Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 3.05.2025 o 16:36, j4z napisał(a):

O kurna, ale upadek 

Screenshot_20250503-163403.thumb.png.c8a3054ae71ccd85c08ecda33a58ec8c.png

Mogliby pociągnąć wątek starożytnego Rzymu bo narobili smaka zakończeniem w Origins i tematu dalej nie ruszyli :(

Edytowane przez Godlike
  • Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, Godlike napisał(a):

Mogliby pociągnąć wątek starożytnego Rzymu bo narobili smaka zakończeniem w Origins i tematu dalej nie ruszyli :(

Dokladnie tak. Niestety przyszlo DEI i zwolnili zdolnych producentow zatrudniajac murzynow i lesbijki ;) 

Teraz beda szli w AC: Indie, AC: Indonezja itp ;) 

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman_PCMR napisał(a):

Dokladnie tak. Niestety przyszlo DEI i zwolnili zdolnych producentow zatrudniajac murzynow i lesbijki ;) 

Teraz beda szli w AC: Indie, AC: Indonezja itp ;) 

I koniecznie AC Tajlandia, podczas przygod będzie można sobie robic różne operacje :E

• Haha 4
Opublikowano
Teraz, PaVLo napisał(a):

Steam nie jest do końca wyznacznikiem dla ilości graczy. Ja wszystkie Assassyny czy FarCry, mam na ich Ubi Connect.

Ja Shadows też kupiłem w zeszłym roku na UBI za pośrednictwem CD Keys.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Ale wciąż jakiś to wyznacznik jest. Ileż to razy były bojkoty, odgrażania się, że ktoś gry nie kupi bo nie ma jej na Steamie?? Ileż to razy było tak, że gra poległa nie przez to, że słaba a tylko przez, że nie dali jej na Steama?? A co do AC, najsłabsza część z ostatnich i tyle. Najsłabsza i najbardziej monotonna. 

Opublikowano
8 minut temu, PaVLo napisał(a):

Steam nie jest do końca wyznacznikiem dla ilości graczy. Ja wszystkie Assassyny czy FarCry, mam na ich Ubi Connect.

Jakoś do tej pory nie pochwalili się konkretną liczbę sprzedaży. Pewnie bida aż piszczy.

Opublikowano
4 godziny temu, PaVLo napisał(a):

Ja kiedyś kupię, ale to przy dobrej promocji, tak z ciekawości, aby zobaczyć jak wieśniacy oklepują Jasuke za pomocą Bõ :E

To się zdziwisz, chamy kłaniają się w pas jak idzie jaśnie pan samuraj.

• Haha 2