Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
54 minuty temu, musichunter1x napisał(a):

-Jest bardziej historycznie poprawne, bo nie walczymy na pięści z papieżem! :E 

Jest bardziej historycznie poprawne, więc Makumba broni Japonię przed Japończykami

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
37 minut temu, Qrdello napisał(a):

@HappyLittleGamerWychodzi na to, że poza momentami to tak :E przy czym - no właśnie - od czasów Ezio ta gra nie stała specjalnie fabułą tylko lepszymi lub gorszymi protagonistami i eksploracją świata. A ta druga niestety od czasów przejścia na coraz większe mapy stawała się wyjątkowo monotonna.

Szczytem była Valhalla, która miała niezły setting i ciekawy fabularnie moment historii ale poprowadzenie tego to jakaś masakra :E 

W tych ostatnich odsłonach ja się najlepiej i najdłużej bawiłem jednak w Origins. Wyglądało to jeszcze w miarę świeżo, miało odświeżony system walki, rozwój postaci, piękne widoczki i niezłego protagonistę. A potem to już downhill ride.

W takim razie ta seria to obraza dla mojej gamingowej duszy. 

Asasyn1-3.jpg.5311a27b3964150ebe2ad64ba284ff6d.jpg

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, DITMD napisał(a):

Może jakbyś jeszcze w niego zagrał i się wypowiadał to byłoby fajnie. Który to już temat gdzie wszędzie ciebie pełno, ale gry w twojej bibliotece, ani na playliście się nie zobaczy?

Nie musisz grać by ocenić jak masz 35 letnie doświadczenie z grami. Gusta się wyrabia i przebiera w grach, bo mamy taki ogrom pozycji, że nie musisz grać w te wątpliwej dla ciebie jakości.

Niestety albo stety niektórzy też muszą grać, bo nowość, bo takie czy inne IP no i niestety mamy rynek gier jaki mamy. I teraz nie mogę komentować czegoś, bo nie kupiłem gniota?

Jedni się jarają i nawet mogą świetnie bawić, Roman fajnie to ujął, wie, że to pozycja jak Mc Donalds, wie co dostanie, lubi to, kupi, pogra, może i się będzie bawił lepiej niż zakładał.

Inni omijają. Proste.

Edytowane przez blabla123
  • Like 2
  • Upvote 3
Opublikowano
3 minuty temu, DITMD napisał(a):

Czytać książek ani oglądać filmów też nie musisz, możesz je ocenić po okładce :lol2:

Jak najbardziej. Nie powiesz mi przecież, że nie można sprawdzić kto kręcił film, kto w nim gra? Sparzyć się możesz tylko ten pierwszy raz. Ktoś wydał kaszanę w takiej czy innej formie więc tym bardziej sprawdzasz i nie ufasz kolejnym pozycjom. Serio to trzeba tłumaczyć?

Kupiłeś, bawisz się dobrze, twoje szczęście.

Opublikowano

@Element WojnyStary argument, wiecznie żywy argument, ten argument o który macie zawsze ból dupy, haha, kogo opinia jest lepsza, tego co ogląda gry na YT vs tego co kupił i ograł, przetestował na własnej skórze? :hmm: @blabla123Skoro jest taki ogrom pozycji, to po chusteczkę ślęczycie w tematach słabych gier i się nad nimi pastwicie, to jest jakiś wasz fetysz czy coś?

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, DITMD napisał(a):

@Element WojnyStary argument, wiecznie żywy argument, ten argument o który macie zawsze ból dupy, haha, kogo opinia jest lepsza, tego co ogląda gry na YT vs tego co kupił i ograł, przetestował na własnej skórze? :hmm: @blabla123Skoro jest taki ogrom pozycji, to po chusteczkę ślęczycie w tematach słabych gier i się nad nimi pastwicie, to jest jakiś wasz fetysz czy coś?

Bo mogę. Czy tego chcesz czy nie od tej pozycji nie tylko zależy kondycja tej firmy ale i branży. Człowiek śledzi z ciekawości.

Tego też mi zabronisz komunisto?

Edytowane przez blabla123
  • Like 2
  • Upvote 3
Opublikowano

Kuźwa, chyba nie to ściągnąłem, to chyba też jakaś część Assassin's Creed, tylko bardziej Live Action. Jest grupa dużych czarnych panów, coś jak Yasuke, mają wielkie maczugi, niektórzy je trzymają w pochwach, niektórzy na wierzchu. Drugą bohaterką jest japońska skrytobójczyni o pseudonimie "Swallow". To chyba jakiś wstęp do gry. Dobrze się zapowiada. 

• Haha 3
Opublikowano
20 minut temu, DITMD napisał(a):

Czytać książek ani oglądać filmów też nie musisz, możesz je ocenić po okładce :lol2:

Coraz bardziej absurdalne dajesz te przykłady. W przypadku książki rozumiem możesz obejrzeć gameplay na Jutubie, aby ocenić kluczowe elementy? Film? Oczywiście, że nie trzeba oglądać kolejnej odsłony Fast&Furious czy jakiegoś marvelowego popocorniaka, aby wiedzieć mniej więcej co tam zobaczymy. Przecież to ten sam mechanizm, praktycznie taka sama sytuacja. Bądźmy poważni.

• Like 1
Opublikowano

A takie Outlaws to ile miało odsłon i części? A zostało ocenione przez co niektórych tutaj po krótkich clickbaitowych filmikach, zabawne jest to jak kurczowo bronicie grania na YT :lol2:

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, DITMD napisał(a):

kogo opinia jest lepsza, tego co ogląda gry na YT vs tego co kupił i ograł, przetestował na własnej skórze? :hmm:

Czy to dotyczy również np. AIDS? 🤔

1 minutę temu, DITMD napisał(a):

A takie Outlaws to ile miało odsłon i części? A zostało ocenione przez co niektórych tutaj po krótkich clickbaitowych filmikach, zabawne jest to jak kurczowo bronicie grania na YT :lol2:

No i mieli racje bo Outlaws to straszne gówno.

Edytowane przez crush
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, crush napisał(a):

No i mieli racje bo Outlaws to straszne gówno.

Te straszne gówno ma w większości pozytywną opinię na Steamie :Up_to_s: Może nie jest takie straszne :hmm:

Edytowane przez DITMD
  • Haha 2