Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oznacza to więcej drętwych dialogów, więcej fedexowych misji pobocznych, więcej grindu bo to przecież pseudo rpg, więcej nudy, więcej sztampy.

• Upvote 2
Opublikowano
2 godziny temu, GTM napisał(a):

Oznacza to więcej drętwych dialogów, więcej fedexowych misji pobocznych, więcej grindu bo to przecież pseudo rpg, więcej nudy, więcej sztampy.

Ja nie wiem, jak może sie nie podobac aktywnosc poboczna w postaci malowania zwierząt :E

• Haha 3
Opublikowano
8 godzin temu, GTM napisał(a):

Dialogi można skipować bo i tak się tylko lata od znacznika do znacznika:E

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Godlike napisał(a):

Ja nie wiem, jak może sie nie podobac aktywnosc poboczna w postaci malowania zwierząt :E

Zalezy, w Ghost of Tsushima jest np medytacja nad stawem. Nie sadzilem ze mi przypasi a jest calkiem spoko. Zalezy od calej otoczki

Edytowane przez Roman_PCMR
Opublikowano
12 minut temu, Godlike napisał(a):

W Valhalli tez byla medytacja w postaci układania kamieni, poerdolca dostawałem przy tym :E

Gram w Vallhallę już 3 lata ale na układanie kamieni nie trafiłem.:heu:

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, tgolik napisał(a):

Gram w Vallhallę już 3 lata ale na układanie kamieni nie trafiłem.:heu:

Te układanki, jak mnie pamięć nie myli, nie są zaznaczone znacznikami. Promień aktywacji oznaczenia na mapie jest dosyć mały.

Edytowane przez Lypton
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

@tgolik Tego nie widziales?

Nie widziałem a mam ze 100 godzin. Raczej nie biegam za znacznikami w Valhalli. Zobaczę sobie na youtube, chyba, że w grze to coś ważnego, to poszukam.

Edytowane przez tgolik
Opublikowano

Jezu, powiedzcie, że żartujecie. Do tej pory nie grałem w Valhallę, a o kamieniach wiem. Przecież to jedna najważniejszych i najbardziej udanych nowości w tej odsłonie! :E 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Gram w Assassyny, gdyż mam problem z opanowywaniem nowości i złożoności nowych w grach.

Lubię gry Ubi, gdyż (w moim wieku) ceni się więcej tego samego.

Edytowane przez tgolik
Opublikowano

u mnie Yasuke już siedzi i wpierxxxa banany. Czeka na 20.03

kod intelowski kupiony za 50zł na olx, uczciwa cena, sprzedający aktywował u siebie wszystko  ;)

ac shadows.png

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Zas napisał(a):

Jezu, powiedzcie, że żartujecie. Do tej pory nie grałem w Valhallę, a o kamieniach wiem. Przecież to jedna najważniejszych i najbardziej udanych nowości w tej odsłonie! :E 

Dokładnie... ile urw przy tym dziadostwie rzuciłem to tylko ja wiem... a z grawitacji to se czasem jaja te kamienie robiły :) 

32 minuty temu, miro napisał(a):

u mnie Yasuke już siedzi i wpierxxxa banany. Czeka na 20.03

kod intelowski kupiony za 50zł na olx, uczciwa cena, sprzedający aktywował u siebie wszystko  ;)

Widzę że się udało :) 

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a):

Widzę że się udało

już traciłem nadzieje, bo pisałem do naprawdę dużo sprzedających, ceny od 80 do 120zł, że kupię ale po otrzymaniu pieniążków potrzebuję pomocy w aktywacji,  ludzie biorą za wyłudzacza chyba jakiegoś.. tak na olx jak na lokalnie... to się będą kisić z tymi " kluczami "

stwierdziłem że kupię kod jak gra wyjdzie, na portalach z kodami ok 190-200zł teraz..

ale wskoczyła na olx oferta za 50zł, a co najważniejsze w treści pan napisał że może aktywować jak ktoś nie ma intela i jest ;)

• Like 2