lamparcicho 407 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu @PaVLo jako załącznik przesyłam Ci z wyrazami uznania, szacunku i wdzięczności oraz jako podsumowanie tej beki to: 1 1
Godlike 135 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 5 minut temu, tgolik napisał(a): Dla mnie ten AC to na razie Top Pic przyszłego roku. Oby poziom trudności walk był umiarkowany (niesoulsowy). Zagram oczywiście Hajduczkiem. Takim murzynem jak Yasuke to nawet Abramsa w ręcz pokonasz więc poziom soulsowy mu nie straszny Edytowane 6 godzin temu przez Godlike 1
tgolik 44 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, Godlike napisał(a): Takim murzynem jak Yasuke to nawet Abramsa w ręcz pokonasz więc poziom soulsowy mu nie straszny Nie gram facetami, jak mam wybór, więc murzyn-tank mnie ani ziębi ani grzeje. Zresztą klasę Samurajów mam w głębokiej pogardzie ze względu na idiotyczne prawo i obowiązek seppuku. Mogą więc być żółci, czarni czy w kropki bordo, wsio ryba. Edytowane 4 godziny temu przez tgolik 1
Godlike 135 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Ale to gra Ubi więc w głębi Yasuke czuje sie kobietą
Rekomendowane odpowiedzi