym! Ale jak sam stwierdził to dzięki temu, że szybko czyta i pisze. 1
miro 706 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 7 minut temu, Sheenek napisał(a): bardzo mi przypomina styl Tarantina, wlasnie ze wzgledu na styl muzyki jak i samych ujec prezentujacych poszczegolnych gosci. dokłądnie, miałem to samo odczucie, Tarantino, jak ci zabójcy w maskach zaraz na początku gry zaczęli się pojawiać, a muzyka trochę jak ze spagetti westernów, wczesny Morricone jedyne co mnie wkurza w tej grze to niby otwarty świat a tak naprawdę ciężko gdzieś na skróty przez las iśc, bo wszystko zarośnięte w uj 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) 7 minut temu, Kadajo napisał(a): No to czekamy na pozwy za krytykę. A PPE nadal zarabia: https://www.ppe.pl/news/365977/assassins-creed-shadows-podbija-steam-gra-jest-bestsellerem-i-notuje-bardzo-dobre-opinie.html Połowa tego co Veilguard na Steamie, a oni tu widzą hit i bestseller Edytowane 20 Marca przez Element Wojny 3
Godlike 880 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 33 minuty temu, RTX4090 napisał(a): Maks z gry + FG. W HDR na Oledzie prezentuje się ciałkiem całkiem. No i głosy po japońsku Mały off top ale jakiej apki używasz do odczytu parametrów i fps?
Roman_PCMR 866 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 9 minut temu, userKAMIL napisał(a): @GordonLameman To masz te jaja? XD Przyjmujesz wyzwanie? Co ty!!! Co on bedzie robil wtedy? Teraz on calymi...doslownie kur$% CALYMI DNIAMI siedzi na necie i kloci sie na forach...z kazdym z kim moze. Jak tylko zlapiesz chaczyk i mu odpowiesz to zaczyna referaty pisac z wypiekami na twarzy. Bez kitu, gordon mowi ze jest jakims ekspertem a nie zdziwie sie ze jest bezrobotny i siedzi na necie calymi dniami. Normalny czlowiek moze poklocic z raz na tydzien i jest ok bo wie ze ma zajecie jakies w zyciu. Zreszta zobaczcie jego historie wypowiedzi, to jest nie mozliwe zeby ktos mial tyle samozaparcia i przedewszystkim czasu zeby sie klocic z ANONAMI w necie w taki sposob. To jest wlasciwie tak ze on szuka tylko pretekstu zeby sie z kims nie zgodzic. Jedno jest pewne, normalny czlowiek tak nie robi. Szczegolnie ten co jeszcze niby ma dzieci. I jak on woli czas spedzac na necie piszac bzdury NON-STOP zamiast z dzieckiem isc na spacer to cos z banka jest nie tak.
userKAMIL 856 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 1 minutę temu, Roman_PCMR napisał(a): Zreszta zobaczcie jego historie wypowiedzi, to jest nie mozliwe zeby ktos mial tyle samozaparcia i przedewszystkim czasu zeby sie klocic z ANONAMI w necie w taki sposob. Ja nie wiem czy Ty zdajesz sobie sprawę, że robisz dokładnie to samo od kilku stron... XD 1
Rekomendowane odpowiedzi