Element Wojny 4 775 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca 7 minut temu, Godlike napisał(a): Pedofili akurat bym mu nie zarzucał tym bardziej ze w tamtych czasach współżycie z 14+ bylo normalne, od pedofili wśród papieży to były lepsze agenty od niego np Innocnety I. Czasy się zmieniły. Dziś seks z 14-latką, a tym bardziej własną córką, jest rozpatrywany tylko i wyłącznie w takiej kategorii. 6 minut temu, Stjepan napisał(a): Zobaczymy za rok, dwa lata, trzy lata jakie będzie mieć recenzje. BG3 rozwala system, prawie 2 lata po premierze i nadal 50k graczy. 3
Roman_PCMR 866 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca (edytowane) 12 minut temu, Stjepan napisał(a): Zobaczymy za rok, dwa lata, trzy lata jakie będzie mieć recenzje. Quake zniszczył tą grę podwójnie, zobaczymy czy ktoś będzie w nią grać 29 lat po premierze. Zobaczymy na spotkaniu z akcjonariuszami jak beda zmuszeni podac wyniki sprzedazowe jak i wyniki finansowe. Ogolnie nie jestem jakims wielkim wielbicielem czarnego samuraja i wielokrotnie robilem podsmiehujki z bambusa ale poprosta ta giereczka mi pasuje i nic z tym nie zrobie. Mam troche zal bo gra powinna wyjsc za rok i miec poprawione podstawowe bledy Edytowane 27 Marca przez Roman_PCMR
ODIN85 3 502 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Dożyliśmy czasów gdzie głównym problemem Ubi są kijowi bohaterowie a nie tragiczny stan techniczny ich gier na premierę 1
eciepecie 91 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Próbował ktoś wyłączać RT w plikach gry? Ogólnie czytałem że coś takiego można zastosować, ale ciekawy jestem jak to wtedy działa. Idiotycznym posunięciem jest dla mnie przymusowy RT, bo z tego co mi się obiło o ucho to wyłączyć się nie da.
userKAMIL 856 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca 1 godzinę temu, Stjepan napisał(a): Chyba na IGN i PPE. Nie, na tej Waszej wyroczni steam ale rozumiem, że do narracji nie pasuję więc teraz już się nie liczy. XD 1
musichunter1x 1 315 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca (edytowane) Godzinę temu, eciepecie napisał(a): Próbował ktoś wyłączać RT w plikach gry? przymusowy RT Z tego co rozumiem RT nie jest przymusowy... Ustawienie "hideout only" sprawia że RT działa tylko na twojej działce ogrodowo-pałacowej Edytowane 27 Marca przez musichunter1x 1
Kadajo 7 411 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Raczej można już być pewnym ze nowy AC polegał i Ubikacja, aby przetrwać oddaje się w ręce Chińczyków. https://ithardware.pl/aktualnosci/ubisoft_tencent_assassin_s_creed_far_cry-40233.html 1 1
lukadd 2 912 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Ciekawie co teraz będzie z starym UBI po wydzieleniu nowej spółki i rozdzieleniu Co ciekawe wartość tej nowej spółki z wydzielonymi markami i studiami szacują na ponad 4mld euro. Gdzie obecna wartość giełdowa całego dotychczasowego jeszcze UBI to niecałe 2mld euro
Roman_PCMR 866 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Moze zaczna robic gry 10/10 a nie 8/10 z bambusami
lukadd 2 912 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Mało jeszcze wiadomo, ale to wydzielenie tej spółki i rzucenie miliarda euro przez Tencent to taka gruba kroplówka dla UBI. Wstępnie co tam piszą o nowej umowie to, że tencent nie może sprzedać swoich 25% udziałów przez 5 lat, a Guillemoty mają zaklepane na najbliższe 2 lata większość praw głosu w nowej spółce.
