Roman_PCMR 866 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca @musichunter1x to wszystko plus ubi gry. Odyssey, origins, valhalla i farcraje. Pewnie wiecej bylo, skyrim itp ale to dawne czasy. W MMO nie gram wogole
userKAMIL 857 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) 39 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): Nastukam pewnie z 200-300h chyba ze potem bedzie kaszanka Ja zawsze podchodzę do tego tak, że jak pojawia się moment po tych 50-100h. Dosłownie zygania już tą grą to tak samo pojawia się uczucie pełnego nasycenia! Finalnie dalej jest to bardzo dobre 50h+ P.S. Na steamie 40K w tej chwili. To dużo czy mało? (Drugie tyle można dodać z Ubi Connect?) Edytowane 20 Marca przez userKAMIL 1
lukadd 2 913 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) 22 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Yup - usuń konto. Wtedy nikt nie będzie narażony na to, że tak paskudnie stchórzysz Nie masz co się czepiać @Element Wojny dopóki sam blokujesz @crush 'a Nie ma co blokować, trzeba być otwartym, gotowym na każdą walkę i potyczkę Edytowane 20 Marca przez lukadd 4
musichunter1x 1 317 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) 27 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): @musichunter1x to wszystko plus ubi gry. Pewnie wiecej bylo, skyrim itp ale to dawne czasy. Aaa, to już rozumiem że wszystko co mogło być potencjalnie lepsze było ograne praktycznie na bieżąco, a nie chcąc innej formuły może być ciężko o coś innego. Oh, pozostał chyba Nioh i co tam jeszcze. Cóż, mogę tylko powiedzieć - Ta gra nie zasługuje na Ciebie, ma zimne serce i tylko sięga do twojego portfela, dając z siebie minimum. Nie żyj w toksycznym związku z przyzwyczajenia! Dobra, to tyle jeśli chodzi o aluzję do kobiety Edytowane 20 Marca przez musichunter1x
Vulc 2 191 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) 5 godzin temu, Jaycob napisał(a): Tylko że nie została przerobiona. Oda Nobunaga wygląda w porządku. W tym kontekście mimo wszystko zmienia to tyle co nic. Jeśli to jest fikcja, a twórcy tylko inspirowali się prawdziwymi postaciami, mogli zamienić Odu Nobunagę na jakiegoś Hashimoto Takayuki, a jego siostrę na Matsuno i mają od razu połowę problemów z głowy. Naprawdę jestem elastyczny pod tym względem, bo lubię klimaty spiskowe i alternatywne spojrzenie na pewne postaci, ale w tym wypadku romans czarnego kolegi z Oichi, budzi jedynie uśmiech politowania i służy tylko jednemu celowi. 13 minut temu, lukadd napisał(a): Nie ma co blokować, trzeba być otwartym, gotowym na każdą walkę i potyczkę Jak tak dalej pójdzie, to niektórzy będą mieli listę blokowanych dłuższą niż sygnatura ze sprzętem. Nigdy nikogo nie blokowałem i nie zamierzam. To tylko słowa, nie ma tutaj nic czego bym nie mógł czytać. Edytowane 20 Marca przez Vulc 2
ODIN85 3 502 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Godzinę temu, userKAMIL napisał(a): Jak gracie na DLSS jakość to zostawiacie jak jest czy podnosicie wartość minimalnej rozdzielczości z tych 33% bazowo co jest ustawione? Ja mam bazowo 44.
lukadd 2 913 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 14 minut temu, Vulc napisał(a): Jak tak dalej pójdzie, to niektórzy będą mieli listę blokowanych dłuższą niż sygnatura ze sprzętem. Nigdy nikogo nie blokowałem i nie zamierzam. To tylko słowa, nie ma tutaj nic czego bym nie mógł czytać. Ja tu też nikogo nie blokuję, odkąd jestem na ith nawet raporta nie wysłałem na nikogo . Na pclabie zdarzyło mi się z ~3 razy w całej jego historii zablokować jakiegoś użytkownika Ale to jakieś nowe dzieci były, które po prostu przy braku argumentów w dyskusji wyskakiwały z bluzgami, wyzywały mamuśkę, ciocię, psa i mojego chomika, nawet i rybki w akwarium chcieli mi utopić 1 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 14 minut temu, Vulc napisał(a): W tym kontekście mimo wszystko zmienia to tyle co nic. Jeśli to jest fikcja, a twórcy tylko inspirowali się prawdziwymi postaciami, mogli zamienić Odu Nobunagę na jakiegoś Hashimoto Takayuki, a jego siostrę na Matsuno i mają od razu połowę problemów z głowy. Naprawdę jestem elastyczny pod tym względem, bo lubię klimaty spiskowe i alternatywne spojrzenie na pewne postaci, ale w tym wypadku romans czarnego kolegi z Oichi, budzi jedynie uśmiech politowania i służy tylko jednemu celowi. Jak tak dalej pójdzie, to niektórzy będą mieli listę blokowanych dłuższą niż sygnatura ze sprzętem. Nigdy nikogo nie blokowałem i nie zamierzam. To tylko słowa, nie ma tutaj nic czego bym nie mógł czytać. Dzięki
userKAMIL 857 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 5 minut temu, ODIN85 napisał(a): Ja mam bazowo 44. No ale to jest bardzo mało albo ja to źle rozumiem. DLSSQ cały pic polega na tym aby jak najmniejsze ciecia były tej rozdzielczości. Sam mam na te 75 i wydaje mi się to absolutne minimum w trybie jakości.
