Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 3.05.2025 o 16:36, j4z napisał(a):

O kurna, ale upadek 

Screenshot_20250503-163403.thumb.png.c8a3054ae71ccd85c08ecda33a58ec8c.png

Mogliby pociągnąć wątek starożytnego Rzymu bo narobili smaka zakończeniem w Origins i tematu dalej nie ruszyli :(

Edytowane przez Godlike
  • Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, Godlike napisał(a):

Mogliby pociągnąć wątek starożytnego Rzymu bo narobili smaka zakończeniem w Origins i tematu dalej nie ruszyli :(

Dokladnie tak. Niestety przyszlo DEI i zwolnili zdolnych producentow zatrudniajac murzynow i lesbijki ;) 

Teraz beda szli w AC: Indie, AC: Indonezja itp ;) 

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman_PCMR napisał(a):

Dokladnie tak. Niestety przyszlo DEI i zwolnili zdolnych producentow zatrudniajac murzynow i lesbijki ;) 

Teraz beda szli w AC: Indie, AC: Indonezja itp ;) 

I koniecznie AC Tajlandia, podczas przygod będzie można sobie robic różne operacje :E

• Haha 4
Opublikowano
Teraz, PaVLo napisał(a):

Steam nie jest do końca wyznacznikiem dla ilości graczy. Ja wszystkie Assassyny czy FarCry, mam na ich Ubi Connect.

Ja Shadows też kupiłem w zeszłym roku na UBI za pośrednictwem CD Keys.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Ale wciąż jakiś to wyznacznik jest. Ileż to razy były bojkoty, odgrażania się, że ktoś gry nie kupi bo nie ma jej na Steamie?? Ileż to razy było tak, że gra poległa nie przez to, że słaba a tylko przez, że nie dali jej na Steama?? A co do AC, najsłabsza część z ostatnich i tyle. Najsłabsza i najbardziej monotonna. 

Opublikowano
8 minut temu, PaVLo napisał(a):

Steam nie jest do końca wyznacznikiem dla ilości graczy. Ja wszystkie Assassyny czy FarCry, mam na ich Ubi Connect.

Jakoś do tej pory nie pochwalili się konkretną liczbę sprzedaży. Pewnie bida aż piszczy.

Opublikowano
4 godziny temu, PaVLo napisał(a):

Ja kiedyś kupię, ale to przy dobrej promocji, tak z ciekawości, aby zobaczyć jak wieśniacy oklepują Jasuke za pomocą Bõ :E

To się zdziwisz, chamy kłaniają się w pas jak idzie jaśnie pan samuraj.

• Haha 2

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• W ciągu ostatnich sześciu miesięcy sporo gier się u mnie przewinęło. Nie wszystkie tu wypisze, ale tylko te, w których spędziłem więcej czasu.    - Ys8 - bardzo dobra gra, po początkowym wolnym starcie później fabuła się mocno rozkręca. Niestety walka, która na początku była odświeżająca w jrpg, później mnie mocno wynudziła. Dlatego grę odłożyłem na bok, ale na pewno jeszcze na większej świeżości do niej wrócę.  - Poe1/ Poe2 - bardzo dużo czasu spędziłem w obu tych produkcjach, pod względem gameplayowym Poe2 jest dużo lepsze (wiadomo, nowsza gra), natomiast endgame w Poe2 jest mizerny. Po spędzeniu w obu produkcjach w sumie ok 400h, nie widzę żadnych powodów aby wracać do Diablo4.  - SWTOR - na miesiąc powróciłem do  jedynego MMO, w którym mam spędzone kilka tysięcy godzin. Jednak bez swojej ekipy nie widzę sensu w to grać. Robienie tylko operacji  KP czy EV HM jest bez sensu, a z randomami na trudniejsze opsy nie warto iść.  - Vampyr 2018 - typowa gra, którą jedni kochają, a inni nienawidzą. Na pewno bardzo niewykorzystany potencjał. Szumnie było zapowiadane, że każdy wybór ma znaczenie, a tak na prawdę nie miało to żadnych konsekwencji.  Gra z bardzo dobrą fabuła i świetnym klimatem (Londyn z początku XX wiekuj bardzo do mnie trafia).  Nie była to moja pierwsza styczność z produkcją, ponieważ grę przechodziłem już kilka lat temu, ale nie skończyłem. Tym razem bez zabijania mieszkańców, co powodowało wyższy poziom trudności. - Wiedzmin 3 - podejście n-te, gra cały czas świetna, ale już tyle razy to przechodziłem, że praktycznie wszystkie questy pamiętam, jednak sobie odpuszczę.    Potrzebuję więcej takich "przeciętnych" gier RPG jak Vampyr, w których fabuła ciągnie gracza do przodu. Może ktoś coś polecić? Oczywiście coś z bardziej półki AA niż AAA.   Teraz będę przechodził kolejny raz Fallout New Vegas. 
    • A tak dla rozluźnienia. Gdzie wy widzicie minusy żul 4 buteleczki zbierze i ma browar, o puszkach nie wspomnę, ile on musiał się naszukać tych puszek żeby w skupie sprzedać, a teraz 4 puszki i jest browar. Dla nich to teraz raj. 
    • A ja znowu odradzam IPS przez słaby kontrast oraz IPS glow, a polecę VA - AOC Q27G42XNE za 569 zł. Kontrast 5000:1, szeroki gamut kolorów - DCI-P3 93%, 1440p, 180 Hz, HDR, adaptive sync, jak na VA to praktycznie nie smuży. Lepszy monitor to dopiero MiniLED od AOC za 1000-1100 zł albo za okolice 2000 zł OLED.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...