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca (edytowane) To czyli co AC, FC itp będą za free na epicu? 🙂 Edytowane 27 Marca przez AndrzejTrg
Stjepan 2 376 Opublikowano 28 Marca Autor Opublikowano 28 Marca 12 minut temu, crush napisał(a): Będzie co zwalniać z tych 18000 nierobów. Działy DEI polecą pierwsze, skończy się cwaniakowanie, z resztą we Francji ten wokeizm się narodził jeszcze w XX wieku. 1
tgolik 547 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca (edytowane) Ta nowa spółka jest teraz porównywalna do CDR. Już sam fakt jej utworzenia udowadnia że Redzi od początku szli dobrą drogą stawiając na powolny, organiczny rozwój. To teraz nowe UBI powinno ograniczyć zatrudnienie do max półtora tysiąca osób i przejść w tryb tworzenia nowej gry z serii nie częściej niż co 3-4 lata. Zatrudnić dobrych pisarzy, żeby fabuła znowu miała znaczenie. Edytowane 28 Marca przez tgolik 2
Roman_PCMR 866 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Dobrze ze ten caly chlam WOKE odchodzi w w niepamiec. Dziwie sie ze sa ludzie co dali sie na to nabrac. Najglosniej krzyczeli skrajni lewicowcy jak gordon, teraz ich ryk jest coraz mniejszy bo udaja spowrotem centro-lewice. Ogolnie dla branzy rozrywkowej bedzie lepiej jak jedna z duzych firm upadnie, nie mam nic przeciwko zeby byl to Ubi. Tylko niech sprzedadza marke assasyn w dobre rece
GordonLameman 8 449 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca 9 godzin temu, Kadajo napisał(a): Raczej można już być pewnym ze nowy AC polegał i Ubikacja, aby przetrwać oddaje się w ręce Chińczyków. https://ithardware.pl/aktualnosci/ubisoft_tencent_assassin_s_creed_far_cry-40233.html No nie - nie oddaje się. Stworzyli wspólny podmiot do którego Ubi wniósł marki gier oraz ludzi, a Tencent dał kasę A samo Ubi dalej jest przecież na giełdzie. 9 godzin temu, lukadd napisał(a): Ciekawie co teraz będzie z starym UBI po wydzieleniu nowej spółki i rozdzieleniu Co ciekawe wartość tej nowej spółki z wydzielonymi markami i studiami szacują na ponad 4mld euro. Gdzie obecna wartość giełdowa całego dotychczasowego jeszcze UBI to niecałe 2mld euro Tylko część marek i studiów została wniesiona do nowego podmiotu. Stary podmiot dalej będzie istniał. Wartość giełdowa to czysta fikcja - zawsze 39 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): Dobrze ze ten caly chlam WOKE odchodzi w w niepamiec. Dziwie sie ze sa ludzie co dali sie na to nabrac. Najglosniej krzyczeli skrajni lewicowcy jak gordon, teraz ich ryk jest coraz mniejszy bo udaja spowrotem centro-lewice. Ogolnie dla branzy rozrywkowej bedzie lepiej jak jedna z duzych firm upadnie, nie mam nic przeciwko zeby byl to Ubi. Tylko niech sprzedadza marke assasyn w dobre rece Najgłośniej to krzyczałeś Ty i to Tobie najbardziej podoba się najbardziej woke'owa gra dekady Ale w sumie to zabawne, że ciągle o mnie piszesz. Tak żałosno-zabawne 1 1
blabla123 838 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca 16 godzin temu, Roman_PCMR napisał(a): Moj murzyn chodzi na spietych posladach, nigdy nie wie co go czeka Jakaś taka dżenderowa ta Naoe. 1
Czubatka Boża 176 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca (edytowane) Sory że teraz piszę komentarz ale musiałem swoje sprawy prywatne załatwić. Jeśli chodzi o AI wrogów to wytłumaczcie mi fenomen wyciągasz broń przed wrogiem i nim machasz a wróg patrzy się jak szpok w pizd@$!@$ i nie wie co zrobić. Kochani najlepsze recenzje z całego świata w J.Polskim Poleca Piotr Fronczewski! No i żaba musi być Edytowane 28 Marca przez Czubatka Boża 1 1
tgolik 547 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Takie pierwsze sprawdzam będziemy mieli już wkrótce. Embracer nakupował studiów z kultowymi markami a potem część pozamykał i posprzedawał marki. Najbardziej ciekaw jestem kiedy wyjdzie mój ulubiony Tomb Raider. I co to będzie za gra? Pay to win na komórki? Czy pełnoprawna odsłona AAA na PC.
Godlike 880 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca 40 minut temu, Czubatka Boża napisał(a): Sory że teraz piszę komentarz [...] Przeprosiny przyjęte, ale nie rób tak więcej 1
Czubatka Boża 176 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca 12 minut temu, Godlike napisał(a): Przeprosiny przyjęte, ale nie rób tak więcej
Stjepan 2 376 Opublikowano 28 Marca Autor Opublikowano 28 Marca Ubisoft chwali się kolejnym świetnym wynikiem Assassin's Creed Shadows. Kontrowersje pomygły grze? Pomygły, pomygły. 1 5
Kadajo 7 411 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca 1 godzinę temu, Czubatka Boża napisał(a): Dźwięk Ubisoftu pod presja 1
kubikolos 1 327 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca 12 godzin temu, Kadajo napisał(a): Raczej można już być pewnym ze nowy AC polegał i Ubikacja, aby przetrwać oddaje się w ręce Chińczyków. https://ithardware.pl/aktualnosci/ubisoft_tencent_assassin_s_creed_far_cry-40233.html to nie jest zly news, chinczycy akurat maja w powazaniu te woke a murzynami gardza pytanie tylko kiedy zaczna moc o tym decydowac 1
Rekomendowane odpowiedzi