Isharoth 597 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Jak wyłączycie automatyczne skalowanie, to te procentowe wartości nie mają znaczenia. Wtedy presety powinny być ustawione na sztywno. Na jakie wartości, tego nie wiem, ale pewnie standardowe dla NV. 1
userKAMIL 857 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Tu chodzi o to, że DLSS „jakość” ma automatycznie bardzo nisko to ustawione na 33%.
lukadd 2 913 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Nie wiem skąd mi się to wyświetliło, ale się wyświetliło jak sobie klikałem, może ktoś wcześniej w tym wątku linkował, bo na ppe dzisiaj, ani nawet w tym tygodniu nie wchodziłem
Godlike 880 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 2 minuty temu, lukadd napisał(a): Nie wiem skąd mi się to wyświetliło, ale się wyświetliło jak sobie klikałem, może ktoś wcześniej w tym wątku linkował, bo na ppe dzisiaj, ani nawet w tym tygodniu nie wchodziłem Ja rozumiem jak ktos cos wrzucił dwie czy nawet jedna strone dalej i jest dubel ale wrzucać to samo na jednej stronie to juz przesada 3
lukadd 2 913 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 14 minut temu, userKAMIL napisał(a): Tu chodzi o to, że DLSS „jakość” ma automatycznie bardzo nisko to ustawione na 33%. 3 minuty temu, Godlike napisał(a): Ja rozumiem jak ktos cos wrzucił dwie czy nawet jedna strone dalej i jest dubel ale wrzucać to samo na jednej stronie to juz przesada Masz rację już wiem skąd to się mi wyświetliło Sorki, ale zaczynam długi weekend po zwalonych 3 ostatnich dniach pracy, gdzie słabo zarobiłem i 23h w tym czasie prze tyrałem Mam wkurza na maxa. 1
userKAMIL 857 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca @lukadd No i właśnie w grze jest coś nie tak bo „jakość” ma tylko 33%. Wiec lepiej ręcznie to podbić. U mnie 75% i mam te 100FPS+
GordonLameman 8 459 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Godzinę temu, lukadd napisał(a): Nie masz co się czepiać @Element Wojny dopóki sam blokujesz @crush 'a Nie ma co blokować, trzeba być otwartym, gotowym na każdą walkę i potyczkę Crusha nie blokuje dlatego że się ze mną w czymś nie zgodził, a dlatego że jest trollem, który nie potrafi prowadzić dyskusji. I tanim hipokrytą a decyzję o jego blokowaniu podjąłem po ciągłych zaczepkach, a nie po jednym temacie gdzie się ze mną nie zgodził 1
lukadd 2 913 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca @GordonLameman Nie ma tłumaczenia, albo jesteś wymiatacz, albo 2
zozolek 312 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca majac te 14700k ten kod na odkupieniu powinien zadziałać bez problemu ?
GordonLameman 8 459 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Teraz, lukadd napisał(a): @GordonLameman Nie ma tłumaczenia, albo jesteś wymiatacz, albo Przecież ja zamiatam wszystkimi 1
lukadd 2 913 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Teraz, zozolek napisał(a): majac te 14700k ten kod na odkupieniu powinien zadziałać bez problemu ? Nie wiem czy procek się nie zwęgli jak aktywujesz ten kod. Więc ja bym nie próbował Teraz, GordonLameman napisał(a): Przecież ja zamiatam wszystkimi Oprócz crusha 1
GordonLameman 8 459 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Bo moderatorzy nie pozwalają zgnieść karalucha
Roman_PCMR 866 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): Przecież ja zamiatam wszystkimi Inni sie realizuja i wygrywaja w realu, ty sie realizujesz w virtualu. Jak sobie pomysle ilu ludzi zatrudniam i ile rodzi utrzymuje i potem mam gadac z gosciem jak ty co pisze tasiemcowe teksty to...poprostu mi sie nie chce. Tasiemce moge pisac swoim klientom nie anonowi na forum
lukadd 2 913 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): Bo moderatorzy nie pozwalają zgnieść karalucha Moderatorzy nie mają nic to tego. Trzeba finezji w działaniu, aby pokonać przeciwnika. A nie krycie się za ignorami. 3
zozolek 312 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca dobra wziałem ten abo, widze outlaws i kilka inncyh gierek 1
Rekomendowane odpowiedzi