Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
44 minuty temu, musichunter1x napisał(a):

Chyba nie było nic dużego w marcu, co trafiłoby na listę głosowania?

Schedule 1 miało na Steam'ie all-time peak 7 razy większy niż Assasyn.
Ale na Playstation ta gra nie trafiła.

Opublikowano (edytowane)

śmichy hihy z tego muzina, ale jego historia jest o wiele ciekawsza niż tej dziewuszki

gra raz na jakiś czas daje mozliwośc wyboru kim mamy grać, np przy finałowych misjach Shinbakufu, zawsze można zrobić wcześniej save i najpierw zagrać jednym, potem drugim, mają co innego do roboty..

np zamku w Koryiama , Naoe nie byłem w stanie skończyć, to co się tam działo.. przełączyłem na Janusza i jakoś poszło

56h za mną do końca daleko, lepiej się w to gra niż Valhalle, w której miałem ok 150h, pływanie po rzece i łupienie klasztorów to dopiero była nuda na dłuższą metę.

tu fajne jest to że mozna trochę indywidualnie historię poprowadzić, często samemu szukać zadań

nie jest prawdą to co mówili youtuberzy ze wybory nie mają znaczenia, mają, ja tak poprowadziłem historię

Spoiler

że mi ta kochanicę z  teppo zaciukali, a miało być bara bara

łażenie, wspinanie, janusz ma problemy okrutne, Natalka daje radę, na przełaj przez krzaki też się da, jak jest górka  i zjeżdzamy to czasem bokiem, czasem obok i się wyjdzie, wyskoczy, na dłuższą metę to nawet naturalniejsze niż jak w origin czy odyssey byle w górę..

a i wczoraj po raz pierwszy mi się gra wysypała, pojawił się kwadracik z dx12 error i ekran zamrożony....

Edytowane przez miro
  • Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
16 godzin temu, userKAMIL napisał(a):

Potwierdzam te filmy teraz latają już bez problemu nawet w 100FPS. Mam też tą bardziej zaawansowaną fizykę tkanin z tego moda. Wygląda w ruchu kapitalnie!

Jest opcja ustawic to tak, żebym nadal mógł w grze ustawic locka na 120 klatek? Wyłączając 30 klatek w citscenkach, znosi mi mój limit.

BTW

Przegrane mam 20 godzin, i dalej nie mogę zrozumieć dlaczego kazda pora roku zmienia sie tak jakby 2 razy.

Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, Tomek1623 napisał(a):

Jest opcja ustawic to tak, żebym nadal mógł w grze ustawic locka na 120 klatek? Wyłączając 30 klatek w citscenkach, znosi mi mój limit.

BTW

Przegrane mam 20 godzin, i dalej nie mogę zrozumieć dlaczego kazda pora roku zmienia sie tak jakby 2 razy.

Zmienia się w połowie , może po to żeby częściej te surowce wpadały i zwiad się restartował, hgw 

Edytowane przez JeanPepin
  • Upvote 1
Opublikowano
58 minut temu, Tomek1623 napisał(a):

BTW

Samo się zmienia co 3h a ręcznie można co 1.5h.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Teraz to już nie wiem czy trollujesz, czy serio masz taki dziwny gust lub jego brak.  Widzę cię głównie w tematach generycznych, przemysłowo produkowanych gier, z checklistą zamiast pasji oraz outsourcingu, zamiast chętnych, stałych pracowników. Te "wizytówki" były robione przez AI, często w ogóle nie pasujące do gry. Firma nie podała w opisie Steam że użyli AI, więc chyba każdy może dostać zwrot, nawet po wielu godzinach i ponad 2 tygodniach, bo były takie przypadki.   Zajarzałem ponownie do tematu, bo król parodii zrobił film.  
    • Zgadza się. 5060ti powinna mieć najwyżej 12GB, za to 5070 już 16GB. Wtedy miałoby to sens. A tak muszę się posiłkować DLSS + ewentualnie FG  Jednak różnica pomiędzy 3060ti 8GB a 5060ti 16GB jest spora. Może te 16GB Vram wystarczy do Rubina w 2027 roku  
    • Przy okazji przedstawiania planu pokojowego sekretarz amerykańskiej armii Dan Driscoll przekazał stronie ukraińskiej, że stoi w obliczu "nieuniknionej porażki" - donosi stacja NBC News. Zdaniem Amerykanina sytuacja Ukrainy oznacza, że nie może ona dyktować warunków, a dalsza zwłoka jeszcze bardziej osłabia jej pozycję. W opinii Kijowa pierwotna propozycja USA oznacza de facto kapitulację wobec Kremla. Sekretarz armii USA Dan Driscoll wygłosił serię ponurych prognoz dotyczących sytuacji na froncie i nalegał na przyjęcie wstępnej wersji amerykańskiego planu pokojowego podczas niedawnej wizyty w Kijowie - informuje stacja NBC News, powołując się na dwa źródła zaznajomione z przebiegiem spotkania. Według informatorów Driscoll poinformował ukraińskich urzędników, że sytuacja ukraińskiej armii pogarsza się: Rosjanie zwiększają tempo nalotów, dysponują praktycznie nieograniczonymi zasobami i mogą prowadzić długotrwałą wojnę bez utraty impetu. Podkreślił, że dalsza zwłoka jeszcze bardziej osłabi pozycję Kijowa. Delegacja USA ostrzegała również, że Stany Zjednoczone nie są już w stanie zapewnić Ukrainie niezbędnej liczby środków obrony powietrznej i amunicji.   Jedno ze źródeł twierdzi, że komunikat Driscolla po przedstawieniu planu pokojowego był jasny.    "Generalnie przesłanie było takie: Przegrywacie i musicie zaakceptować ofertę" - czytamy.   Stacja opisuje, że strona ukraińska uprzejmie odmówiła podpisania pierwotnej wersji dokumentu, który w Kijowie uznany został za de facto kapitulację wobec Kremla.   Według NBC News sytuacja ta była kolejnym przejawem głębokiego podziału w ekipie Donalda Trumpa co do sposobu zakończenia wojny w Ukrainie.   Obóz skupiony wokół wiceprezydenta USA J.D. Vance'a i specjalnego wysłannika Steve'a Witkoffa uważa, że to Kijów utrudnia osiągnięcie pokoju i nalega na wywieranie presji i wymuszanie kompromisów ze strony Ukrainy.   Tymczasem obóz sekretarza stanu USA Marco Rubio winą obarcza Rosję i twierdzi, że Moskwa ustąpi dopiero pod presją sankcji i twardej postawy Zachodu.   Sam Donald Trump - jak podaje stacja - często "waha się" pomiędzy tymi dwoma podejściami. https://wydarzenia.interia.pl/ukraina-rosja/news-przegrywacie-naciskal-na-ukraine-w-usa-narasta-konflikt,nId,22460388
    • Co za glupie porownanie 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...