Element Wojny 4 775 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca (edytowane) 37 minut temu, ODIN85 napisał(a): Bo złe rzeczy lepiej się klikają. To normalne. Mało kto siedzi tutaj i grając w jakąś grę wypisuje co godzinę komentarz w jej temacie "ale super gra" czy "oh jak mi dzisiaj dobrze idzie"; za to komentarze typu "ale zwalona gra" "znowu mnie wywaliło do pulpitu" czy "wrzuciłem transformera i nadal kijowe 40fps" potrafią pojawiać się co minutę. To tak jak po meczu mojej ulubionej drużyny narzekają na innym forum, że jak wygramy to ruch zanika, raptem parę osób napisze dobry mecz i tyle; ale jak przegramy to jest wysyp komentarzy "co za błazny" " X-siński natychmiast na ławę" albo "trener out" itd. Edytowane 25 Marca przez Element Wojny 1
ghostdog 904 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Akcje Ubi szorują po dnie. Aż trudno uwierzyć, że w 2021 były za 85EUR a teraz 11-13 Może zamiast wydawać wielkie i drogie gry, mogli przejść na wydawanie małych ale lubianych, a co ważniejsze znacznie tańszych w produkcji. Takich jak Rayman czy Child of Light. 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 7 minut temu, ghostdog napisał(a): Akcje Ubi szorują po dnie. Aż trudno uwierzyć, że w 2021 były za 85EUR a teraz 11-13 Może zamiast wydawać wielkie i drogie gry, mogli przejść na wydawanie małych ale lubianych, a co ważniejsze znacznie tańszych w produkcji. Takich jak Rayman czy Child of Light. No to wydali przecież PoP i miał dobre oceny.
Roman_PCMR 866 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 2 minuty temu, ghostdog napisał(a): Akcje Ubi szorują po dnie. Aż trudno uwierzyć, że w 2021 były za 85EUR a teraz 11-13 Może zamiast wydawać wielkie i drogie gry, mogli przejść na wydawanie małych ale lubianych, a co ważniejsze znacznie tańszych w produkcji. Takich jak Rayman czy Child of Light. Jak dla mnie Assassin Creed: Rome albo Origins 2 bym bral w ciemno. Japonia jest spoko ale jakos nie przyciaga mnie tak jak egipt czy rzym
Reddzik 2 765 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Pytanie do grających, Shadows nie ma takiego problemu z crashami jak miała Valhalla?
musichunter1x 1 312 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca (edytowane) Trochę dziwne że nawet na najniższych, w natywnym 1080p nie trzyma sztywno 60fps, choć jest blisko na rtx3060ti... Mogliby zrobić symulator leśniczego, strażaka, drwala z tymi drzewami, ale nie wiem czy nie podobają mi się bardziej w KCD lub Huntdown Showdown przez sam projekt, a nie jakość generowanych liści. Edytowane 25 Marca przez musichunter1x 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 11 minut temu, Stjepan napisał(a): Dzis jeszcze nie bylo tego mema
crush 3 575 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 46 minut temu, ghostdog napisał(a): Może zamiast wydawać wielkie i drogie gry, mogli przejść na wydawanie małych ale lubianych Próbowali z Prince of Persia, ale ktoś zdecydował zamienić księcia Persji na księcia z Bronxu i nie wyszło. 1 1
Phoenix. 4 720 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 40 minut temu, Reddzik napisał(a): Pytanie do grających, Shadows nie ma takiego problemu z crashami jak miała Valhalla? Z tego co wiem to pod tym katem gra stabilna jak skala jest. 1 1
blabla123 837 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 19 minut temu, crush napisał(a): Próbowali z Prince of Persia, ale ktoś zdecydował zamienić księcia Persji na księcia z Bronxu i nie wyszło. Nie tylko. To był w zasadzie indyk. Ludzie czekali na coś w pełnym 3D. No i cena była z tyłka, prawie jak za AAA, bodaj 60$? Za 30$ pewnie by się sprzedawało. 1
Sheenek 330 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca (edytowane) U mnie po 20h zadnych problemow, poza bugiem w question o ktorym pisalem. Edytowane 25 Marca przez Sheenek 2
caleb59 1 621 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Nawet u mnie spokój i żadnych crashy chociaż jeden raz zaśmierdziało dziwną akcją i już myślałem, że gra się sypnie - mianowicie w momencie odblokowania sojusznika Yaya pojawia się na ekranie powiadomienie i gra zamarła na kilka sekund, potem jakby się "odetkała" i było wszystko w porządku. 2
miro 705 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 22h w grze, żadnych problemów 6700xt z FSR w 1440p , stery grudniowe ( drze się o nowsze przy starcie i tyle ) dzisiejszej aktualizacji póki co nie pobierałem, nie instalowałem. 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 0h w grze, też żadnych problemów. 1 4 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Jakoś tak na tych Waszych fotkach mało tego wojownika z Nigerii.
caleb59 1 621 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Dolazłem do Kioto i nic tam nie muli. Miasto chyba największe w grze z tego co się orientuję i gra działa tam normalnie w moim przypadku. 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Jakoś tak na tych Waszych fotkach mało tego wojownika z Nigerii. Bo dostęp do typa jest za ścianą w postaci questów fabularnych. 2 1
AndrzejTrg 2 741 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 7 minut temu, Element Wojny napisał(a): Jakoś tak na tych Waszych fotkach mało tego wojownika z Nigerii. Zobacz co siedzi w szafie, albo pod łóżkiem 1 2
DITMD 787 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca (edytowane) 8 minut temu, Element Wojny napisał(a): Jakoś tak na tych Waszych fotkach mało tego wojownika z Nigerii. Bo to zupełnie inny gameplaj jest, Naoe to skradanie, zabijanie po cichu, trzeba się natrudzić, szczególnie podczas walki z tymi potężniejszymi przeciwnikami, lub kilkoma na raz, jeden hit i cię nie ma. Yasuke to tank i Rambo, zamiata wszystko, nawet gdyby był Japończykiem, również poleciałby na backburner u mnie. Edytowane 25 Marca przez DITMD 1
AndrzejTrg 2 741 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Kto gra tym neegrorajem to jest masochista straszny I jak tam wygląda opcja wyboru? Trzeba nim grać? Gra wymusza przełączanie na niego?
Phoenix. 4 720 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Jak odlbokujesz mozliwosc grania Yasuke, a nie dzieje sie to szybko to pozniej mozesz przelaczyc na babke i grac nia do konca. Niby ok ale jest to zmarnowany czas i potencjal na dwie postacie.
Rekomendowane odpowiedzi